Apos74 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Αν γινει αγορα πχ 400 ευρω απο το site του Γερμανου και πληρωθουν με χρεωστικη καρτα Eurobank σε 12 ατοκες δοσεις, θα ισχυει η επιστροφη? Λεω μηπως για να ισχυει η επιστροφη πρεπει να γινει αγορα χωρις δοσεις.
aGka8l Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Apos74 είπε Αν γινει αγορα πχ 400 ευρω απο το site του Γερμανου και πληρωθουν με χρεωστικη καρτα Eurobank σε 12 ατοκες δοσεις, θα ισχυει η επιστροφη? Λεω μηπως για να ισχυει η επιστροφη πρεπει να γινει αγορα χωρις δοσεις. με χρεωστική δεν γίνονται δόσεις , με πιστωτική γίνονται και παίρνεις κανονικά το ποσο της επιστροφής
DimitrisVita Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Στις 27/11/2019 στις 7:14 ΜΜ, Ίων Δραγούμης είπε Ο Κωτσοβολος δίνει alpha bonus μόνο σε laptop; ας πούμε κινητά και ταμπλετ τιποτα; "Απολαύστε τις αγορές σας", ειδάλλως θα πεσει μήνυση για σπορα ψευδών ειδήσεων 1
geodimis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, ThReSh είπε Σε περίπτωση που αγοράζεις με δόσεις πως μπαίνουν οι πόντοι? Όλοι κατευθείαν στην αρχή ή μοιρασμένοι ανά δόση? Σε alpha πιστωτική με δόσεις μπαίνουν κάθε μήνα, όχι όλοι μαζί, πρόσφατα έκανα αγορά. 1
costacurta Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Έβαλε 3% η εθνική. Είναι που είναι η φετινή black friday τουλάχιστον αυτό μας έσωσε
andreasosfp Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Εγώ που είχα πάρει πέρυσι το ps vr mega pack από τον Κωτσόβολο με πιστωτική alpha σε δόσεις επί τόπου μπήκαν οι πόντοι.
thomason993 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά θα κάνω πρώτη φορά αγορά με €πιστροφή της Eurobank και έχω την εξής απορία: Είδα οτι στα συνεργαζόμενα πρατήρια καυσίμων είναι η EKO και η Aegean. Σε αυτά τα καταστήματα έχω απλά την επιστροφή 1% όταν πληρώνω με κάρτα Eurobank? Ή σε αυτά μπορώ να εξαργυρώσω και το ποσό που έχω μαζέψει στη κάρτα από επιστροφές? Ρωτάω για να δω αν μπορώ να εξαργυρώσω το ποσό που θα μου πιστωθεί στη κάρτα από την αγορά που θα κάνω σε καύσιμα για το αμάξι, χωρίς κάποιο περιορισμό (πχ μέχρι 5€ ευρώ εξαργύρωση τη φορά ή κάτι τέτοιο).
madtracker Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 ναι και στα 2. και 1% παίρνεις και εξαργυρώνεις. 1
andreaspA Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Μπα, δεν βλεπω ακομα να εχω πιστωθει ποντους. Εκανα και ριφρες. 😛 (απο καταστημα εκανες την αγορα ή online; Μαλλον σε καταστημα, ε; ) Απο κατάστημα. Επιτοπου εγινε η πιστωση των yellows. Το πρωι ομως ειχαν κατι θεματα τεχνικα οπως εμαθα.
Sadako Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Έμεινα λίγο να περιμένω μέχρι τελευταία στιγμή, απλά γενική απορία σε περίπτωση που κάποιος έχει ανάλογη εμπειρία από άλλη χρονιά: Αν αύριο δω κάποια προσφορά που με ενδιαφέρει πχ στον Κωτσόβολο, αλλά δεν είναι το συγκεκριμένο προϊόν διαθέσιμο στο κατάστημα που είναι στην πόλη μου, αν κάνω online αγορά και το φέρουν άλλη μέρα, θα μετρήσει κανονικά η αγορά με τιμή Black Friday και με την ανάλογη επιστροφή που δίνουν; 'Η παίζει να παιχτεί μπέρδεμα και να χάσω την προσφορά; Έχει τύχει σε κανέναν;
spysif Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Sadako είπε Έμεινα λίγο να περιμένω μέχρι τελευταία στιγμή, απλά γενική απορία σε περίπτωση που κάποιος έχει ανάλογη εμπειρία από άλλη χρονιά: Αν αύριο δω κάποια προσφορά που με ενδιαφέρει πχ στον Κωτσόβολο, αλλά δεν είναι το συγκεκριμένο προϊόν διαθέσιμο στο κατάστημα που είναι στην πόλη μου, αν κάνω online αγορά και το φέρουν άλλη μέρα, θα μετρήσει κανονικά η αγορά με τιμή Black Friday και με την ανάλογη επιστροφή που δίνουν; 'Η παίζει να παιχτεί μπέρδεμα και να χάσω την προσφορά; Έχει τύχει σε κανέναν; "Φυσιολογικά", δεν θα υπάρχει κάποιο θέμα και οι επιπλέον πόντοι θα πιστωθούν κανονικά. Αρκεί να γίνει η αγορά αύριο. Άλλωστε, και στο μήνυμα που έστειλε η Alpha αναφέρει και online αγορές. Άρα, δεν υπάρχει περίπτωση να το παραλάβεις την ίδια μέρα.
xDante Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όλες οι Τηλεοράσεις 65 ιντσών και άνω με δώρο 32άρα TV κώτσος ... πιστέυω αξίζει μαζί και τους πόντους Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από xDante
LaMereda Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 29 λεπτά πριν, Sadako είπε Έμεινα λίγο να περιμένω μέχρι τελευταία στιγμή, απλά γενική απορία σε περίπτωση που κάποιος έχει ανάλογη εμπειρία από άλλη χρονιά: Αν αύριο δω κάποια προσφορά που με ενδιαφέρει πχ στον Κωτσόβολο, αλλά δεν είναι το συγκεκριμένο προϊόν διαθέσιμο στο κατάστημα που είναι στην πόλη μου, αν κάνω online αγορά και το φέρουν άλλη μέρα, θα μετρήσει κανονικά η αγορά με τιμή Black Friday και με την ανάλογη επιστροφή που δίνουν; 'Η παίζει να παιχτεί μπέρδεμα και να χάσω την προσφορά; Έχει τύχει σε κανέναν; Θα μετρήσει κανονικά. Σημασία έχει πότε θα γίνει η αγορά με την κάρτα και όχι πότε θα παραλάβεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις