Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Wind+Πειραιώς 

• από 200€ - 599,99€ κερδίζεις 10% της αξίας της συναλλαγής σου σε yellows και
  • από 600€ και άνω κερδίζεις 20% της αξίας της συναλλαγής σου σε yellows
  • Like 1
Δημοσ.

μια ερωτηση θα ηθελα να κανω.Εχω περιπου 90 ευρω επιστροφη με την eurobank και θελω να τα εξαργυρωσω στο πλαισο,το οποιο υποστηριζει την επιστροφη.Πρεπει να κανω την αγορα σε καταστημα του πλαισιο η μπορω να τα εξαργυρωσω και με online αγορα?ευχαριστω

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Redtsunami είπε

μια ερωτηση θα ηθελα να κανω.Εχω περιπου 90 ευρω επιστροφη με την eurobank και θελω να τα εξαργυρωσω στο πλαισο,το οποιο υποστηριζει την επιστροφη.Πρεπει να κανω την αγορα σε καταστημα του πλαισιο η μπορω να τα εξαργυρωσω και με online αγορα?ευχαριστω

Νομίζω η eurobank εξαργυρώνει μόνο στα φυσικά καταστήματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσον αφορά το Go4more.. Κάτι πόντοι που περίμενα από τη προσφορά BF.. δε μπήκαν.. Έστειλα στο φβ->go4more και μέσα σε 48 ώρες το εφτιαξαν

Επεξ/σία από baskon
Δημοσ.

@johnnys4u Για τσεκ πάλι, έχουν πέσει αρκετές τιμές...

@Giama x54 είχα αναφέρει κι εγώ, σε εφάπαξ εξόφληση (σε παλιότερη άσχετη με BF αγορά με δόσεις από το kotsovolos.gr είπαμε μήνα-μήνα)...πηρα και επιτέλους τους 80.000 μετά από (πάλι δυστυχώς) πολυυυυυυυ στρες. 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Redtsunami είπε

Και δεν τα εξαργυρωνεις σε ενα βενζιναδικο ΕΚΟ?

Απαξ και εξαργυρωνεις σε βενζινάδικο , είναι σαν να εχεις μετρητά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giorginho είπε

@Giama πηρα και επιτέλους τους 80.000 μετά από (πάλι δυστυχώς) πολυυυυυυυ στρες. 

Κι εγω για επιπλεον ποντους απο online αγορα Κωτσοβολου ειχα παντα ταλαιπωρια (ενω απο καταστημα μονο μια φορα χρειαστηκε να τηλεφωνησω και μπηκαν την επομενη), εκτος απο τις τελευταιες μου αγορες με τα smartphones που μπηκαν μολις 4 μερες πιο αργα απο την ημερομηνια που επρεπε να μπουν. Ευτυχως δεν χρειαστηκαν τηλεφωνα γιατι στις προηγουμενες χρειαστηκαν αρκετα τηλεφωνα και τα ειχα παρει λιγο. Παντως σε 2 τετοιες περιπτωσεις που αργησαν παραπανω να βαλουν τους επιπλεον ποντους τελικα μου εβαλαν 10% παραπανω για την ταλαιπωρια μου (χωρις να ζητησω εγω κατι). Παρολο που ειχα εκνευριστει μαζι τους την εκτιμησα την κινηση τους αυτη.

Επεξ/σία από Giama
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Giama είπε

Κι εγω για επιπλεον ποντους απο online αγορα Κωτσοβολου ειχα παντα ταλαιπωρια (ενω απο καταστημα μονο μια φορα χρειαστηκε να τηλεφωνησω και μπηκαν την επομενη), εκτος απο τις τελευταιες μου αγορες με τα smartphones που μπηκαν μολις 4 μερες πιο αργα απο την ημερομηνια που επρεπε να μπουν. Ευτυχως δεν χρειαστηκαν τηλεφωνα γιατι στις προηγουμενες χρειαστηκαν αρκετα τηλεφωνα και τα ειχα παρει λιγο. Παντως σε 2 τετοιες περιπτωσεις που αργησαν παραπανω να βαλουν τους επιπλεον ποντους τελικα μου εβαλαν 10% παραπανω για την ταλαιπωρια μου (χωρις να ζητησω εγω κατι). Παρολο που ειχα εκνευριστει μαζι τους την εκτιμησα την κινηση τους αυτη.

Εγω δεν τους έχω πάρει ακόμα απο την αγορά τον Οκτώβριο. Έχω πάρει δυο τηλεφωνα ήδη. Εχετε κανει καποια άλλη ενέργεια κατα της Αλφα;

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, man_with_no_name είπε

Εγω δεν τους έχω πάρει ακόμα απο την αγορά τον Οκτώβριο. Έχω πάρει δυο τηλεφωνα ήδη. Εχετε κανει καποια άλλη ενέργεια κατα της Αλφα;

Στη συγκεκριμενη προσφορα δεν ειχα προβλημα.

Γενικα απο τον Κωτσοβολο δεν εβγαλα ποτε ακρη σε τετοιες περιπτωσεις. Παντα απο την Alpha εβγαζα ακρη, αν και χρειαζονταν αρκετα τηλεφωνα.

Την τελευταια φορα ειπα στην Alpha οτι δεν μπορω να κανω αυτη τη δουλεια συνεχεια και να κανω συνεχεια νεα αιτηματα επειδη ο Κωτσοβολος δεν απανταει. Θεωρω πως δεν εχετε σκοπο να καταβαλλετε καθολου τους ποντους και θα καταγγειλω τοσο τον Κωτσοβολο οσο και την τραπεζα (καθως κι εκεινη ειναι υπολογη αφου κι εκεινη υποσχεται την παροχη των επιπλεον ποντων, οχι μονο ο Κωτσοβολος) αρχικα στον συνηγορο του καταναλωτη για παραπλανητικη διαφημιση αφου υποσχεται επιπλεον ποντους και δεν τους δινει παρα τα σχετικα αιτηματα μου. Τοτε το πηρε πανω της η συγκεκριμενη υπαλληλος και εκανε τις επικοινωνιες με τον Κωτσοβολο και ενα ενα θεμα που ελυνε με επαιρνε να με ενημερωσει. Στην επομενη αγορα μου online στη συνεχεια ολα πηγαν καλα εστω με μικρη καθυστερηση. Ηλπιζα οτι τα καταφεραν να οργανωθουν καπως επιτελους σχετικα με την παροχη των επιπλεον ποντων απο online αγορες αλλα οπως βλεπω απο την εμπειρια σου μαλλον τζιφος.

Μια ερωτηση εχω για σενα: η online αγορα εγινε απο συνδεση απο Ελλαδα ή εξωτερικο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Giama είπε

Στη συγκεκριμενη προσφορα δεν ειχα προβλημα.

Γενικα απο τον Κωτσοβολο δεν εβγαλα ποτε ακρη σε τετοιες περιπτωσεις. Παντα απο την Alpha εβγαζα ακρη, αν και χρειαζονταν αρκετα τηλεφωνα.

Την τελευταια φορα ειπα στην Alpha οτι δεν μπορω να κανω αυτη τη δουλεια συνεχεια και να κανω συνεχεια νεα αιτηματα επειδη ο Κωτσοβολος δεν απανταει. Θεωρω πως δεν εχετε σκοπο να καταβαλλετε καθολου τους ποντους και θα καταγγειλω τοσο τον Κωτσοβολο οσο και την τραπεζα (καθως κι εκεινη ειναι υπολογη αφου κι εκεινη υποσχεται την παροχη των επιπλεον ποντων, οχι μονο ο Κωτσοβολος) αρχικα στον συνηγορο του καταναλωτη για παραπλανητικη διαφημιση αφου υποσχεται επιπλεον ποντους και δεν τους δινει παρα τα σχετικα αιτηματα μου. Τοτε το πηρε πανω της η συγκεκριμενη υπαλληλος και εκανε τις επικοινωνιες με τον Κωτσοβολο και ενα ενα θεμα που ελυνε με επαιρνε να με ενημερωσει. Στην επομενη αγορα μου online στη συνεχεια ολα πηγαν καλα εστω με μικρη καθυστερηση. Ηλπιζα οτι τα καταφεραν να οργανωθουν καπως επιτελους σχετικα με την παροχη των επιπλεον ποντων απο online αγορες αλλα οπως βλεπω απο την εμπειρια σου μαλλον τζιφος.

Μια ερωτηση εχω για σενα: η online αγορα εγινε απο συνδεση απο Ελλαδα ή εξωτερικο;

Ήμουν εξωτερικο εκεινη την περιοδο. Εχει σημασία;

Επεξ/σία από man_with_no_name
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, man_with_no_name είπε

Ήμουν εξωτερικο εκεινη την περιοδο. Εχει σημασία;

Ειχα παρατηρησει οτι τα προβληματα προεκυπταν οταν εκανα αγορες απο το εξωτερικο. Σε online αγορα παλιοτερα ενω βρισκομουν Ελλαδα δεν υπηρξε προβλημα με τους επιπλεον ποντους. Στις online αγορες απο το εξωτερικο προεκυψε σε ολες προβλημα.

Στην τελευταια προσφορα που συμμετειχα βρισκομουν παλι στο εξωτερικο. Αυτη τη φορα εκανα την αγορα μεσω vpn με ελληνικη IP. Μαντεψε: μπορει να αργησε 4 μερες αλλα οι ποντοι μπηκαν κανονικα.

Μπορει να ειναι και συμπτωση, δεν μπορω να πω με σιγουρια οτι εχω εντοπισει το προβλημα. Το καταγραφω απλα για να το εχετε υποψη και να το τσεκαρετε. Εγω παντως αν βρισκομαι εξωτερικο και θελω να αγορασω τετοια προσφορα απο τον Κωτσοβολο μονο με VPN θα το κανω πλεον, ελπιζοντας αυτο να ηταν το προβλημα.

Υ.Γ. Να προσθεσω για να μην σε μπερδεψω, τα smartphones τα πηρα επιτοπου απο καταστημα και δεν υπηρχε προβλημα με την αποδοση των επιπλεον ποντων. Η τελευταια μου online αγορα που εκανα μεσω vpn και πηγε καλα ηταν των QLED τηλεορασεων που ετρεχε παραλληλα με τα smartphones. Οι ποντοι μπηκαν ταυτοχρονα και απο τις δυο αυτες προσφορες 4 μερες μετα την ημερομηνια που εγραφε στην προσφορα ως ημερομηνια αποδοσης των ποντων.

Επεξ/σία από Giama
Δημοσ.

@Giama thanks για το τιπ, αλλά εγώ είχα θέμα με όλες τις αγορές με έξτρα πόντους άσχετα του πού ήμουν. Αν ξανατυχει πάντως να είμαι έξω θα δοκιμάσω κι εγώ την ελληνική ΙΡ να δω μήπως άλλαξε κάτι. Πάντως η άλφα εμένα δε με βοήθησε με τίποτα, σχεδόν ποτέ, ο Κωτσοβολος πέφτει γράψιμο άπειρο και μόνο όταν μπόρεσα να πιάσω προϊστάμενο ασχολήθηκε κιόλας κάποιος άνθρωπος πραγματικά με το θέμα. Το 10% το πήρα μόνο σε 2 από τις 5 φορές που οι πόντοι μπήκαν..... 3 μηνες μετά την αγορά! Δεν είχα ζητήσει ούτε εγώ κάτι αλλά προσωπικά για τις ώρες στα τηλέφωνα και τα χάλια τους το 10% ήταν το απολύτως ελάχιστο δείγμα καλής θέλησης. Άσχετο, αλλά ούτε κωτσος ούτε άλφα δέχονται να εξόφληση πρόωρα τις δόσεις που εκκρεμούν, μα καλά, κανένας δε θέλει να πάρει "μπροστά" τα λεφτά του; 

Από 4 αγορές (καμία με δόσεις) εντός καταστήματος με τέτοιες ενέργειες οι 2 είχαν το ίδιο "θέμα" (μάλιστα μια από τις 2 που δεν είχαν πρόβλημα ήταν εκθεσιακό λαπτοπ, καλή φάση!). 

Δημοσ.

Μίλησα με Alpha και η κοπέλα μου είπε ότι το κανονικό είναι να πιστώνονται χ50 πόντοι και όχι χ54/χ58 και ότι ενδέχεται ο Κωτσό να τους πάρει πίσω στο μέλλον (τους επιπλέον χ4/χ8 και να αφήσει μόνο τους χ50).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paniti είπε

Μίλησα με Alpha και η κοπέλα μου είπε ότι το κανονικό είναι να πιστώνονται χ50 πόντοι και όχι χ54/χ58 και ότι ενδέχεται ο Κωτσό να τους πάρει πίσω στο μέλλον (τους επιπλέον χ4/χ8 και να αφήσει μόνο τους χ50).

Καλά η κοπέλα μάλλον ήταν άσχετη γιατί και σε άλλες περιπτώσεις παλιότερα πχ στο νοτο σου έβαζε κανονικά το Χ4 ή 8 ανάλογα τη κάρτα και ξεχωριστά το extra bonus οπότε δεν είναι πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...