Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, apostolispk είπε

Αυτή την περίοδο τρέχει καμία άλλη επιστροφή;; Είδα σε καταστήματα COSMOTE 10% με Eurobank. Κάτι άλλο;;

Από Eurobank τρέχουν οι εξής επιστροφές: 10% σε Γερμανο και Cosmote ανεξαρτήτως ποσού (Για online παραγγελίες η πληρωμή πρέπει να γίνει online),  10% στα Attica, 10% στα ΙΚΕΑ, 10% στα Intersport, 10% στα Village Cinemas, 10% στα Marcs and Spencers και 3% στο Σκλαβενίτη. Ισχύει από 15/12/2019 έως 31/12/2019.

• Thanks 1
  • Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπήκαν και σε μένα χθες στην bonus αλλά αρκετά λιγότεροι,περιπου 30% από όσους έπρεπε. Οπότε τηλέφωνο από Δευτέρα να δω τι παίζει, αν κρίνω κ από τους υπόλοιπους είναι γενικό το πρόβλημα 

Δημοσ.

Μετά την ανάγνωση του thread επικοινώνησα και εγώ με αλφαμπανκ.

Αγορά από Κοτσο 29/11, στην συγκεκριμένη αγορά έγραφε πως θα αποδοθούν 16050 πόντοι έως της 13/12 με την χρήση πιστωτικής κάρτας. Κάτι που όπως μου είπαν δεν ισχύει για εμένα αυτό καθώς έγινε με χρεωστική κάρτα. Οπότε δεν υπάρχουν άλλοι πόντοι να περιμένω.

Πιθανόν να υπάρχει κ άλλος να περιμένει πόντους όπως την πάτησα και εγώ!

Screenshot_2019-11-29-20-55-34-339_com.android.chrome.jpg

Δημοσ.

@johnnys4u Και δεν τους ριχνεις κι εσυ ενα ακυρο να παρεις απο την τρεχουσα προσφορα, που εχει περισσοτερους ποντους (μινιμουμ 25.000);

https://www.kotsovolos.gr/collection/w32/p3495-coffee-alpha-bonus-60k?collectionCategoryId=207502&beginIndex=0&orderBy=3

βεβαια 1-2 μοντελα που τα ειχε φθηνα μεχρι πριν 3 μερες τα σηκωσε τωρα (και το 'δικο σου' μεταξυ αυτων) αλλά εκει οι ποντοι ειναι λεει για ολες τις καρτες bonus και μπορει να βρεις τιποτα να σε ενδιαφερει (ή να ξαναπεσει τις επομενες μερες καποια τιμη).

ΥΓ. Οπως εχω αναφερει ηδη, απο οτι φαινεται υπαρχει χοντρο θεμα με ποντους αλφα και αγορες σε δοσεις απο το site (oχι για ολους αλλά τις δικες μου αγορες σιγουρα τις εχει φαει το ...bug!). 30/4 αγορα με δοσεις απο το site, ποντοι μετα απο 500 τηλεφωνα 17/7 (αντι 15/6!), 4/7 αγορα με δοσεις απο το site, ποντοι παλι μετα απο 'οχλησεις' 1/10 αντι 15/8 και αγορα 29/9 ξανα με δοσεις απο το site και οι ποντοι αντι για 15/11 ακομα αγνοουνται (περσι αγορα απο καταστημα χωρις δοσεις 24/10 οι ποντοι μπηκαν καπου 10/1!!!). Επισης για καποιον που ρωτησε, αγορα με δοσεις απο το site σε προωθητικη bonus = (θεωρητικα) οι επιπλεον (πολλοι) ποντοι μπαινουν σε μια δεδομενη ημερομηνια και οι 'βασικοι' ποντοι της αγορας μπαινουν μηνα-μηνα με τις δοσεις. Απο οτι εμαθα (γιατι δεν το εχω δοκιμασει ο ιδιος) αγορα με δοσεις σε καταστημα = οι βασικοι ποντοι μπαινουν ολοι επι τοπου, οι 'επιπλεον' (πολλοι) οπως οριζει η προωθητικη (θεωρητικα, ξαναλεω).

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, giorginho είπε

@johnnys4u Και δεν τους ριχνεις κι εσυ ενα ακυρο να παρεις απο την τρεχουσα προσφορα, που εχει περισσοτερους ποντους (μινιμουμ 25.000);

https://www.kotsovolos.gr/collection/w32/p3495-coffee-alpha-bonus-60k?collectionCategoryId=207502&beginIndex=0&orderBy=3

Αν δεν ξαναπεσουν δεν αξιζει για 25κ ποντους να δωσει 170 ευρω πανω

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/12/2019 στις 2:46 ΠΜ, Μακιαβέλλι είπε

Κανείς με online αγορά 65αρας TV από Mediamarkt με το 20% επιστροφής σε Yellows; Ακόμα δεν μου έχουν πιστωθεί (βέβαια είναι σε backorder η τηλεόραση και έχει γίνει δέσμευση του ποσού χωρίς να φανεί η κίνηση ακόμα, δεν έχει γίνει χρέωση κανονική). 

Όπως επίσης δεν έχει γίνει η χρέωση και για 2 κλιματιστικά που αγόρασα ενώ έχω παραλάβει, πάλι μόνο δέσμευση.

Bump

Έγινε η χρέωση αλλά πιστώθηκε ένας μικρός αριθμός yellows μόνο. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Bump

Έγινε η χρέωση αλλά πιστώθηκε ένας μικρός αριθμός yellows μόνο. 

Την 65q70r την αγορασα black friday με πειραιως και μου δωσαν μια 32 f&u συν 240 ευρω σε yellows, τα οποια φανηκαν απευθειας και τα οποια χρησιμοποιω μασουτη και shell 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tommygre είπε

Την 65q70r την αγορασα black friday με πειραιως και μου δωσαν μια 32 f&u συν 240 ευρω σε yellows, τα οποια φανηκαν απευθειας και τα οποια χρησιμοποιω μασουτη και shell 

Και εγώ το ίδιο αγοράσα. Μαζί με την Fu όπως λες. Ποσά yellows πιστώθηκαν; 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, overpower είπε

Αν δεν ξαναπεσουν δεν αξιζει για 25κ ποντους να δωσει 170 ευρω πανω

Καλα για το ιδιο μοντελο πλεον δεν το συζηταμε με τετοια τιμη, ειπα ειτε κατι που ειναι τωρα σε προσφορα (μονο μία της Philips ειναι σε ανταγωνιστικη τιμη) ειτε αν ξαναπεσει κατι...

Εγω προλαβα και τσιμπησα αυτην πριν η τιμη της ανεβει σταδιακα στα 689€ (...λεπτά μετα την παραγγελια μου) και 2 μερες αργοτερα στα 849€ (!). Στα 594€ ηταν πρακτικα στην 'στανταρ χαμηλοτερη τιμη' που την βρισκει κανείς στο σκρουτζ εδω και 6 μηνες (παλιο μοντελο βεβαια, αλλά με καλες κριτικες), οποτε τσιμπησα και 40.000 ποντους :). Μου ειχε μεινει απωθημενο η αγορα μιας αυτοματης απο περσι τετοια εποχη που ειχα παραγγειλει μια σαν του τζονι στα 399 ευρω τοτε με 30.000 ποντους με παραλαβη απο καταστημα και... 5 ωρες αργοτερα μου ηρθε ακυρο επειδη λεει δεν παρελαβα (!!!!). Γενικα μου κανει εντυπωση οτι εφτασε 2020 και ο Κωτσοβολος λειτουργει ως e-shop χειροτερα απο οτι το... 2010 (και σαν μαγαζι γενικα πολυ χειροτερα απο οτι πχ το 2007)!

Δημοσ.
Στις 13/12/2019 στις 8:15 ΜΜ, sveltos είπε

Εμένα μπήκαν οι πόντοι πριν λιγο. Αγορά bf με δόσεις.

Το κουφό είναι ότι λείπουν γύρω στους 5000. Θα πάρω Δευτέρα την alpha Μήπως βγάλω άκρη. 

Μήπως βρήκες άκρη με τους πόντους ? Γιατί και μένα πρέπει να λείπουν 4000 και πόντοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μίλησα με κάποιον εξυπηρετικό υπάλληλο και μου εξήγησε τι παίζει με τους bonus πόντους για αγορές με δόσεις online. Θα το πω με παράδειγμα για να το καταλάβετε γιατί το έχουν κάνει πυρηνική φυσική. Αν πήρες κάτι αξίας 100 ευρώ σε 10 δόσεις, τότε με την πρώτη δόση θα σου έχουν μπει 50x10=500 πόντοι της προσφοράς Black Friday συν 4x10=40 πόντοι της κανονικής προσφοράς x4 που ισχύει στον κωτσοβολο. Επίσης σε όλες τις επόμενες δόσεις θα παίρνεις 10x4=40 πόντους. Επειδή όμως στη Black Friday ίσχυε μόνο το x50 και όχι το x4, τότε στις 13/12 σου έβαλαν 50x100 =5000 πόντους μείον 540 πόντους που σου έβαλαν στην πρώτη δόση μείον 9 επόμενες δοσεις x10 ευρώ x4 πόντοι =360 πόντοι που είναι οι λάθος πόντοι,συνολο 4100. 

Αν πολλαπλασιασετε το συνολο των επόμενων δόσεων επί 4, θα πρέπει να σας βγάζει το σύνολο των πόντων που σας λείπουν. 

Ελπίζω να το καταλάβατε 

Επεξ/σία από anestis3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσον αφορά το 3% της εθνικής για το Black Friday μπήκε σε κανέναν 3%? Αν δε κάνω λάθος έως σήμερα ήταν να μπει... Και δεν έχει μπει.. Έχει κρατήσει κάποιος screenshot γιατί δεν κράτησα απτους όρους; 

Επεξ/σία από baskon
Δημοσ.
2 ώρες πριν, anestis3 είπε

Μίλησα με κάποιον εξυπηρετικό υπάλληλο και μου εξήγησε τι παίζει με τους bonus πόντους για αγορές με δόσεις online. Θα το πω με παράδειγμα για να το καταλάβετε γιατί το έχουν κάνει πυρηνική φυσική. Αν πήρες κάτι αξίας 100 ευρώ σε 10 δόσεις, τότε με την πρώτη δόση θα σου έχουν μπει 50x10=500 πόντοι της προσφοράς Black Friday συν 4x10=40 πόντοι της κανονικής προσφοράς x4 που ισχύει στον κωτσοβολο. Επίσης σε όλες τις επόμενες δόσεις θα παίρνεις 10x4=40 πόντους. Επειδή όμως στη Black Friday ίσχυε μόνο το x50 και όχι το x4, τότε στις 13/12 σου έβαλαν 50x100 =5000 πόντους μείον 540 πόντους που σου έβαλαν στην πρώτη δόση μείον 9 επόμενες δοσεις x10 ευρώ x4 πόντοι =360 πόντοι που είναι οι λάθος πόντοι,συνολο 4100. 

Αν πολλαπλασιασετε το συνολο των επόμενων δόσεων επί 4, θα πρέπει να σας βγάζει το σύνολο των πόντων που σας λείπουν. 

Ελπίζω να το καταλάβατε 

Εγώ πάντως που είχα πάρει πριν 3 μήνες κινητό με δόσεις και προσφορά bonus 80000, τους πήρα όλους μαζί. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλο αυτό το πολύπλοκο σύστημα. 

Πήρα και γω τηλέφωνο και είπαν θα το κοιτάξουν αλλά θα κάνω και τον υπολογισμό που έβαλες αύριο το πρωί να δω αν οι πόντοι που μου μπήκαν ακολουθούν αυτή την πρακτική 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, sveltos είπε

Εγώ πάντως που είχα πάρει πριν 3 μήνες κινητό με δόσεις και προσφορά bonus 80000, τους πήρα όλους μαζί. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλο αυτό το πολύπλοκο σύστημα. 

Αφορουσε αγορα/πληρωμη online ή σε καταστημα; Σε πληρωμη με δοσεις σε καταστημα μπαινουν σιγουρα ολοι οι ποντοι μαζεμενοι, σε online αγορα με δοσεις δεν ειμαι σιγουρος.

Παντως σε εμενα εχουν μπει x54 και οχι x50, κατι που εχει αναφερει κι αλλος χρηστης εδω (πιθανον σε αλλο αντιστοιχο thread, δεν ειμαι σιγουρος). Οι αγορες μου εγιναν online, με online εξοφληση εφαπαξ (χωρις δοσεις) και αφορουσαν αμεσα διαθεσιμα προϊοντα. Σε ολες τις παραγγελιες μπηκαν αμεσα οι ποντοι x54 και μαλιστα σε μια απο αυτες που εγινε με platinum mastercard που δινει x8 στους μεγαλους συνεργατες ηταν αντιστοιχα x58. 

Αν ισχυει ο υπολογισμος που αναφερθηκε παραπανω με τις δοσεις online, εδωσε τελικα σκετο 50αρι στις δοσεις και 54-58 στις εφαπαξ αγορες; Εχει εμπειρια καποιος αλλος σ'αυτο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...