Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι πόντοι απο αγορά στον κωτσόβολο με κάρτα Alpha bank bonus σε 36 δόσεις είναι να μπουν κατευθείαν ή μήνα μήνα με την τρεχουσα δόση να μπαινουν και οι πόντοι για το ποσο της δόσης ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sveltos είπε

Σήμερα ήταν να μπουν οι πόντοι από  κωτσοβολο από αγορές bf.

Μπήκαν σε κανέναν? Εγώ ακόμη περιμένω 

Ούτε σε μένα μπήκαν , τηλεφώνησα στην τράπεζα και μου ζητήθηκε να κάνω αίτημα για καταχώρηση πόντων γιατί υπήρχε πρόβλημα από τον Κωτσο ( παραγγελία online)

Έστειλα με mail την απόδειξη όπως μου ζητήθηκε και περιμένω να γίνει η καταχώρηση τις επόμενες μέρες...

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, katcos είπε

Ούτε σε μένα μπήκαν , τηλεφώνησα στην τράπεζα και μου ζητήθηκε να κάνω αίτημα για καταχώρηση πόντων γιατί υπήρχε πρόβλημα από τον Κωτσο ( παραγγελία online)

Έστειλα με mail την απόδειξη όπως μου ζητήθηκε και περιμένω να γίνει η καταχώρηση τις επόμενες μέρες...

Που το στέλνουμε το μεηλ;

Δημοσ.

Εγώ ουτε πόντους ούτε η συσκευή που αγόρασα online έχει έρθει ακόμα. Το μέιλ πάντως της χρέωσεις της κάρτας απο την τράπεζα ήρθε κατευθείαν μετά την αγορά. Τι ζητάνε τώρα την απόδειξη αγοράς ? Η πρώτη δόση χρεώθηκε κιόλας.

Δημοσ.

Εμένα ήρθε σήμερα η συσκευή που αγόρασα on line με δόσεις στις 29/11 με κάρτα Diners club της alpha bank που συμμετέχει στο πρόγραμμα bonus , όμως πόντοι δεν πιστώθηκαν παρόλο που μου είπαν  από το τηλεφωνικό κέντρο του Κωτσόβουλου ότι θα μπούν στις 12/12.

Δημοσ.

Μπείτε στον κόπο να κάνετε ένα τηλεφώνημα στην τράπεζα ( 210 3260000 ) γιατί από ότι κατάλαβα με τον χαμό που έγινε στον κωτσο υπήρξαν θέματα με τις online παραγγελίες και αποδόσεις πόντων . ( Στα φυσικά καταστήματα μάλλον δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα )

Σε μένα είπαν να στείλω φωτο της απόδειξης και τον αριθμό της κάρτας στο [email protected] και να ζητήσω την καταχώρηση των X50 πόντων της Black Friday προσφοράς.

Δημοσ.

Εμένα μπήκαν οι πόντοι πριν λιγο. Αγορά bf με δόσεις.

Το κουφό είναι ότι λείπουν γύρω στους 5000. Θα πάρω Δευτέρα την alpha Μήπως βγάλω άκρη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπήκαν και σε εμένα τελικά. Βιαστηκα να τους κατηγορήσω.

Βέβαια λοιπουν 1000+ πόντοι!!!! Τίποτα δεν πάει εντελώς καλά. 

Επεξ/σία από Jeronymo
Δημοσ.
8 ώρες πριν, apostolispk είπε

Αυτή την περίοδο τρέχει καμία άλλη επιστροφή;; Είδα σε καταστήματα COSMOTE 10% με Eurobank. Κάτι άλλο;;

Ειναι και οι τηλεορασεις με 20% επιστροφη στα mediamarkt, ισχυει μεχρι αυριο 15/12.

Δημοσ.

Σήμερα μετά από  15 μέρες έφτασε η παραγγελία μου στην τοπική Γενική ταχυδρομική ΑΛΛΑ δεν μου την παραδίδουν, έχει εντολή επιστροφής στον αρχικό αποστολέα. Μπάχαλο ο Κώτσος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...