MakisCE Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) να το κρατήσουμε και μετά την BlackFriday? Eurobank Επιστροφή - 20% σε Τηλεοράσεις για αγορές > 499€ στο MediaMarkt 5/12-15/12 όροι - @matrixxx δεν μπορώ να κάνω επεξεργασία το 1ο ποστ πια; Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από MakisCE
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, MakisCE είπε - @matrixxx δεν μπορώ να κάνω επεξεργασία το 1ο ποστ πια; Μετα απο μια βδομαδα, το συστημα δεν σε αφηνει να αλλαξεις κατι. Πες μου τι αλλαγη θες με ενα πμ.
giorginho Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, MakisCE είπε να το κρατήσουμε και μετά την BlackFriday? Eurobank Επιστροφή - 20% σε Τηλεοράσεις για αγορές > 499€ στο MediaMarkt 5/12-15/12 όροι - @matrixxx δεν μπορώ να κάνω επεξεργασία το 1ο ποστ πια; Κακη ιδεα πιστευω. Ηδη εχει 11 σελιδες το θεμα και αφορουσε προσφορες που κρατησαν απο 1 μεχρι 5 μερες περιπου. Καλο ειναι για την τρεχουσα προωθητικη με 20% €πιστροφη να ανοιχτει θεμα, στου οποίου τον τιτλο να φαινεται σε ποιο/ποια μαγαζια και απο πότε μεχρι πότε ισχυει. Αλλιως σε 6 μηνες απο τωρα θα εχουμε 100+ σελιδες εδω και κανείς δε θα ξερει τι ισχυει και πότε. 7 ώρες πριν, xRs είπε Επίσης για ηλεκτρονική αγορά με Alpha Bonus Gold οι πόντοι είναι (σωστά λόγω διπλασιασμού): αξία αγοράς x58 Ειχαν καποια συγκεκριμενη χρονικη στιγμη το τελευταιο διαστημα διπλασιασμο με την "bonus gold"? Gold Mastercard Bonus εχω και δεν ειδα κατι περι διπλών ποντων (ουτε πηρα) για την ηλεκτρονικη αγορα μου. Τελευταια φορα που θυμαμαι κατι τετοιο ηταν τον Απριλιο (οταν επισης ειχα προβει σε αγορα και τοτε οντως μπηκαν Χ8 αντι Χ4). Επισης υπαρχουν ή υπηρχαν καρτες (ΑΜΕΧ θυμαμαι χαρακτηριστικα), με τις οποιες (ή με "την" οποία) καποιος επαιρνε παντα Χ2 ποντους απο οπουδηποτε αγοραζε σε σχεση με τις υπολοιπες καρτες (οποτε παντα Χ8 στον Κωτσοβολο πχ), οποτε δες πώς ακριβως ειναι η ονομασια της καρτας σου, μηπως εχεις κατι πιο 'σπεσιαλ'. Επισης, επειδη με "καιει" και ρωτησα, ενημερωνω: Για δοσεις σε εκκρεμοτητα σε ο,τι αφορα τους ποντους που πιστωνονται με την καθε δοση με λιγα λογια την κατσαμε. Η Αλφα ουτε δεχεται προωρη αποπληρωμη των δοσεων (μα γιατι? τα λεφτα τους μπροστα θα παρουν!!!) ουτε φυσικα δεχεται να πιστωσει εκ των προτερων ποντους για τις εκκρεμεις δοσεις (θυμιζω εδω οτι οποιος αγορασει εντος καταστηματος σε δοσεις παιρνει μπροστα ΟΛΟΥΣ τους ποντους και δεν περιμενει την καθε δοση), ενω ουτε προφανως δεχεται να πιστωνονται αυτοματα οι ποντοι εν τη γενέσει τους σε αλλη καρτα (κατι που γινεται πανευκολα για ποντους απο προθεσμιακη καταθεση!!!), ενω ουτε ο Κωτσοβολος μπορει να αλλαξει το οτιδηποτε στο προγραμμα των δοσεων (λες και αν κατι χαλαγε και δεν ειχαν αντικατασταση ή αν εκανα υπαναχωρηση δε θα 'αλλαζαν' τις δοσεις....). Περιμενω περιπου 20.000 ποντους που πλεον δε θα μπορεσω να μετατρεψω σε μιλια μεσω μεταφορας σε Aegean Bonus Visa.... 😟 Tην Αegean δεν την δοκιμαζω καν, αν ηταν στο χερι της θα 'εκοβε' της μεταφορες αυτες χωρις την παραμικρη ειδοποιηση κατευθειαν (οπως -πριν μερικες μερες- αυξησε εως και 60% τα μιλια που απαιτουνται για εξαργυρωση σε καποιους προορισμους με πτησεις Star Alliance). Αν καποιος -επισης 'καιγομενος' καταφερει να αλιευσει κατι αλλο (ισως εντος καταστηματος, εγω πηρα τα κεντρικα που γενικα δεν εχουν και πολυ.... τραπεζοϋπαλληλους στα τηλεφωνα) και μπορει κατι να γινει πλιζ ενημερωση Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από giorginho 1
paniti Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, giorginho είπε Κακη ιδεα πιστευω. Ηδη εχει 11 σελιδες το θεμα και αφορουσε προσφορες που κρατησαν απο 1 μεχρι 5 μερες περιπου. Καλο ειναι για την τρεχουσα προωθητικη με 20% €πιστροφη να ανοιχτει θεμα, στου οποίου τον τιτλο να φαινεται σε ποιο/ποια μαγαζια και απο πότε μεχρι πότε ισχυει. Αλλιως σε 6 μηνες απο τωρα θα εχουμε 100+ σελιδες εδω και κανείς δε θα ξερει τι ισχυει και πότε. Ειχαν καποια συγκεκριμενη χρονικη στιγμη το τελευταιο διαστημα διπλασιασμο με την "bonus gold"? Gold Mastercard Bonus εχω και δεν ειδα κατι περι διπλών ποντων (ουτε πηρα) για την ηλεκτρονικη αγορα μου. Τελευταια φορα που θυμαμαι κατι τετοιο ηταν τον Απριλιο (οταν επισης ειχα προβει σε αγορα και τοτε οντως μπηκαν Χ8 αντι Χ4). Επισης υπαρχουν ή υπηρχαν καρτες (ΑΜΕΧ θυμαμαι χαρακτηριστικα), με τις οποιες (ή με "την" οποία) καποιος επαιρνε παντα Χ2 ποντους απο οπουδηποτε αγοραζε σε σχεση με τις υπολοιπες καρτες (οποτε παντα Χ8 στον Κωτσοβολο πχ), οποτε δες πώς ακριβως ειναι η ονομασια της καρτας σου, μηπως εχεις κατι πιο 'σπεσιαλ'. Επισης, επειδη με "καιει" και ρωτησα, ενημερωνω: Για δοσεις σε εκκρεμοτητα σε ο,τι αφορα τους ποντους που πιστωνονται με την καθε δοση με λιγα λογια την κατσαμε. Η Αλφα ουτε δεχεται προωρη αποπληρωμη των δοσεων (μα γιατι? τα λεφτα τους μπροστα θα παρουν!!!) ουτε φυσικα δεχεται να πιστωσει εκ των προτερων ποντους για τις εκκρεμεις δοσεις (θυμιζω εδω οτι οποιος αγορασει εντος καταστηματος σε δοσεις παιρνει μπροστα ΟΛΟΥΣ τους ποντους και δεν περιμενει την καθε δοση), ενω ουτε προφανως δεχεται να πιστωνονται αυτοματα οι ποντοι εν τη γενέσει τους σε αλλη καρτα (κατι που γινεται πανευκολα για ποντους απο προθεσμιακη καταθεση!!!), ενω ουτε ο Κωτσοβολος μπορει να αλλαξει το οτιδηποτε στο προγραμμα των δοσεων (λες και αν κατι χαλαγε και δεν ειχαν αντικατασταση ή αν εκανα υπαναχωρηση δε θα 'αλλαζαν' τις δοσεις....). Περιμενω περιπου 20.000 ποντους που πλεον δε θα μπορεσω να μετατρεψω σε μιλια μεσω μεταφορας σε Aegean Bonus Visa.... 😟 Tην Αegean δεν την δοκιμαζω καν, αν ηταν στο χερι της θα 'εκοβε' της μεταφορες αυτες χωρις την παραμικρη ειδοποιηση κατευθειαν (οπως -πριν μερικες μερες- αυξησε εως και 60% τα μιλια που απαιτουνται για εξαργυρωση σε καποιους προορισμους με πτησεις Star Alliance). Αν καποιος -επισης 'καιγομενος' καταφερει να αλιευσει κατι αλλο (ισως εντος καταστηματος, εγω πηρα τα κεντρικα που γενικα δεν εχουν και πολυ.... τραπεζοϋπαλληλους στα τηλεφωνα) και μπορει κατι να γινει πλιζ ενημερωση Η Alpha Bank σταμάτησε να υποστηρίζει τις κάρτες American Express όπου κάποιες εξ αυτών έδιναν Χ2. Προσωπικά η AmEx Premium που είχα έγινε χρυσή MasterCard και δίνει Χ2 πόντους. Όταν λεω έγινε χρυσή εννοώ ότι μου έστειλαν χρυσή και μου ακύρωσαν την AmEx.
andreaspA Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 30-11-2019 λοιπον αγορασα online το laptop απο τον γερμανό. Σήμερα μπήκε η "επιστροφή" στον λογαριασμό μου.
Bubs Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 8 hours ago, giorginho said: Η Αλφα ουτε δεχεται προωρη αποπληρωμη των δοσεων (μα γιατι? τα λεφτα τους μπροστα θα παρουν!!!) Spoiler Offtopic αλλα είμαι σχεδόν σίγουρος οτι στους όρους σύμβασης της κάρτας αναφέρεται οτι επιτρέπεται πρόωση εξόφληση. Δεν ξέρω αν ισχύει για όλους, για τσέκαρε την δική σου...
Μακιαβέλλι Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Κανείς με online αγορά 65αρας TV από Mediamarkt με το 20% επιστροφής σε Yellows; Ακόμα δεν μου έχουν πιστωθεί (βέβαια είναι σε backorder η τηλεόραση και έχει γίνει δέσμευση του ποσού χωρίς να φανεί η κίνηση ακόμα, δεν έχει γίνει χρέωση κανονική). Όπως επίσης δεν έχει γίνει η χρέωση και για 2 κλιματιστικά που αγόρασα ενώ έχω παραλάβει, πάλι μόνο δέσμευση.
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Κανείς με online αγορά 65αρας TV από Mediamarkt με το 20% επιστροφής σε Yellows; Ακόμα δεν μου έχουν πιστωθεί (βέβαια είναι σε backorder η τηλεόραση και έχει γίνει δέσμευση του ποσού χωρίς να φανεί η κίνηση ακόμα, δεν έχει γίνει χρέωση κανονική). Όπως επίσης δεν έχει γίνει η χρέωση και για 2 κλιματιστικά που αγόρασα ενώ έχω παραλάβει, πάλι μόνο δέσμευση. Σε συναλλαγη αυτων των ημερων με eurobank, εγινε μια χαρα φετος η δουλεια. Μετα απο την κανονικη χρεωση απο την τραπεζα που πηρε 2 μερες, σε αλλες περιπου 2 μερες μπηκε ολη η επιστροφη (15% ηταν). Στα yellows νομιζω οτι ελεγε οτι η πιστωση θα γινει σε δυο σταδια, 1% με την χρεωση και το αλλο 19 μεχρι μεσα Δεκεμβρη; Αλλα το βασικο ειναι να δεις πρωτα την χρεωση. 1 1
baskon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Με αφορμή το σχόλιο του Matrix κοίταξα και εγώ την εφαρμογή μόλις. Ακριβως 2 ημέρες μετά τη κανονική χρέωση μπήκε όλο το ποσό(15%) της επιστροφής και σε μενα. Οκ τηλεόραση ακόμα δεν έχει έρθει αλλά το καλό πράμα αργεί.. 1
lazurell Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Σε μενα για αγορα απο το καταστημα με δοσεις τη βδομαδα της BF η επιστροφη μπηκε αμεσα. Σε online παραγγελια το βραδυ της BF δεν υπαρχει ουτε χρεωση, ουτε δεσμευση ποσου, οποτε ουτε επιστροφη. Υποψιν η TV σημερα αφιχθη στο courier της περιοχης μου. Να ανησυχω αραγε για την τιμη που θα χρεωσουν και για το αν μπει και επιστροφη;
Μακιαβέλλι Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, matrixxx είπε Σε συναλλαγη αυτων των ημερων με eurobank, εγινε μια χαρα φετος η δουλεια. Μετα απο την κανονικη χρεωση απο την τραπεζα που πηρε 2 μερες, σε αλλες περιπου 2 μερες μπηκε ολη η επιστροφη (15% ηταν). Στα yellows νομιζω οτι ελεγε οτι η πιστωση θα γινει σε δυο σταδια, 1% με την χρεωση και το αλλο 19 μεχρι μεσα Δεκεμβρη; Αλλα το βασικο ειναι να δεις πρωτα την χρεωση. 1 ώρα πριν, baskon είπε Με αφορμή το σχόλιο του Matrix κοίταξα και εγώ την εφαρμογή μόλις. Ακριβως 2 ημέρες μετά τη κανονική χρέωση μπήκε όλο το ποσό(15%) της επιστροφής και σε μενα. Οκ τηλεόραση ακόμα δεν έχει έρθει αλλά το καλό πράμα αργεί.. Καλημέρα, ευχαριστώ! Αλλά βλέπω ότι ήταν 20% http://prntscr.com/q6z6y1 Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από Μακιαβέλλι
Apos74 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Και σε μενα μπηκε σημερα η επιστροφη απο Euronbank! Ολα καλα.
andreaspA Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Καλημέρα, ευχαριστώ! Αλλά βλέπω ότι ήταν 20% http://prntscr.com/q6z6y1 Προφανώς μιλάει για την προσφορα του Germanos για το Eurobank επιστροφη, και οχι προσφορα Media για Πειραιως Yellows.
baskon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 4 minutes ago, andreaspA said: Προφανώς μιλάει για την προσφορα του Germanos για το Eurobank επιστροφη, και οχι προσφορα Media για Πειραιως Yellows. Ακριβώς.. Στο σχόλιο του Matrix απάντησα ο οποίος μίλαγε για eurobank επιστροφή 15% από Γερμανό. Όλα καλά με την επιστροφή του Γερμανού οπότε..
giopa62 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 45 λεπτά πριν, Apos74 είπε Και σε μενα μπηκε σημερα η επιστροφη απο Euronbank! Ολα καλα. Same here.
Προτεινόμενες αναρτήσεις