Προς το περιεχόμενο

Turbo-X 27" Nemesis NC27QG

Solenya

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

είναι δελεαστικό το συγκεκριμένο monitor μπορώ να πω... σε fps gaming τι λέει γιατί ετοιμάζω pc για φίλο μου.. 

VA panel είναι, για να πετύχεις καλό va panel θες μπόλικα € και αν πετύχεις πάλι...  Αν βάλεις και στην εξίσωση το κολοσσιαίο brand name Tουρμποξ,  θα μείνεις με φίλους μείον έναν 

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, leros2004 είπε

VA panel είναι, για να πετύχεις καλό va panel θες μπόλικα € και αν πετύχεις πάλι...  Αν βάλεις και στην εξίσωση το κολοσσιαίο brand name Tουρμποξ,  θα μείνεις με φίλους μείον έναν 

οπότε ας πάρει σαν το δικό μ να ησυχάσει χδ

• 6 μήνες μετά...
Στις 3/7/2020 στις 8:15 ΜΜ, mrgeox23 είπε

Εντάξει τι να κάνουμε, μερικοί κρίνουμε ένα προϊόν αν αξίζει όταν το έχουμε στα χέρια μας και άλλοι κράζουμε ότι βγει επειδή δεν το έχουμε και έτσι μάθαμε.  

Με τέτοια νοοτροπίδα δεν πας πουθενά πάντως.  

Ας παίξω τώρα στην 27άρα Turbo-X 2k 144hz οθόνη μου  που την τσίμπησα στα 170€, όσο πήρες εσύ δηλαδή την Dell σου που είναι FHD 75hz. Α ναι ξέχασα, είναι όμως Turbo-X, πω πω θα με κράζει ο κόσμος!!! 

Ερώτηση φίλος, επειδή σκοπεύω να την τσιμπήσω η 2Κ ανάλυση, freesynk,120hz θα δουλέψουν κανονικά μέσω HDMI?Θα συνδεθεί με Xbox series X

8 ώρες πριν, Stathis Diles είπε

Ερώτηση φίλος, επειδή σκοπεύω να την τσιμπήσω η 2Κ ανάλυση, freesynk,120hz θα δουλέψουν κανονικά μέσω HDMI?Θα συνδεθεί με Xbox series X

Καλησπέρα Στάθη, ναι ναι θα παίξει κανονικά καθώς έχει 1 θύρα HDMI 2.0.

Οπότε θα πρέπει και το HDMI σου να είναι 2.0

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα κι εγώ την οθόνη πριν μιάμιση βδομάδα. Την έχω να δουλεύει σε 120hz. Μια χαρά όλα προς το παρόν. Θα μπορούσε να έχει λίγο πιο ζωντανά χρώματα. Για τα χρήματα της είναι πολύ καλή, δεν έχω μετανιώσει για την επιλογή.

Επεξ/σία από mrvaggos

• 1 μήνα μετά...
Στις 21/1/2021 στις 11:15 ΠΜ, mrvaggos είπε

Πήρα κι εγώ την οθόνη πριν μιάμιση βδομάδα. Την έχω να δουλεύει σε 120hz. Μια χαρά όλα προς το παρόν. Θα μπορούσε να έχει λίγο πιο ζωντανά χρώματα. Για τα χρήματα της είναι πολύ καλή, δεν έχω μετανιώσει για την επιλογή.

γιατι την εχεις στα 120 και οχι 144?

17 λεπτά πριν, panakos_thess είπε

γιατι την εχεις στα 120 και οχι 144?

χωρίς να είμαι ειδικός σε θέματα οθονών, διάβασα σε αρκετές σελίδες ότι μερικές οθόνες στα 144hz κάνουν κάποια μικροκολλήματα. Οπότε για λόγους "ασφαλείας" και μόνο το έχω στα 120. Πάντως δεν νομίζω να δεις και διαφορά. Εγώ παίζω μόνο lol οπότε μου είναι κομπλέ. 

4 ώρες πριν, mrvaggos είπε

χωρίς να είμαι ειδικός σε θέματα οθονών, διάβασα σε αρκετές σελίδες ότι μερικές οθόνες στα 144hz κάνουν κάποια μικροκολλήματα. Οπότε για λόγους "ασφαλείας" και μόνο το έχω στα 120. Πάντως δεν νομίζω να δεις και διαφορά. Εγώ παίζω μόνο lol οπότε μου είναι κομπλέ. 

Παιζω FPS SHOOTING αρκετα μπορω να μπω οτι δεν εχει κανενα κολλημα στα 144Hz αν το βαλεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...