Προς το περιεχόμενο

[Laptop] HP Pavilion Gaming 15 - dk0031nv (i7 9750H, 32GB DDR4, 512GB M.2 SSD) 849€ @Plaisio (κατάλληλo για editing!)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σκέφτομαι κ εγώ! Gamer δεν είμαι, αλλά τα χαρακτηριστικά του φαίνονται αξιόλογα και θα χρησιμοποιηθεί και από μένα εν μέρη και σε video rendering. Όπως το βλέπω αντικαθιστά άνετα το PC μου.
Ξέρετε να μου πείτε μήπως από δόσεις τι δίνει το Πλαίσιο; Αν κατάλαβα καλά δεν προβλέπονται άτοκες σωστά;

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, panosilio είπε

Εγώ με άτοκες το πήρα, μέσω πιστωτικής.

Φίλε μου θα σε στενοχωρήσω και νευριάσω ταυτόχρονα.

Δεν είναι άτοκες οι δόσεις, είναι έντοκες ακόμα και με πιστωτική, ρώτησα χθες τηλεφωνικώς.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Andrnith είπε

Φίλε μου θα σε στενοχωρήσω και νευριάσω ταυτόχρονα.

Δεν είναι άτοκες οι δόσεις, είναι έντοκες ακόμα και με πιστωτική, ρώτησα χθες τηλεφωνικώς.

Εγώ το πήρα και εν γνώση μου το έβαλα σε εντοκές όπως έλεγε στο site. Μάλλον πάτησα κάτι λάθος και το έβαλε εφάπαξ και τους πήρα τηλέφωνο να το διορθώσουν. Πολύ ευγενικοί, πολύ εύκολοι στην ακύρωση και προχωρήσαμε τηλεφωνικά σε νέα χρέωση την οποία χωρίς κάποια διευκρίνηση την έβαλαν σε ατοκες δόσεις.

Παίζει και οι ίδιοι να μην ξέρουν τι να βάλουν γιατι κάποια προιόντα τα βλέπω στο site τους άτοκα και κάποια έντοκα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Andrnith Δεν με στεναχωρείς καθόλου και αυτό γιατί στην πιστωτική μου έχει πιστωθεί το πόσο χωρίς τόκους, δηλαδή 849€, και έχουν βγει και οι δόσεις που είναι φυσικά άτοκες. 

Η ουσία του να αγοράζεις από μεγάλα μαγαζιά, τύπου Πλαίσιο, Κοτσόβολος κλπ είναι  δυνατότητα των άτοκων δόσεων. Αν δεν ήταν άτοκες δεν θα έδινα το καπέλο.

Επεξ/σία από panosilio
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panosilio είπε

@Andrnith Δεν με στεναχωρείς καθόλου και αυτό γιατί στην πιστωτική μου έχει πιστωθεί το πόσο χωρίς τόκους, δηλαδή 849€, και έχουν βγει και οι δόσεις που είναι φυσικά άτοκες. 

Ευτυχώς.. όλα καλά, πράγματι δε ξέρουν τι κάνουν.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, G_Knight είπε

Κάποιο info για battery life?

Σήμερα από τις 7:30 μέχρι τις 12 το βράδυ με coding και μονιμα καμια 15 αρια παράθυρα στον Chrome (γενικά φουλ δουλειά) με άφησε με 20% μπαταρία. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/11/2019 στις 10:04 ΠΜ, Aurumnus είπε

Κ εγώ πήγα στο πλαίσιο καλαμαριάς και ο πωλητής μου είπε ότι εξαντλήθηκε σε όλα τα καταστήματα. Την ίδια στιγμή το βρήκα στο site τους ότι υπάρχει σε 4 καταστήματα... Και δεν το στέλνουν ακόμη και αν πάω στο ταμείο και το πληρώσω.... Πρέπει να πάω στο κοντινότερο κατάστημα δλδ στη Λάρισα ®¥™} {®>¥¢®® την τρέλα μου.... 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, leonidas_fs είπε

Σήμερα από τις 7:30 μέχρι τις 12 το βράδυ με coding και μονιμα καμια 15 αρια παράθυρα στον Chrome (γενικά φουλ δουλειά) με άφησε με 20% μπαταρία.

Έλα ρε συ, πολύ καλά μου ακούγεται!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Έλα ρε συ, πολύ καλά μου ακούγεται!

Ναι και εμένα έτσι μου φάνηκε, ένα 5ωρο φουλ, και ίσως λίγο παραπάνω!

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε

Με optimal αποδοση;;; Ειναι πολυ καλο αν ισχυει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε

Gaming laptop θα περίμενα να κρατάει ΤΟ ΠΟΛΥ 3 ώρες αν μου ζήταγες να μαντέψω.

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.
6 ώρες πριν, G_Knight είπε

Με optimal αποδοση;;; Ειναι πολυ καλο αν ισχυει

Δεν έχω πειράξει απολύτως τίποτα! Όπως το έβγαλα απο το κουτί έτσι το άφησα! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...