esertas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δοκίμασε να γυρίσεις αντίθετα την πρίζα το ρεύματος.
_2fast Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Πρέπει να είναι κάποιο πρόβλημα με το πολύμπριζο γιατί όταν βάζω τον φορτιστή του λαπτοπ απευθείας στην πρίζα δεν με χτυπάει το ρεύμα, ενώ με χτυπάει όταν τον βάζω πάνω στο πολύμπριζο.
2easy Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Καλή χρονιά! Θα ήθελα να ζητήσω από κάποιον που έχει αγοράσει το laptop αν μπορεί να ανεβάσει μια φωτογραφία με τα χαρακτηριστικά του φορτιστή. Δυστυχώς έχασα τον δικό μου και προσπαθώ να βρω ακριβώς ποιο μοντέλο φορτιστή χρειάζομαι. Επίσης αν γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιον όχι της ΗΡ αλλά με ίδια χαρακτηριστικά? (135w, 19,5v, 6,9A) διότι ο official έχει γύρω στα 150ε. Ευχαριστώ!
Farmboy Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, 2easy είπε Καλή χρονιά! Θα ήθελα να ζητήσω από κάποιον που έχει αγοράσει το laptop αν μπορεί να ανεβάσει μια φωτογραφία με τα χαρακτηριστικά του φορτιστή. Δυστυχώς έχασα τον δικό μου και προσπαθώ να βρω ακριβώς ποιο μοντέλο φορτιστή χρειάζομαι. Επίσης αν γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιον όχι της ΗΡ αλλά με ίδια χαρακτηριστικά? (135w, 19,5v, 6,9A) διότι ο official έχει γύρω στα 150ε. Ευχαριστώ! Καλησπέρα φίλε μου. Είχα ρωτήσει για παρόμοιο πρόβλημα στο πλαίσιο. Μου είχαν πει ότι φορτιστές με ίδια χαρακτηριστικά κάνουν κανονικά. Τα χαρακτηριστικά είναι αυτά που ανέβασες πιο πάνω. Επίσης, στο service του you ή του πλαισίου μπορείς να ρωτήσεις το μοντέλο του φορτιστή λέγοντας το μοντέλο του υπολογιστή και να ζητήσεις να σου φέρουν αυτοί (αν είναι ανθρώπινη η τιμή). Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2020 από Farmboy
paylidis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Παρε γνήσιο μην παίζεις με ιμιτασιόν 99% θα κανείς ζημιά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις