pirmen56 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε Metro exodus η κάρτα είναι στο 60-80% και ο επεξεργαστής πάνω απο 50% δεν πάει (όλα ultra) Με ισάξια nvidia κάρτα τα πράγματα θα ήταν σαφώς καλύτερα.
Xristaras12 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Με ισάξια nvidia κάρτα τα πράγματα θα ήταν σαφώς καλύτερα. τα fps όμως είναι πάνω απο 65 ολη την ώρα είτε εξω ειτε σε κλειστούς χώρους. Δεν αντιλέγω σε καμία περίπτωση οτι ο 4790Κ δεν είναι ικανος και για σήμερα, απλά φαίνεται η ηλικία του (και ο DDR3 controller), Με DDR4 πιθανότατα θα μπορούσε να πάει και παραπάνω,
pirmen56 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Xristaras12 είπε τα fps όμως είναι πάνω απο 65 ολη την ώρα είτε εξω ειτε σε κλειστούς χώρους. Δεν αντιλέγω σε καμία περίπτωση οτι ο 4790Κ δεν είναι ικανος και για σήμερα, απλά φαίνεται η ηλικία του (και ο DDR3 controller), Με DDR4 πιθανότατα θα μπορούσε να πάει και παραπάνω, Όταν βλέπεις το cpu σου στο 50% να ρίχνει μπουκάλι στην κάρτα αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα στο single thread performance. Με nvidia κάρτα αυτό το πρόβλημα θα ήταν αρκετά μικρότερο. Αυτό είπα πριν.
3DJIN Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 παιδια εδω το θεμα ειναι σε 3440χ1440 ,ο χρισταρας θα μπερδεψει κοσμο καθως στο συστημα της υπογραφης του ειναι σε 22" 1080p οπου φυσικα τρωει μουκαλαρα τουλαχιστον 30% .Απο 1440 και πανω οτι εχει ο 9900κ εχει και ο 4790κ(4500+) μεχρι 5700ΧΤ και σε min και σε 0.1% παντα ultra settings και φυσικα θα υπαρξει game με 6-7 frames διαφορα υπερ 9900κ so what? 3 1
Aten-Ra Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, pirmen56 είπε Όταν βλέπεις το cpu σου στο 50% να ρίχνει μπουκάλι στην κάρτα αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα στο single thread performance. Με nvidia κάρτα αυτό το πρόβλημα θα ήταν αρκετά μικρότερο. Αυτό είπα πριν. Η βάζεις να τρέξει το Metro Exodus σε DX-12 και δεν έχεις θέμα με CPU Bottleneck.
noFEARgr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μιας και εκανα την αλλαγη απο 1080 σε 5700xt , η διαφορα τους ειναι μεταξυ 20-40% αναλογα το game. Στα καινουργια παιχνιδια η 1080 μενει αισθητα πισω. Οσον αφορα το bottlneck σε utrawide 1440p που θα παιζεις στα περισσοτερα παιχνιδια δεν θα εχεις θεμα. Σε μοντερνους mulitplayer τιτλους ομως, ειδικα στο battlefield v θα εχεις frame drops λογω cpu Στο red dead redemption η διαφορα ειναι ακομα μεγαλυτερη Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από noFEARgr 3
vtisedan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 καλησπερα και χρονια πολλα! Εχω καταληξει στην 5700 xt αλλα με φρεναρει το γεγονος οτι διαβαζω αρκετα σχολια περι black screens , crashes κτλ. Εχει κανεις αποψη για αυτο?
koolisk6 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, vtisedan είπε καλησπερα και χρονια πολλα! Εχω καταληξει στην 5700 xt αλλα με φρεναρει το γεγονος οτι διαβαζω αρκετα σχολια περι black screens , crashes κτλ. Εχει κανεις αποψη για αυτο? λαχείο είναι φίλε, σ άλλους κάθεται καλά και άλλοι αναθεματιζουν την ώρα που την πήρανε, αν έχεις όρεξη να παιδευτείς κανε ντου, αλλιώς αν θες μια κάρτα απλά να την βάλεις κ να παίξεις κοίτα σε κάτι άλλο.... 1 1
vtisedan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, koolisk6 είπε λαχείο είναι φίλε, σ άλλους κάθεται καλά και άλλοι αναθεματιζουν την ώρα που την πήρανε, αν έχεις όρεξη να παιδευτείς κανε ντου, αλλιώς αν θες μια κάρτα απλά να την βάλεις κ να παίξεις κοίτα σε κάτι άλλο.... Είμαι σε Gtx 1070 και δεν μπορώ να πάω σε rtx 2070 λόγω κόστους. Την 5700 την έχω βάλει στο μάτι γιατί είναι vfm αλλά δεν θέλω να μπλέξω... Αν ήταν να διορθωθεί οκ αλλά βλέπω ακόμα και στους drivers της στα επίσημα release notes ότι ακόμα δεν έχει διορθωθεί το θέμα...
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vtisedan είπε Είμαι σε Gtx 1070 και δεν μπορώ να πάω σε rtx 2070 λόγω κόστους. Την 5700 την έχω βάλει στο μάτι γιατί είναι vfm αλλά δεν θέλω να μπλέξω... Αν ήταν να διορθωθεί οκ αλλά βλέπω ακόμα και στους drivers της στα επίσημα release notes ότι ακόμα δεν έχει διορθωθεί το θέμα... Θεωρώ ότι έχει περάσει αρκετός καιρός από το release για να τα θεωρήσουμε ''παιδικές ασθένειες''. Μια χαρά είναι η 1070 ακόμα, μείνε με αυτήν, μάζεψε κι άλλα χρήματα και βλέπεις στο μέλλον αν ομαλοποιηθεί η κατάσταση με τις navi, εντωμεταξύ κάτι ακούγεται και για μεγαλύτερο navi με εντυπωσιακό άλμα στις επιδόσεις ή πας σε κάποιο μεγαλύτερο turing 207(8)0 super ή ακόμα και σε ampere αν έχεις υπομονή.. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από DiaperCh@nger101 1
vtisedan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Θεωρώ ότι έχει περάσει αρκετός καιρός από το release για να τα θεωρήσουμε ''παιδικές ασθένειες''. Μια χαρά είναι η 1070 ακόμα, μείνε με αυτήν, μάζεψε κι άλλα χρήματα και βλέπεις στο μέλλον αν ομαλοποιηθεί η κατάσταση με τις navi, εντωμεταξύ κάτι ακούγεται και για μεγαλύτερο navi με αντυπωσιακό άλμα στις επιδόσεις ή πας σε κάποιο μεγαλύτερο turing 207(8)0 super ή ακόμα και σε ampere αν έχεις υπομονή.. Έχεις δίκιο... Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου! Σκεφτόμουν και vega 64 αλλά δεν... 1
vtisedan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Εντέλει την πήρα γιατί δεν βρήκα κάτι καλύτερο στα χρήματα που διεθετα. Ακόμα δεν έχω εικόνα αλλά όλα δείχνουν καλά εκτός του vsr το οποίο δεν μου εμφανίζει αναλύσεις πέραν του 1080p. Ψαχνω για κανένα fix αλλά τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα