Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τον i7 4790k επεξεργαστή και μόλις παρήγγειλα σε black friday από Plaisio την 5700 XT.
Σύμφωνα με το https://pc-builds.com/calculator/Core_i7-4790K/Radeon_RX_5700_XT/0AH14jf2/8/ θα έχω  περίπου 18.61 bottleneck. Είναι πραγματικό αυτό που λέει;

Ξενέρωσα. Με βλέπω να τρέχω για νέο PC.😢

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια χαρα θα εισαι, σκεψου το απο τη καλη πλευρα.

η 5700 θα δουλευει σε μικροτερο ποσοστο, αρα λιγοτερη ζεστη και φασαρια :P

ps κανε ενα mini overclock και θα εισαι αρχοντας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ιδανικά θα ήθελες τον 8700Κ σύμφωνοι. Μην στενοχωριέσαι ωστοσο. Ισχυρός ειναι ο επεξεργαστής σου ακομα. Δες το τι θα σου δώσει η νέα σου καρτα στα παιχνίδια που παιζεις και αποφασίζεις με ηρεμία έπειτα τι και αν χρειάζεται το σύστημα σου. Μεγεια κιολας. Πολύ καλή τιμή.

Επεξ/σία από kostiger
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Μια χαρα θα εισαι, σκεψου το απο τη καλη πλευρα.

η 5700 θα δουλευει σε μικροτερο ποσοστο, αρα λιγοτερη ζεστη και φασαρια :P

ps κανε ενα mini overclock και θα εισαι αρχοντας.

Θα ήθελα να κάνω αλλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ....

4 λεπτά πριν, kostiger είπε

Ιδανικά θα ήθελες τον 8700Κ σύμφωνοι. Μην στενοχωριέσαι ωστοσο. Ισχυρός ειναι ο επεξεργαστής σου ακομα. Δες το τι θα σου δώσει η νέα σου καρτα στα παιχνίδια που παιζεις και αποφασίζεις με ηρεμία έπειτα τι και αν χρειάζεται το σύστημα σου. Μεγεια κιολας. Πολύ καλή τιμή.

Το επόμενο PC θα είναι σίγουρα ryzen.... μάλλον 3600/3700.

Ευχαριστώ πολύ φίλε!! :)

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, @ngelos είπε

Θα ήθελα να κάνω αλλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ....

Το επόμενο PC θα είναι σίγουρα ryzen.... μάλλον 3600/3700.

Ευχαριστώ πολύ φίλε!! :)

Πολυ καλες επιλογες αμφοτερες. Δεν χρειάζεται να βιαστείς ωστοσο τονιζω. Δεν ειναι τυχαιος ο επεξεργαστής σου. Κοιταξε αυτο που σου ειπε ο Ντιναρας εφοσον εχεις ξεκλείδωτη μητρική.

Δημοσ.

τι μπουκαλι να εχεις ρε φιλε στην αναλυση που παιζεις...

το μονο που σε κραταει πισω ειναι η 5700ΧΤ

Αν ησουν 1080 θα ειχες τεραστιο μπουκαλι απο επεξεργαστη αλλα στα 3440....μονο καρτα

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, 3DJIN είπε

τι μπουκαλι να εχεις ρε φιλε στην αναλυση που παιζεις...

το μονο που σε κραταει πισω ειναι η 5700ΧΤ

Αν ησουν 1080 θα ειχες τεραστιο μπουκαλι απο επεξεργαστη αλλα στα 3440....μονο καρτα

Γραφω απο κινητο οποτε δεν έβλεπα το υπόλοιπο σύστημα του. Εφοσον εχει τετοια οθονη, εχεις απολυτο δικιο.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, @ngelos είπε

Έχω τον i7 4790k επεξεργαστή και μόλις παρήγγειλα σε black friday από Plaisio την 5700 XT.
Σύμφωνα με το https://pc-builds.com/calculator/Core_i7-4790K/Radeon_RX_5700_XT/0AH14jf2/8/ θα έχω  περίπου 18.61 bottleneck. Είναι πραγματικό αυτό που λέει;

Ξενέρωσα. Με βλέπω να τρέχω για νέο PC.😢

Στην αναλυση που εχεις οχι, κομπλε εισαι

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, kostiger είπε

Και η αναβαθμιση σε σχεση με την 1080 αμφιβολη ειναι εντωμεταξυ. Φιλε @@ngelos μηπως να το ξανασκεφτεις;

Εννοείς να την ακυρώσω; 

Δημοσ.

Πανω κατω στα ιδια με την 1080 σου ειναι αυτη τη στιγμη η ΧΤ.

Mην το βλεπεις ετσι, εχεις ενα πολυ δυνατο συστημα. Εχεις θεμα στα καινουργια παιχνιδια;Ριχνεις γραφικα για ικανοποιητικο framerate; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την 1080 δεν την έχω... απλά δεν την έβγαλα από την υπογραφή. Την πήρα για μια βδομάδα και την έδωσα γιατί δεν είχα χρόνο για παιχνίδια (έβγαλα και κέρδος). Τώρα έχω όρεξη και χρόνο κι επειδή η 5700xt σύμφωνα με όσα είδα στο youtube είναι πολύ κοντά στην 1080ti είπα να την πάρω. Με Onboard είμαι :P 

Επεξ/σία από @ngelos
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, @ngelos είπε

Την 1080 δεν την έχω... απλά δεν την έβγαλα από την υπογραφή. Την πήρα για μια βδομάδα και την έδωσα γιατί δεν είχα χρόνο για παιχνίδια (έβγαλα και κέρδος). Τώρα έχω κι επειδή η 5700xt σύμφωνα με όσα είδα στο youtube είναι πολύ κοντά στην 1080ti είπα να την πάρω. Με Onboard είμαι :P 

Kομπλε τοτε φιλε, με το καλο να παραλαβεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...