fnp Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά , Τρέχει προσφορά στο γαλλικό κατάστημα της microsoft , Xbox one s 1 Tb(είναι η έκδοση με το blue ray) με 2 χειρηστήρια στα 179€ τελική τιμή. Πέρσι είχε παίξει ανάλογη προσφορά στο γερμανικό store στα 169. Τιμή εδώ στα 214 €. Επίσης υπάρχουν και άλλες εκδόσεις με ένα παιχνίδι στα 169 , καθώς και το all digital στα 129. https://www.microsoft.com/fr-fr/p/pack-console-xbox-one-s-1-to-deux-manettes/8n2f48gsxqzw?cid=msft_web_collection&activetab=pivot%3aoverviewtab 5
basilis5 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Φοβερο, που το ανακαλυψες! κριμα να μην εχει exclusives, θα το επαιρνα για δευτερη κονσολα 1
fnp Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Blackyy είπε Με τα μεταφορικά και εγγύηση τι παίζει? Τα μεταφορικά είναι στην τιμή. Εγγύηση έχει ευρωπαική. Official store είναι γενικά , δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα.
klainmein Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά επειδή έχω μείνει πίσω, βαρέθηκα να διαβάζω για ylod και για ps 3 και για Xbox κλπ παλαιότερα. Με το ps4 και τα Xbox one s one x υπήρξαν τέτοια θέματα; Γιατί παίρνοντας το all digital νομίζω ότι είναι πιο safe? Μπορείς να νοικιαζεις παιχνίδια και να τα σωζεις στον σκληρό; Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από klainmein
Choutas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Είναι απίστευτη προσφορά και αν δεν είχα X θα το τσίμπαγα
de_thymamai Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά, Sorry για το off topic. Επειδή σκέφτομαι να το πάρω για τον μικρό. Για να παίξεις fortnite δεν είναι δωρεάν? Απαιτείται live gold συνδρομή? Μιλάω για το battle royale.
Nerazzurri Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά και εδώ Ελλάδα δεν έχει βγει προσφορά το xBox;
basilis5 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Nerazzurri είπε Παιδιά και εδώ Ελλάδα δεν έχει βγει προσφορά το xBox; Ναι
aoc4000 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, de_thymamai είπε Παιδιά, Sorry για το off topic. Επειδή σκέφτομαι να το πάρω για τον μικρό. Για να παίξεις fortnite δεν είναι δωρεάν? Απαιτείται live gold συνδρομή? Μιλάω για το battle royale. Στην ms (Xbox) ναι θέλει συνδρομή. Στα PS4 όχι. Απλά τώρα τελευταία παίζουν συχνά προσφορές (εκτός bf) από την ms στις συνδρομές της. 1
dimitrisbd87 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 παιδια σας βγάζει και εσάς πρόβλημα η σελίδα?απο χθες προσπαθω να παραγγείλω
dinosoeo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, dimitrisbd87 είπε παιδια σας βγάζει και εσάς πρόβλημα η σελίδα?απο χθες προσπαθω να παραγγείλω επιλέγεις γαλλικά
dimitrisbd87 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Ναι είχα θέμα για κάποιο λόγο με τον Chrome μπηκα απο απλό exporer και όλα καλα
aoc4000 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, alkis13 είπε Τα χειριστήρια του κάνουν και για pc? Ναι με καλώδιο ή αν έχεις bluetooth (ή πάρεις έναν φτηνό bt adapter) 9 ώρες πριν, klainmein είπε Παιδιά επειδή έχω μείνει πίσω, βαρέθηκα να διαβάζω για ylod και για ps 3 και για Xbox κλπ παλαιότερα. Με το ps4 και τα Xbox one s one x υπήρξαν τέτοια θέματα; Γιατί παίρνοντας το all digital νομίζω ότι είναι πιο safe? Μπορείς να νοικιαζεις παιχνίδια και να τα σωζεις στον σκληρό; 1: ο παλιός χαμός δεν γίνεται πλέον, αλλά πάντα υπάρχουν αστοχίες. 2: εγώ νομίζω ότι ΔΕΝ έχει σχέση (η μονάδα cpu-gpu είναι που "βγάζει" ζέστη-πρόβλημα) 3:όχι, ούτε καν, παίζεις ΜΟΝΟ παιχνίδια που έχεις στον λογαριασμό σου! ούτε μεταχειρισμένα ούτε δανεικά (ΔΕΝ υπάρχει οπτικός οδηγός) για το all digital λέω. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από aoc4000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα