Petran1965 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα κάνω σήμερα αγορά από kinitakias.gr το Xiaomi Mi 9T Pro (128GB, 6GB RAM) στα 327 ευρώ . https://www.kinitakias.gr/?s=mi+9t+pro&post_type=product Θα ήθελα την άποψη κάποιων που το αγόρασαν η αγοράζουν κινητά από τον kinitakias.gr αν είναι σε καλή τιμή και αν είναι κατάστημα εμπιστοσύνης . Πρώτη φορά θα αγοράσω από εκεί . Όσοι το έχουν και το χρησιμοποιούν τι μου προτείνουν σε χρώμα Μπλε η κόκκινο . Τι να προσέξω στην αγορά. Σε επικοινωνία μου με ανέφεραν ότι Οι παραδόσεις γίνονται από 4-10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της πληρωμής. Είναι ευρωπαϊκές συσκευές με ελληνικό μενού, το αποστέλλουμε καινούργιο στην συσκευασία του. Όλα τα κινητά μας έχουν 2 χρόνια εγγύηση Ο Γερμανός δεν έχει συσκευές στην θεσσαλονίκη βρήκα μόνο μια σε απόσταση 20 χιλιομέτρων. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από Petran1965
Salvation81 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Petran1965 είπε Θα κάνω σήμερα αγορά από kinitakias.gr το Xiaomi Mi 9T Pro (128GB, 6GB RAM) στα 327 ευρώ . https://www.kinitakias.gr/?s=mi+9t+pro&post_type=product Θα ήθελα την άποψη κάποιων που το αγόρασαν η αγοράζουν κινητά από τον kinitakias.gr αν είναι σε καλή τιμή και αν είναι κατάστημα εμπιστοσύνης . Πρώτη φορά θα αγοράσω από εκεί . Όσοι το έχουν και το χρησιμοποιούν τι μου προτείνουν σε χρώμα Μπλε η κόκκινο . Τι να προσέξω στην αγορά. Σε επικοινωνία μου με ανέφεραν ότι Οι παραδόσεις γίνονται από 4-10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της πληρωμής. Είναι ευρωπαϊκές συσκευές με ελληνικό μενού, το αποστέλλουμε καινούργιο στην συσκευασία του. Όλα τα κινητά μας έχουν 2 χρόνια εγγύηση Ο Γερμανός δεν έχει συσκευές στην θεσσαλονίκη βρήκα μόνο μια σε απόσταση 20 χιλιομέτρων. Μακρια, ενας παραγγειλε, δεν του εφεραν το κινητο και για να του επιστρεψουν τα χρηματα τον ετρεχαν καιρο (το θεμα το ειχε ανεβασει και εδω στο ινσομνια). Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από Salvation81 1
Petran1965 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Μακρια, ενας παραγγειλε, δεν του εφεραν το κινητο και για να του επιστρεψουν τα χρηματα τον ετρεχαν καιρο (το θεμα το ειχε ανεβασει και εδω στο ινσομνια). Βρίσκετε σε Best Price.gr Σοβαρό σαιτ. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από Petran1965 1
johnieXoX Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, Petran1965 είπε Βρίσκετε σε Best Price.gr Σοβαρό σαιτ. τι σημασία έχει αν είναι σοβαρό το bestprice.gr με το αν είναι αξιόπιστο κατάστημα το kinitakias.gr ???
Salvation81 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από Salvation81
Theodore1890 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Ρε παιδιά τώρα έχω προβληματιστεί λίγο πριν την αγορά του κινητού απο σκουτζομάγαζο γενικά μιας και το βλέπω στα 300 και στα φίρστ κλας και καλά αλλά και πανάκριβα μαγαζιά τύπου γερμανός +50 ευρω και κουπόνια. Δηλαδή κάτι παίζει συγκεκριμένα με τη xiaomi που τα μεγάλα καταστήματα μπορούν και προσπερνάνε? Δηλαδή τι ακριβώς κάνουν περισσότερο τα μεγάλα καταστήματα από τα μικρότερα του σκρουτζ φυσικά ή διαδικτυακά.
GBorb Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, Theodore1890 είπε Ρε παιδιά τώρα έχω προβληματιστεί λίγο πριν την αγορά του κινητού απο σκουτζομάγαζο γενικά μιας και το βλέπω στα 300 και στα φίρστ κλας και καλά αλλά και πανάκριβα μαγαζιά τύπου γερμανός +50 ευρω και κουπόνια. Δηλαδή κάτι παίζει συγκεκριμένα με τη xiaomi που τα μεγάλα καταστήματα μπορούν και προσπερνάνε? Δηλαδή τι ακριβώς κάνουν περισσότερο τα μεγάλα καταστήματα από τα μικρότερα του σκρουτζ φυσικά ή διαδικτυακά. Τα σκρουτζομαγαζα κανουν δικια τους παραεισαγωγη με οτι αυτο συνεπαγεται με εγγυηση, rom κτλ Τα "μεγαλα" οπως λες μαγαζια τα παιρνουν απο τον εδω αντιπροσωπο.
chris_g92 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, samtwo είπε Ξέρει κάποιος αν υποστηρίζει wifi calling σε cosmote? *#*#vowifi#*#* και *#*#volte#"#" και έχεις κανονικά και τα 2 χωρίς να είναι από cosmote. Μεταφράζω όπου βλέπεις v βάζεις το 8 όπου το ο το 6 και πάει λέγοντας στον dialer. Μετά την διαδικασία αυτή ουσιαστικά σου εμφανίζειτο volte και vowifi στα settings. Αν δεν τα έχει ήδη ενεργοποιημένα. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από chris_g92 1
Theodore1890 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έψαχνα παράλληλα. Διάβασα πως αν το κινητό είναι global τότε η infoquest το δέχεται για service ή ότι άλλο χρειαστεί, εγγύηση δηλαδή, ισχύει αυτό? Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από Theodore1890
manwlis77 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δεν ισχύει Δέχεται να επισκευάσει δωρεάν εντός εγγύησης μόνο τις συσκευές που έχει εισάγει 2
MasterX Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 ειμαι επαρχια.. απο Public παρήγγειλα το κοκκινο και δεν το εχουν φερει ακομα.. μαλλον επειδη ετρεχαν την προηγουμενη βδομαδα τις παραγγελιες τις αφησαν να τις στειλουν αυτη.. Δεν ξερω βεβαια αν θα μου το στειλουν απο αλλο καταστημα ή δεν ειχαν αρκετα κοκκινα και περιμενουν να παρουν απο το προμηθευτη. Παρελαβε κανενας αλλος απο επαρχια;
MasterX Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 παραγγελία 26/11.. παρελαβα χτες 19/12 !!! Ειμαι με Cosmote.. το VoLTE εμφανιστηκε μονο του (αλλα δεν ξερω αν οντως δουλευει) το VoWiFi σιγουρα δεν δουλευει.. απ οτι ειδα δε ειναι στις υποστηριζομενες συσκευες.. καταφερε κανενας να το ενεργοποιησει;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα