Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πληρωθεί με τιμολόγιο απο τον εργοδότη μου και δεν υπάρχει όριο κόστους. Θα χρησιμοποιηθει για δημοσιογραφική κάλυψη, οπότε έχει μεγάλη σημασία η κάμερα. Θα προτιμούσα να είναι android για λόγους συμβατότητας με τις υπόλοιπες συσκευές μου, εκτός αν η καλύτερη κάμερα είναι σε IPhone, οπότε αναγκαστικά θα συμβιβαστω. Ευχαριστώ

• Sad 1
Δημοσ.

Τα iphone εκτος από φωτογραφία οπου ειναι ταβανι μαζι με αλλα εχει το καλύτερο βίντεο .

Εαν και αυτο εχει ιδιαίτερη βαρύτητα πιστεύω το apple .

Απο εκει και πέρα ολα θα κάνουν την δουλειά που λέμε εκτος εαν το μεγαλο και ποιοτικό ζουμ ειναι στα θέλω σου και εκει p30 pro.

Εσυ ως δημοσιογράφος θες ετοιμο κλικ πολλές φορές ακομα και αρκετά κινούμενα θέματα να φανταστώ.

Δεν εισαι για παιχνίδια τυπου night mode gcam και τέτοια .

Οποτε το iPhone ξανα λεω έχει αρκετά δυνατά αυτο το κλικ τσεπη rec τσεπη .

• Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τελικά αγοράστηκε το Iphone 11 pro max και τώρα εγκαθιστώ την βλακεία το itunes σε pc, λαπτοπ κλπ. Ελπίζω να αξίζει τον κόπο γιατί με το S10 που είχα πριν το χάσω ήταν όλα πιο εύκολα.  

Δημοσ.
Στις 26/11/2019 στις 10:52 ΜΜ, fragma είπε

Θα πληρωθεί με τιμολόγιο απο τον εργοδότη μου και δεν υπάρχει όριο κόστους. Θα χρησιμοποιηθει για δημοσιογραφική κάλυψη, οπότε έχει μεγάλη σημασία η κάμερα. Θα προτιμούσα να είναι android για λόγους συμβατότητας με τις υπόλοιπες συσκευές μου, εκτός αν η καλύτερη κάμερα είναι σε IPhone, οπότε αναγκαστικά θα συμβιβαστω. Ευχαριστώ

Συμβιβάσου αναγκαστικα με iPhone 11 Pro Max γαμώτο... 😐

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, fragma είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τελικά αγοράστηκε το Iphone 11 pro max και τώρα εγκαθιστώ την βλακεία το itunes σε pc, λαπτοπ κλπ. Ελπίζω να αξίζει τον κόπο γιατί με το S10 που είχα πριν το χάσω ήταν όλα πιο εύκολα.  

Μας δώσανε δωρεάν γάιδαρο και τον κοιτάμε στα δόντια ένα πράγμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Μας δώσανε δωρεάν γάιδαρο και τον κοιτάμε στα δόντια ένα πράγμα. 

Εργαλείο δουλειάς είναι φίλε μου.  Το μόνο που με νοιάζει είναι να γίνονται ολα εύκολα και χωρίς πρόβλημα.

Επεξ/σία από fragma
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, fragma είπε

Εργαλείο δουλειάς είναι φίλε μου.  Το μόνο που με νοιάζει είναι να γίνονται ολα εύκολα και χωρίς πρόβλημα.

Εε κοίτα τώρα που σου πήρε το 11αρι πέτα του και ένα τελικά χρειάζεται και ένα macbook air pro για να είναι 100% bound κλπ 😂

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Εε κοίτα τώρα που σου πήρε το 11αρι πέτα του και ένα τελικά χρειάζεται και ένα macbook air pro για να είναι 100% bound κλπ 😂

Πολύ καλή ιδέα. Ευχαριστώ

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Θα προτιμούσα να είναι android για λόγους συμβατότητας με τις υπόλοιπες συσκευές μου

Αναφορά σε κείμενο

Τελικά αγοράστηκε το Iphone 11 pro max και τώρα εγκαθιστώ την βλακεία το itunes σε pc, λαπτοπ κλπ.

επειδη ζητησες android σου προτεινα τα παραπανω

φυσικα και αυτο που αγορασες ειναι στα ιδια επιπεδα μιας κ οπως θα δεις ειναι στο τοπ 3 της λιστας

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Μας δώσανε δωρεάν γάιδαρο και τον κοιτάμε στα δόντια ένα πράγμα

Μη πιστεύεις όσα διαβαζεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...