banned_acc Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, fnp είπε Καλή τύχη. Με PayPal δεν χρειάζεται ιδιαίτερη 1
spacestar Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Εγγύηση δε νομίζω να ισχύει στην Ελλαδα. νομίζω ότι το επιστρέφεις σε αυτούς. επισης δεν έχουν ΦΠΑ και γι’αυτό και έχουν χαμηλές τιμές. Το κατά ποσό είναι νόμιμο δεν το ξέρω 1
nikolasR200 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Φωτιές άναψες με αυτό το θέμα, είμαι σε αναμονή μήπως παίξει καμιά δυνατή προσφορά στην 7 είτε εγχώρια είτε amazon, και βλέπω τώρα αυτό, με τα θετικα και τα αρνητικά σχόλια βέβαια
gerokost Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Βρείτε μια χαλασμένη gopro ρε παιδιά, έχει tradeup πρόγραμμα με μείον 100€ (βγαίνει 330 η Hero 8 black). https://gopro.com/en/gr/shop/tradeup
pontios16 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, nikolasR200 είπε Φωτιές άναψες με αυτό το θέμα, είμαι σε αναμονή μήπως παίξει καμιά δυνατή προσφορά στην 7 είτε εγχώρια είτε amazon, και βλέπω τώρα αυτό, με τα θετικα και τα αρνητικά σχόλια βέβαια Φωτιά και λαύρα χαχαχα Μια χαρά είναι η εταιρεία... Και εγώ ψάχνω να την αγοράσω αν και δεν μου άρεσε που δεν βγαίνει το lens και βρήκα τώρα αυτή την προσφορά...
HardwareZone Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Μια χαρά αξιόπιστο είναι το κατάστημα αυτό. Έχω πάρει 3 ακριβά μάλιστα πράγματα σε πολύ καλές τιμές από αυτούς και όλα μου ήρθαν αρκετά γρήγορα μάλιστα. HTC u11 6/128GB DJI Phantom 4 Pro Galaxy S9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα