pontios16 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά στο eglobal central έχει αυτή την προσφορά... GoPro Hero 8 eglobal central λέτε να είναι όλα κομπλέ? Από πια χώρα έρχεται γνωρίζουμε? 1
thodoris5321 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Στο Contact Us λέει τα γραφεία τους είναι στο Honk Kong.
Salieri Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Grey market είναι. Έχω πάρει φωτογραφική από εκεί. Στην ουσία στέλνουν από Χονγκ Κονγκ με τριγωνική μέσω Αγγλίας. 1
pontios16 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, mr.mister είπε Απατη Απάτη δεν μπορεί να είναι γιατί είναι πολύ έμπιστο site-εταιρία! και είναι με paypal η αγορά, οπότε είναι ακόμη πιο ασφαλές! Οι αποθήκες τους είναι γερμανία, ιταλία, αγγλία και άλλα πολλά...
Looter Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, mr.mister είπε Απατη Απάτη είναι τέτοιου είδους σχόλια. Κατάστημα με δεκάδες χιλιάδες πωλήσεις με τα συν και τα πλην του. Το προϊόντα είναι κυρίως από την ασιατική αγορά και όπως έγραψαν και πιο πάνω έρχονται μέσω Αγγλίας 1-2 φορές που το χρησιμοποίησα στο παρελθόν. Το μόνο που θα κοιτούσα είναι το θέμα της εγγύησης. 3
mr.mister Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Just now, Looter said: Απάτη είναι τέτοιου είδους σχόλια. Κατάστημα με δεκάδες χιλιάδες πωλήσεις με τα συν και τα πλην του. Το προϊόντα είναι κυρίως από την ασιατική αγορά και όπως έγραψαν και πιο πάνω έρχονται μέσω Αγγλίας 1-2 φορές που το χρησιμοποίησα στο παρελθόν. Το μόνο που θα κοιτούσα είναι το θέμα της εγγύησης. https://www.sitejabber.com/reviews/eglobalcentral.eu 3
pontios16 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Looter είπε Το μόνο που θα κοιτούσα είναι το θέμα της εγγύησης. Αν δεις πιο κάτω από την τιμή γράφει πως έχει κανονικά 24 μήνες εγγύηση κανονικότατα! όπως λέει και πως είναι NEW
Looter Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, mr.mister είπε https://www.sitejabber.com/reviews/eglobalcentral.eu Βρήκες site με 5 ολόκληρα reviews βρε μπαγάσα; Κοιτα να δεις και ένα site με 4000+ για το eglobal. Το eglobal είναι επίσης πιστοποιημένο από το μεγαλύτερο site προσφορών στη Βρετανία. https://www.trustpilot.com/review/eglobalcentral.eu Μην το συνεχίζεις , το «απάτη» είναι άστοχο και παραπλανητικό. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από Looter 1
mr.mister Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 1 minute ago, Looter said: Βρήκες site με 5 ολόκληρα reviews βρε μπαγάσα; Κοιτα να δεις και ένα site με 4000+ για το site. https://www.trustpilot.com/review/eglobalcentral.eu Μην το συνεχίζεις , το «απάτη» είναι άστοχο και παραπλανητικό. 16% Αρνητικες ειναι αρκετοτατες.Εδω Εbay με πωλητες με 99% θετικες και το σκεφτεσαι. Τους δημοσιους χαρακτηρισμους κρατα τους για την σκεψη σου. 2
Damned7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μια χαρά είναι η σελίδα. Η έδρα είναι Ασία αλλά έρχονται μέσω Ευρώπης τα δέματα. Έχω πάρει ρολόι 250 ευρώ από εκεί. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από Damned7 1
pontios16 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Βρε η σελίδα μια χαρά είναι! πολλούς ξέρω που πήρανε και τους ήρθαν κανονικά όλα... Ούτος η άλλος είναι στη μέση η paypal οπότε για 6 μήνες τους κάνεις εσύ μαγκές Το θέμα εγγύηση πως καλύπτεται? επειδή είναι grey market όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω!
fnp Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Η εμπειρία μου για να μην την πατήσει άλλος . Αγόρασα έναν φακό στα 129 ευρώ ενώ παντού έπαιζε στα 179 το λιγότερο. Αφού με είχαν 1 ολόκληρο μήνα στην αναμονή βαρέθηκα και ζήτησα refund. Ενώ έδειχνε διαθέσιμο , μου είπαν να περιμένω 7 μέρες γιατί ήταν out of stock. Περίμενα 7 και μου ζήτησαν άλλες 7 .... μέχρι που περίμενα 30!!! Την ίδια στιγμή στο σαιτ φαινόταν διαθέσιμο. Επίσης έστειλα μειλ από άλλη διέυθυνση για το αν είναι διαθέσιμο και μου είπαν πως είναι διαθέσιμο , ενώ στην παραγγελία μου μου ζήταγαν να περιμένω. Εν τέλει το πήρα από το αμαζον , πλήρωσα 50 ευρώ παραπάνω και σε 2 μέρες ήταν σπίτι μου.. τα συμπεράσματα δικά σας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα