Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου εμφανιζονται κατι πραγματα απο διαφιμισεις στη  οθονη μου αυτά μηπως είναι ιος? και πως μπορω αυτά να τα καθαρισω? με πια προγραματα  με συμβουλευετε να χρησιμοποιησω σε περιπτωση  ιων κτλ?

υπαρχει καπιος συνδιασμος  από προγράμματα  για  ιους κτλ? malware  κτλ που μπορω  να χρησιμοποιησω?  γιατι είναι παρα  πολύ σπαστικο να τα εχω στην  οθονη μου κάθε τρεις και λιγο

Επεξ/σία από Nightfall4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, crc2 είπε

Αυτα τα πράγματα μήπως είναι ενημερώσεις απο διάφορα site ???

πρεπει να είναι ιος

43 λεπτά πριν, crc2 είπε

Αυτα τα πράγματα μήπως είναι ενημερώσεις απο διάφορα site ???

υπαρχει καπιος συνδιασμος  από προγράμματα  για  ιους κτλ? malware  κτλ που μπορω  να χρησιμοποιησω?  γιατι είναι παρα  πολύ σπαστικο να τα εχω στην  οθονη μου κάθε τρεις και λιγο

Δημοσ.

Πρώτα τρέχεις το adwcleaner για να καθαρίσει την πρώτη δόση, μετά βάζεις το malwarebytes και κάνεις έναν πλήρη έλεγχο και τέλος ελέγχεις με το avitvirus που έχεις.

Δημοσ.

Καλύτερα τρέξε πρώτα το Rkill οπότε και να τρέχει ακόμα κάποιο πρόγραμμα θα στο κλείσει και θα αφήσει μονο τα απαραίτητα και μετά όπως λεει ο φίλος

14 ώρες πριν, micos000 είπε

Πρώτα τρέχεις το adwcleaner για να καθαρίσει την πρώτη δόση, μετά βάζεις το malwarebytes και κάνεις έναν πλήρη έλεγχο και τέλος ελέγχεις με το avitvirus που έχεις.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, micos000 είπε

θελω να ρωτησω κατι..

τι διαφορες εχει το  Bitdefender Total Security 2020   από το  Bitdefender Ιντερνετ  Security 2020?

βασικα  πιο είναι καλυτερο?  επειδή θελω να αγορασω μια από τις 2  σουιτες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...