papoys1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, StamTheMan είπε Εγω εχω δηλωσει κλοπη εδω και καμποσα χρονια στο κρυπτονακι μου. Στο ταξις εμφανιζεται ως κλεμμενο,δε βλεπω το λογο να κανω διαγραφη. Δεν ελπιζω να το βρω,επειδη ηταν εμπορικο μοντελο εγινε φυτιλια μεσα σε 2 ωρες το πολυ,αλλα εαν υπαρχει 1 στο μυριο να βρεθει καπου εστω και σαπισμενο,για ποιο λογο να κανω διαγραφη; Πίκρα όπως λες. Στο τσακ το γλύτωσε ο γιός μου (crypton και αυτό) το έσπρωχνε ο γύφτος με τα χέρια που είχε σπάσει την κλειδαριά τιμονιού και το είδε γνωστός που το γνώρισε στα 150 μέτρα από το σπίτι του έβαλε τις φωνές το παράτησε και εξαφανίστηκε. Από τότε το τριπλοκλειδώνει. Αφού φαίνεται κλεμένο , βεβαιώσου με ένα τηλέφωνο στη ΔΟΥ ότι δεν χρεώνουν τέλη , δεν θα έχεις πρόβλημα. Το θέμα είναι όμως αν βρεθεί (ανέκδοτο λέω) μη σου πουν να πληρώσεις αναδρομικά τέλη. Είναι ικανοί να το κάνουν.🤣
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Στις 26/11/2021 στις 7:40 ΠΜ, papoys1 είπε Πίκρα όπως λες. Στο τσακ το γλύτωσε ο γιός μου (crypton και αυτό) το έσπρωχνε ο γύφτος με τα χέρια που είχε σπάσει την κλειδαριά τιμονιού και το είδε γνωστός που το γνώρισε στα 150 μέτρα από το σπίτι του έβαλε τις φωνές το παράτησε και εξαφανίστηκε. Από τότε το τριπλοκλειδώνει. Αφού φαίνεται κλεμένο , βεβαιώσου με ένα τηλέφωνο στη ΔΟΥ ότι δεν χρεώνουν τέλη , δεν θα έχεις πρόβλημα. Το θέμα είναι όμως αν βρεθεί (ανέκδοτο λέω) μη σου πουν να πληρώσεις αναδρομικά τέλη. Είναι ικανοί να το κάνουν.🤣 Αν δεν έχει γίνει δήλωση ακινησίας στην ΔΟΥ τότε κάποια στιγμή θα σε καλέσουν και θα τα πληρώσεις όλα αναδρομικά και εις διπλούν. Αν ήταν κλεμμένο και σου χρεώσουν τέλη, τους δείχνεις την δήλωση κλοπής από το ΑΤ. 1
LowInertia Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Επειδη ειμαι παθων και την εφαγα μια φορα: Μηχανη 600cc εκλαπη τελη οκτωβρη και δηλωθηκε την επομενη μερα στο Α.Τ της περιοχης κανονικα. Αρχες φλεβαρη (4 μηνες μετα περιπου) βρεθηκε παρατημενη και με ειδοποιησαν απο το ιδιο Α.Τ. Τους ζητησα καποιο χαρτι που να βεβαιωνει οτι το μηχανακι ηταν κλεμμενο για να μη χρειαστει να πληρωσω διπλα τελη κυκλοφοριας. Μετα απο ενα μηνα πηγα να τα πληρωσω και στην ΔΟΥ μου εριξαν προστιμο λογω εκπροθεσμης πληρωμης τελων. Οταν τους εδειξα το χαρτι που μου εδωσαν στο Α.Τ μου ειπαν οτι δε τους ενδιαφερει μιας και η αστυνομια βγαζει σε κυκλοφορια τα κλεμμενα οχηματα που ανευρισκονται μια μερα αφοτου βρεθούν. Μετα απο τοτε υπαρχει ενα περιθωριο 15 μερων για να πληρωθουν. τα τελη κυκλοφοριας. 55 ευρω καπελο κερασμενο απ το Α.Τ. Με τις υγειες μας. 1 1
Nabuko Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, LowInertia είπε 55 ευρω καπελο κερασμενο απ το Α.Τ. Έλα ρε φίλε σοβαρά μιλάς? Σου έκαναν τέτοιο πράγμα? Σου βρήκαν τη μηχανή που σου είχαν κλέψει? Τι είναι αυτά? Δεν ντρέπονται λίγο? Και αναγκάστηκες να πληρώσεις 55 ολόκληρα ευρώ ενώ πήγες στην εφορία μόνο 1 μήνα μετά? Σε συμπονώ
fragsp Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, LowInertia είπε Επειδη ειμαι παθων και την εφαγα μια φορα: Μηχανη 600cc εκλαπη τελη οκτωβρη και δηλωθηκε την επομενη μερα στο Α.Τ της περιοχης κανονικα. Αρχες φλεβαρη (4 μηνες μετα περιπου) βρεθηκε παρατημενη και με ειδοποιησαν απο το ιδιο Α.Τ. Τους ζητησα καποιο χαρτι που να βεβαιωνει οτι το μηχανακι ηταν κλεμμενο για να μη χρειαστει να πληρωσω διπλα τελη κυκλοφοριας. Μετα απο ενα μηνα πηγα να τα πληρωσω και στην ΔΟΥ μου εριξαν προστιμο λογω εκπροθεσμης πληρωμης τελων. Οταν τους εδειξα το χαρτι που μου εδωσαν στο Α.Τ μου ειπαν οτι δε τους ενδιαφερει μιας και η αστυνομια βγαζει σε κυκλοφορια τα κλεμμενα οχηματα που ανευρισκονται μια μερα αφοτου βρεθούν. Μετα απο τοτε υπαρχει ενα περιθωριο 15 μερων για να πληρωθουν. τα τελη κυκλοφοριας. 55 ευρω καπελο κερασμενο απ το Α.Τ. Με τις υγειες μας. Κατι δεν μας λες σωστά σε ολη την ιστορια. Οταν σου κλεβουν οχημα-μηχανη το δηλώνεις στην αστυνομία όπως το δήλωσες, στους 3 μήνες το μέγιστο ανάλογα με την ασφαλιστική αν δεν έχει βρεθει σου δινει βεβαιωση οτι δεν εχει βρεθει το οχημα για να πας να το δηλώσεις στην εφορία και να το δώσεις στην ασφάλεια για την αποζημίωση κλοπής και υπογράφεις χαρτί όπου σου αναφέρει ότι σε περίπτωση που βρεθεί δεν ενδιαφέρεσαι για το όχημα και είναι στην ιδιοκτησία της ασφάλειας. Το μηχανάκι το είχες ασφαλίσει; Είχες δηλώσει την κλοπή στην ασφάλεια; Έκανες όλες τις παραπάνω ενέργειες.
LowInertia Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, Nabuko είπε Έλα ρε φίλε σοβαρά μιλάς? Σου έκαναν τέτοιο πράγμα? Σου βρήκαν τη μηχανή που σου είχαν κλέψει? Τι είναι αυτά? Δεν ντρέπονται λίγο? Και αναγκάστηκες να πληρώσεις 55 ολόκληρα ευρώ ενώ πήγες στην εφορία μόνο 1 μήνα μετά? Σε συμπονώ Εκτιμω την ειρωνια αλλα η μηχανη βρεθηκε απο περαστικο που τη δηλωσε στην αστυνομια. Αλλα ακομα και να την εβρισκαν οι ιδιοι οι αστυνομικοι, τι ακριβως αλλαζει; Χαρη θα μου εκαναν; Πρεπει να χαρω που εδωσα μονο 55 ευρω καπελο; Μηπως να τους κερναγα και καφεδες; 8 ώρες πριν, fragsp είπε Κατι δεν μας λες σωστά σε ολη την ιστορια. Οταν σου κλεβουν οχημα-μηχανη το δηλώνεις στην αστυνομία όπως το δήλωσες, στους 3 μήνες το μέγιστο ανάλογα με την ασφαλιστική αν δεν έχει βρεθει σου δινει βεβαιωση οτι δεν εχει βρεθει το οχημα για να πας να το δηλώσεις στην εφορία και να το δώσεις στην ασφάλεια για την αποζημίωση κλοπής και υπογράφεις χαρτί όπου σου αναφέρει ότι σε περίπτωση που βρεθεί δεν ενδιαφέρεσαι για το όχημα και είναι στην ιδιοκτησία της ασφάλειας. Το μηχανάκι το είχες ασφαλίσει; Είχες δηλώσει την κλοπή στην ασφάλεια; Έκανες όλες τις παραπάνω ενέργειες. Δεν ελαβα τιποτα απο την αστυνομια στο 3μηνο. Ουτε η ασφαλιστρια με την οποια επικοινωνησα με ενημερωσε για τα παραπανω που ανεφερες. Οσον αφορα την αποζημιωση που αναφερεις, δεν υπηρχε ασφαλεια κλοπης οποτε δε νομιζω να επαιρνα τιποτα.
fragsp Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, LowInertia είπε Εκτιμω την ειρωνια αλλα η μηχανη βρεθηκε απο περαστικο που τη δηλωσε στην αστυνομια. Αλλα ακομα και να την εβρισκαν οι ιδιοι οι αστυνομικοι, τι ακριβως αλλαζει; Χαρη θα μου εκαναν; Πρεπει να χαρω που εδωσα μονο 55 ευρω καπελο; Μηπως να τους κερναγα και καφεδες; Δεν ελαβα τιποτα απο την αστυνομια στο 3μηνο. Ουτε η ασφαλιστρια με την οποια επικοινωνησα με ενημερωσε για τα παραπανω που ανεφερες. Οσον αφορα την αποζημιωση που αναφερεις, δεν υπηρχε ασφαλεια κλοπης οποτε δε νομιζω να επαιρνα τιποτα. Θα έπρεπε από την αστυνομία να σου πουν ότι στο τρίμηνο αν δεν βρεθει να περάσεις και να ζητήσεις την βεβαίωση οτι δεν εχει βρεθεί για να προχωρήσεις στις υπόλοιπες διαδικασίες.Αν δεν πας μόνος σου δεν σου στέλνει κανείς χαρτί.Παθών είμαι πριν από 10+ χρόνια Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από fragsp 1
StamTheMan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 5/12/2021 στις 2:46 ΠΜ, LowInertia είπε Επειδη ειμαι παθων και την εφαγα μια φορα: Μηχανη 600cc εκλαπη τελη οκτωβρη και δηλωθηκε την επομενη μερα στο Α.Τ της περιοχης κανονικα. Αρχες φλεβαρη (4 μηνες μετα περιπου) βρεθηκε παρατημενη και με ειδοποιησαν απο το ιδιο Α.Τ. Τους ζητησα καποιο χαρτι που να βεβαιωνει οτι το μηχανακι ηταν κλεμμενο για να μη χρειαστει να πληρωσω διπλα τελη κυκλοφοριας. Μετα απο ενα μηνα πηγα να τα πληρωσω και στην ΔΟΥ μου εριξαν προστιμο λογω εκπροθεσμης πληρωμης τελων. Οταν τους εδειξα το χαρτι που μου εδωσαν στο Α.Τ μου ειπαν οτι δε τους ενδιαφερει μιας και η αστυνομια βγαζει σε κυκλοφορια τα κλεμμενα οχηματα που ανευρισκονται μια μερα αφοτου βρεθούν. Μετα απο τοτε υπαρχει ενα περιθωριο 15 μερων για να πληρωθουν. τα τελη κυκλοφοριας. 55 ευρω καπελο κερασμενο απ το Α.Τ. Με τις υγειες μας. Κατσε να καταλαβω,σου κλεψαν τη μηχανη,τη βρηκανε μετα απο 4 μηνες και πουλας και ιστορια επειδη πληρωσες 55 ευρω; Ποιο καπελο και ποιες υγειες μας;Εισαι σοβαρος; Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2021 από StamTheMan
LowInertia Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, StamTheMan είπε Κατσε να καταλαβω,σου κλεψαν τη μηχανη,τη βρηκανε μετα απο 4 μηνες και πουλας και ιστορια επειδη πληρωσες 55 ευρω; Ποιο καπελο και ποιες υγειες μας;Εισαι σοβαρος; Μαλλον δε διαβασες την απαντηση μου στον απο πανω. Δεν πειραζει. Ακομα εκει ειναι. Αν θες διαβασε τη.
Nabuko Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, LowInertia είπε Μαλλον δε διαβασες την απαντηση μου στον απο πανω. Δεν πειραζει. Ακομα εκει ειναι. Αν θες διαβασε τη. Θα μας εξηγήσεις λίγο πιο σαφέστερα αυτό αν γίνεται? Στις 5/12/2021 στις 2:46 ΠΜ, LowInertia είπε Οταν τους εδειξα το χαρτι που μου εδωσαν στο Α.Τ μου ειπαν οτι δε τους ενδιαφερει μιας και η αστυνομια βγαζει σε κυκλοφορια τα κλεμμενα οχηματα που ανευρισκονται μια μερα αφοτου βρεθούν. Μετα απο τοτε υπαρχει ενα περιθωριο 15 μερων για να πληρωθουν. τα τελη κυκλοφοριας. Στις 5/12/2021 στις 2:46 ΠΜ, LowInertia είπε Μετα απο ενα μηνα πηγα να τα πληρωσω και στην ΔΟΥ μου εριξαν προστιμο λογω εκπροθεσμης πληρωμης τελων.
LowInertia Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Θα μας εξηγήσεις λίγο πιο σαφέστερα αυτό αν γίνεται? Αμε. Αυτα που μου ειπε ο εφοριακος οταν μου εριξε την καμπανα δε μου τα ανεφερε ο αστυνομικος στο Α.Τ οταν δηλωσα την κλοπη. Ουτε οταν βρεθηκε η μηχανη.
Nabuko Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, LowInertia είπε Αμε. Αυτα που μου ειπε ο εφοριακος οταν μου εριξε την καμπανα δε μου τα ανεφερε ο αστυνομικος στο Α.Τ οταν δηλωσα την κλοπη. Ουτε οταν βρεθηκε η μηχανη. Μάλιστα. Δηλαδή βρήκαν τη μηχανή σου κι εσύ αντί να σκεφτείς από μόνος σου να πας αμέσως στην εφορία να δεις τι γίνεται, πήγες 1 μήνα μετά. Πρέπει δηλαδή να σου λέει πάντα κάποιος άλλος τι να κάνεις. Έπρεπε να μυρίσει τα νύχια του ο αστυνομικός του Τ.Α. ότι εσύ δεν ξέρεις. Και φυσικά ο αστυνομικός πρέπει να γνωρίζει και τι ισχύει στην εφορία κατά τη γνώμη σου ε?
StamTheMan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, LowInertia είπε Μαλλον δε διαβασες την απαντηση μου στον απο πανω. Δεν πειραζει. Ακομα εκει ειναι. Αν θες διαβασε τη. Δε με ενδιαφερει,λυπαμαι που διαβαζω τετοια πραματα. Μακαρι να μου έβρισκαν τα 2 παπια που εχω χασει και ας πληρωνα και 5πλα τελη.
thanasisxask Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Στις 5/12/2021 στις 2:46 ΠΜ, LowInertia είπε Αρχες φλεβαρη (4 μηνες μετα περιπου) βρεθηκε παρατημενη και με ειδοποιησαν απο το ιδιο Α.Τ. Τους ζητησα καποιο χαρτι που να βεβαιωνει οτι το μηχανακι ηταν κλεμμενο για να μη χρειαστει να πληρωσω διπλα τελη κυκλοφοριας. Μετα απο ενα μηνα πηγα να τα πληρωσω και στην ΔΟΥ μου εριξαν προστιμο λογω εκπροθεσμης πληρωμης τελων. Οταν τους εδειξα το χαρτι που μου εδωσαν στο Α.Τ μου ειπαν οτι δε τους ενδιαφερει μιας και η αστυνομια βγαζει σε κυκλοφορια τα κλεμμενα οχηματα που ανευρισκονται μια μερα αφοτου βρεθούν. Μετα απο τοτε υπαρχει ενα περιθωριο 15 μερων για να πληρωθουν. τα τελη κυκλοφοριας. 55 ευρω καπελο κερασμενο απ το Α.Τ. Με τις υγειες μας. Μάντεψε ποιος έκανε το λάθος.
LowInertia Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Δε με ενδιαφερει,λυπαμαι που διαβαζω τετοια πραματα. Μακαρι να μου έβρισκαν τα 2 παπια που εχω χασει και ας πληρωνα και 5πλα τελη. Το φανταστηκα οτι εισαι κι εσυ παθων και ξερω ποσο σκατα ειναι η αισθηση. Αλλα το να τρως προστιμο επειδη καποιος δε σε ενημερωνει για τη διαδικασια που ακολουθει(ται) ειναι τουλαχιστον ξενερα. Ελπιζω καποτε να βρεθουν τα μηχανακια σου. 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Μάλιστα. Δηλαδή βρήκαν τη μηχανή σου κι εσύ αντί να σκεφτείς από μόνος σου να πας αμέσως στην εφορία να δεις τι γίνεται, πήγες 1 μήνα μετά. Πρέπει δηλαδή να σου λέει πάντα κάποιος άλλος τι να κάνεις. Έπρεπε να μυρίσει τα νύχια του ο αστυνομικός του Τ.Α. ότι εσύ δεν ξέρεις. Και φυσικά ο αστυνομικός πρέπει να γνωρίζει και τι ισχύει στην εφορία κατά τη γνώμη σου ε? Ο αστυνομικος θα επρεπε να γνωριζει τη διαδικασια που ακολουθει η υπηρεσια του και να ενημερωνει αναλογως τον καθε ενδιαφερομενο για το τι ισχυει. Διαφωνεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα