serafeim2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Θέλω να αγοράσω μια ψησταριά υγραερίου. Καταλαβαίνω τη σημασία των kw του καυστήρα και άλλα τεχνικά θέματα, αλλά με προβληματίζει η σύσταση του υλικού και η ποιότητα της σχάρας. Έχω δει σε πολλά ψητοπωλεια να έχουν ευθύγραμμη πλάκα νομίζω από μαντέμι. Τι ειναι καλύτερο, γιατί διαβάζω για σχάρες από εμαγιέ ατσάλι, από χυτοσίδηρο κλπ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα