Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω μια ψησταριά υγραερίου. Καταλαβαίνω τη σημασία των kw  του καυστήρα και άλλα τεχνικά θέματα, αλλά με προβληματίζει η σύσταση του υλικού και η ποιότητα της σχάρας. Έχω δει σε πολλά ψητοπωλεια να έχουν ευθύγραμμη πλάκα νομίζω από μαντέμι. Τι ειναι καλύτερο, γιατί διαβάζω για σχάρες από εμαγιέ ατσάλι, από χυτοσίδηρο κλπ

 

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...