nemesis000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα, Λόγω ατυχήματος και ολικής καταστροφής του προηγούμενου αυτοκινήτου, Renault Clio IV, 1,5dci Dynamic, πρέπει να επιλέξω καινούργιο μόλις μετά από 3,5 χρόνια με το Clio. Ήμουν ευχαριστημένος με τον κινητήρα και με το πάτημα αν και θα το ήθελα λίγο πιο άνετο. Οι χώροι ήταν οκ για την τριμελή οικογένεια μου. Οπότε στα 15-18 χιλιάδες ευρώ που θα μπορέσω να διαθέσω θα ήθελα ένα άνετο σε χώρους και μετακίνηση μικρό οικογενειακό αυτοκίνητο σε πετρέλαιο (15k χλμ το χρόνο). Αυτό που έχω ξεχωρίσει είναι το καινούργιο clio, αλλά θα προτιμούσα να ακούσω και τις δικές σας απόψεις και εμπειρίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 47 λεπτά πριν, nemesis000 είπε Καλησπέρα, Λόγω ατυχήματος και ολικής καταστροφής του προηγούμενου αυτοκινήτου, Renault Clio IV, 1,5dci Dynamic, πρέπει να επιλέξω καινούργιο μόλις μετά από 3,5 χρόνια με το Clio. Ήμουν ευχαριστημένος με τον κινητήρα και με το πάτημα αν και θα το ήθελα λίγο πιο άνετο. Οι χώροι ήταν οκ για την τριμελή οικογένεια μου. Οπότε στα 15-18 χιλιάδες ευρώ που θα μπορέσω να διαθέσω θα ήθελα ένα άνετο σε χώρους και μετακίνηση μικρό οικογενειακό αυτοκίνητο σε πετρέλαιο (15k χλμ το χρόνο). Αυτό που έχω ξεχωρίσει είναι το καινούργιο clio, αλλά θα προτιμούσα να ακούσω και τις δικές σας απόψεις και εμπειρίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. Seat Leon 1.6TDI style 18.800 έχει τιμή καταλόγου.
paylidis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Το t cross πως θα σου φαινόταν; γιατι πετρέλαιο όμως, δεν είναι κ τόσο πολλά τα χλμ... εναλλακτικα μπορείς να δεις κ κάποιο με φυσικό αέριο
sakks80 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Citroen C3 1.5 diesel θα ήταν πολύ καλή επιλογή με καλούς χώρους γι'αυτή την κατηγορια. Μετά κοιτάς τα πάντα fiesta,corsa,208,polo. Σ'αυτό το εύρος τιμής μπορείς να πας στο Hyundai i30 που είναι μεγαλύτερο.
Agmourk Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 23 hours ago, sakks80 said: Citroen C3 1.5 diesel θα ήταν πολύ καλή επιλογή με καλούς χώρους γι'αυτή την κατηγορια. Μετά κοιτάς τα πάντα fiesta,corsa,208,polo. Σ'αυτό το εύρος τιμής μπορείς να πας στο Hyundai i30 που είναι μεγαλύτερο. Fiesta και 208 δεν πάνε μαζί σε οικογενειακό. Φίλος μου έκανε παιδί και είχε ήδη το fiesta το καινούργιο. Ούτε το καρότσι δεν μπορεί να βάλει-βγάλει εύκολα. Να μη πω για το 208 που για να βάλεις πίσω κάθισμα πρέπει να κουνήσεις όλα τα καθίσματα. C3, Polo, i30 και corsa (το προηγούμενο) είναι εξαιρετικές επιλογές και τα είχα δεί και εγώ που ενδιαφερόμουν για αυτοκίνητο. Για διάφορους λόγους τα απέρριψα αλλά παραμένει το γεγονός ότι είναι ευρύχωρα, άνετα και καλό εξοπλισμό ασφαλείας. Επίσης, το καινούργιο clio είναι φοβερό μέσα (το έκανα test drive σε έκδοση dynamique που φέρανε) αλλά δεν έχει χώρους για οικογένεια, μόνο πορτ παγκαζ. Είναι όμως φουλ στα συστήματα ασφαλείας. Στη θέση σου θα κοιτούσα και κάτι σε B-SUV. Κάτι σε captur πετρέλαιο πχ.
sakks80 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, Agmourk είπε Fiesta και 208 δεν πάνε μαζί σε οικογενειακό. Φίλος μου έκανε παιδί και είχε ήδη το fiesta το καινούργιο. Ούτε το καρότσι δεν μπορεί να βάλει-βγάλει εύκολα. Να μη πω για το 208 που για να βάλεις πίσω κάθισμα πρέπει να κουνήσεις όλα τα καθίσματα. C3, Polo, i30 και corsa (το προηγούμενο) είναι εξαιρετικές επιλογές και τα είχα δεί και εγώ που ενδιαφερόμουν για αυτοκίνητο. Για διάφορους λόγους τα απέρριψα αλλά παραμένει το γεγονός ότι είναι ευρύχωρα, άνετα και καλό εξοπλισμό ασφαλείας. Επίσης, το καινούργιο clio είναι φοβερό μέσα (το έκανα test drive σε έκδοση dynamique που φέρανε) αλλά δεν έχει χώρους για οικογένεια, μόνο πορτ παγκαζ. Είναι όμως φουλ στα συστήματα ασφαλείας. Στη θέση σου θα κοιτούσα και κάτι σε B-SUV. Κάτι σε captur πετρέλαιο πχ. Clio είχε πιο πριν οπότε μάλλον ψάχνει κάτι της ίδιας κατηγορίας.
Agmourk Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 16 minutes ago, sakks80 said: Clio είχε πιο πριν οπότε μάλλον ψάχνει κάτι της ίδιας κατηγορίας. Ισχύει. Απλά σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν και μεγαλύτερα απο αυτά τα δύο. Τα άλλα που είπες είναι εξαιρετικά αυτοκίνητα, συμφωνώ..!
tutuyo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 αμα εξαντλησεις το πατσετ σου νομιζω πιανεις Captur και Crossland - με καποιες εκπτωσεις απο την μερια σου στο χρωμα πχ Εαν θες ντε και καλα ομως μικροτερο, θα προτεινα Corsa, χωραει ανετα ογκωδες καροτσακι iglesina και μενει και χωρος για μια-δυο τσαντες
alexb_10 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Pegeuot 2008. https://www.peugeot.gr/range/car-selector/2008/suv.html
mouxaxa Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Skoda scala (αν είναι του γούστου σου). Από χώρους αεροδρόμιο και τρέχει προωθητικό -1500
nemesis000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Είδα σήμερα το c3 και c3 aircross και οδήγησα το δεύτερο. Καλύτεροι χώροι από clio αλλά και ακριβότερο. 15,7κ για το c3 και 18,2κ για c3 aircross στις εκδόσεις που με καλύπτουν. Αύριο θα δω το/τα renault (clio/captur). Με προβληματίζουν τα 85 ψοφια άλογα του clio, 14,7s τα 0-100.... Μέχρι στιγμής πάω για το απλό c3, εκτός αν καταφέρω καλύτερη έκπτωση για το aircross. Ευχαριστώ μέχρι στιγμής για τη συμβολή σας.
tutuyo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Astra και Corolla τα απορριπτεις? Ειδικα Astra ειναι αμαξαρα
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Είναι μπετζίνα όμως αυτό που πόσταρες ενώ θέλει ντίζελ 1
doctorkostis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Στα 18 παίζεις και για βιταρα βενζίνη. Εσωτερικό λίγο κατώτερο σε σχέση με τα καινούρια Nissan juke, skoda kamiq και το αναμενόμενο Renault captur αλλά λογικά θα είναι άμεσα διαθέσιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα