Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Σκοπεύω να συναρμολόγηση υπολογιστή αυτή τη black Friday με ryzen 3600 ή 3600x, sapphire rx 5700 xt pulse και b450 tomahawk max. Ωστόσο, ενώ τα υπόλοιπα κομμάτια τα έχω βρει σε καλές τιμές στο πλαίσιο, την παραπάνω μητρική δεν την έχει το πλαίσιο το οποίο είναι ο μόνος επίσημος μεταπωλητής της MSI στην Ελλάδα.

Επομένως θα ήθελα να μου προτείνετε από που μπορώ να την πάρω με την επίσημη 3 χρονη εγγύηση από την Ευρώπη. Να πω πως δεν θα ήθελα να την πάρω από σκρουτζομάγαζο καθώς κανένα τους δεν υπάρχει στην επίσημη σελίδα της MSI (παρόλο που το e-God λέει 3 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή).

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Από κάποιο ευρωπαϊκό amazon.

Ξέρεις αν από το αγγλικό έρχεται κανονικά χωρίς τελωνείο και με ποια μεταφορική με το standard shipping? Γιατί είχα πάρει ένα κινητό από το amazon.es και ήρθε με ups χωρίς τελωνείο. Αλλά με αυτά που γίνονται με το brexit δεν ξέρω τι παίζει και ειδα σε άλλο forum ότι έρχεται σε συνεργασία με ΕΛΤΑ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την ωρα ειναι εντος ευρωπαικης ενωσης το ηνωμενο βασιλειο, οποτε δεν εχεις τελωνειο οπως και σε οτι βρισκεται στην ευρωπαικη ενωση.

Συνηθως στελνουν με ups ολα τα amazon, σπανια μου εχει ερθει με ΕΛΤΑ, αλλα δεν εχει σημασια,

Αν τη θες γρηγορα πληρωσε παραπανω για shipping. Και στις 2 περιπτωσεις ομως αν παθει κατι το δεμα στη μεταφορα δεν προκειται να αντιμετωπισεις θεμα

Επεξ/σία από Nero55
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Δε νομίζω να πληρώνεις τελωνείο, αλλά γιατί από αγγλικό; Πήγαινε στο .de ή και στο .fr 

Στο αγγλικό το έχει 90 λιρες αρχική ενώ στο γαλλικό 115€ αρχική και στο γερμανικό 120€+ αρχική. Επίσης προτιμώ να επικοινωνούν στα αγγλικά αντί μέσω Google translate. Το μόνο που φοβάμαι είναι αν πχ σε 1 χρόνο βγουν απ'την ΕΕ και δεν ισχύει η 2 Χρόνη ευρωπαϊκή εγγύηση του αμαζον. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις παιδιά, η αγορά των κομματιών με έχει αγχώσει αρκετά.

17 λεπτά πριν, Nero55 είπε

Για την ωρα ειναι εντος ευρωπαικης ενωσης το ηνωμενο βασιλειο, οποτε δεν εχεις τελωνειο οπως και σε οτι βρισκεται στην ευρωπαικη ενωση.

Συνηθως στελνουν με ups ολα τα amazon, σπανια μου εχει ερθει με ΕΛΤΑ, αλλα δεν εχει σημασια,

Αν τη θες γρηγορα πληρωσε παραπανω για shipping. Και στις 2 περιπτωσεις ομως αν παθει κατι το δεμα στη μεταφορα δεν προκειται να αντιμετωπισεις θεμα

Η μετατροπή του νομίσματος γίνεται αυτόματα με πληρωμή με πιστωτική;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, John_on_PC είπε

Στο αγγλικό το έχει 90 λιρες αρχική ενώ στο γαλλικό 115€ αρχική και στο γερμανικό 120€+ αρχική. Επίσης προτιμώ να επικοινωνούν στα αγγλικά αντί μέσω Google translate. Το μόνο που φοβάμαι είναι αν πχ σε 1 χρόνο βγουν απ'την ΕΕ και δεν ισχύει η 2 Χρόνη ευρωπαϊκή εγγύηση του αμαζον. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις παιδιά, η αγορά των κομματιών με έχει αγχώσει αρκετά.

Η μετατροπή του νομίσματος γίνεται αυτόματα με πληρωμή με πιστωτική;

ναι, και ξαναλεω δεν εχεις να φοβασαι τιποτα, μου εχει τυχει να αργησουν 2 μερες να ερθουν(με βαση την ημερομηνια που ελεγαν) και πηρα full refund και μετα μου ηρθαν και τα πραγματα(αυτο με ΕΛΤΑ, με ups ερχονται παντα στην ωρα τους)

Πριν παρεις απο αμαζον ομως, ρωτα σε ελληνικα καταστηματα τι παιζει με την εγγυηση της αφου σε ανησυχει, καλυτερα απο εδω στην περιπτωση που χαλασει παρα να τη στελνεις στην αλλη ακρη

Επεξ/σία από Nero55
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nero55 είπε

ναι, και ξαναλεω δεν εχεις να φοβασαι τιποτα, μου εχει τυχει να αργησουν 2 μερες να ερθουν(με βαση την ημερομηνια που ελεγαν) και πηρα full refund και μετα μου ηρθαν και τα πραγματα(αυτο με ΕΛΤΑ, με ups ερχονται παντα στην ωρα τους)

Πριν παρεις απο αμαζον ομως, ρωτα σε ελληνικα καταστηματα τι παιζει με την εγγυηση της αφου σε ανησυχει, καλυτερα απο εδω στην περιπτωση που χαλασει παρα να τη στελνεις στην αλλη ακρη

Κοίτα, στο site της MSI για τις μητρικές έχει ως distributer μόνο το πλαίσιο, αλλά για άλλα προϊόντα, πχ λαπτοπ, έχει και άλλα σκρουτζομάγαζα. Απλά το να ρωτήσω ουσιαστικά αν τα προϊόντα είναι παραεισαγωγης, μου φαίνεται κάπως περίεργο, αμφιβάλλω αν θα απαντήσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...