Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτομαι να χτυπήσω ζευγάρι για χρήση σε εξωτερικό χώρο.

Βασικό μείον τώρα είδα ότι φαίνεται να φορτίζει μόνο απο πρίζα 220V

Σεκφτόμουν το ΑΚΑΙ ABTS-50 https://www.skroutz.gr/s/20969288/Akai-ABTS-50.html#specs

Επεξ/σία από geodimis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παρήγγειλε κάποιος άλλος;;

Παρέλαβα χτες.. το ηχείο είχα πολλά και εμφανή σημάδια χρήσης..100% εκθεσιακό!! Μέχρι και λαδωμενες δαχτυλιες στο αριστερό παθητικό sub (προφανώς από κάποιο πελάτη που το πίεζε από περιέργεια).. Αλλά και άλλα εμφανή σημάδια. Ο υπάλληλος που το  συακευασε δε μπήκε στο κόπο να το καθαρίσει, έστω για τα μάτια του κόσμου..

Εγώ όταν παρήγγειλα δεν είδα πουθενά να λέει Εκθεσιακό.. οπότε πρόκειται για εξαπάτηση.

Το ηχείο πιθανώς έχει δουλέψει ένα χρόνο με τη μπαταρία στο ρεύμα..Οπότε δε θα είναι σε καλή κατάσταση η μπαταρία

Επίσης ήταν μάλλον το τελευταίο κομμάτι.. Τώρα δεν έχει άλλο

Επεξ/σία από MasterX
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, driver4 είπε

Πίσω χθες...

Το κακό είναι ότι μου άρεσε το συγκεκριμένο ηχείο και το ήθελα!

Αν μου στείλουν νέο θα είναι καλά.. Αλλά δεν έχουν στοκ.

Αλλιώς θα απαιτήσω μία καλη έκπτωση λόγω μεταχειρισμένου για να το κρατήσω..

EDIT:
ξανακοιταω τωρα και πλεον το δειχνει διαθεσιμο σε πολλα καταστημα!!! φυσικα με τιμη 169ε πλεον.. ενω μεχρι χτες δεν υπηρχε διαθεσιμο

Επεξ/σία από MasterX
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, MasterX είπε

Το κακό είναι ότι μου άρεσε το συγκεκριμένο ηχείο και το ήθελα!

Αν μου στείλουν νέο θα είναι καλά.. Αλλά δεν έχουν στοκ.

Αλλιώς θα απαιτήσω μία καλη έκπτωση λόγω μεταχειρισμένου για να το κρατήσω..

EDIT:
ξανακοιταω τωρα και πλεον το δειχνει διαθεσιμο σε πολλα καταστημα!!! φυσικα με τιμη 169ε πλεον.. ενω μεχρι χτες δεν υπηρχε διαθεσιμο

Προφανώς έχουν κομμάτια αλλά ήθελαν να πασάρουν το εκθεσιακό με χαμηλότερη τιμή. Άρα ζητάς αντικατάσταση με καινούργιο...για να δούμε...να έχεις ένδειξη "εκθεσιακό" να το καταλάβω, από την στιγμή που δεν είχε, έχεις δίκιο 100%.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, vairass είπε

Βγάζει δυνατό ήχο; 

σιγουρα εχει καλο ποιοτικο ηχο, οπως και ηξερα απο τα review που εχω δει.
Δεν το εβαλα τερμα γιατι προτιμω να στρωνω πρωτα τα μεγαφωνα των ηχειων που αγοραζω...αν και εδω μαλλον μιλάμε για πολυ στρωμενο πλεον ηχειο. Οποτε θα το δοκιμασω ετσι κι αλλιως σημερα που θα εχω χρονο. Στο Youtube λεγανε οτι δεν ηταν αρκετα δυνατο, αλλα με αναβαθμιση στο firmware δυναμωνει αρκετα ο ηχος. Απ οτι ειδα αυτο το κομματι δεν εχει την τελευταια version.

22 λεπτά πριν, driver4 είπε

Προφανώς έχουν κομμάτια αλλά ήθελαν να πασάρουν το εκθεσιακό με χαμηλότερη τιμή. Άρα ζητάς αντικατάσταση με καινούργιο...για να δούμε...να έχεις ένδειξη "εκθεσιακό" να το καταλάβω, από την στιγμή που δεν είχε, έχεις δίκιο 100%.

Να πασαρεις εκθεσιακο με χαμηλοτερη τιμη ειναι σωστο μονο αν το δηλωνεις ξακαθαρα!
να εχει γνωση ο πελατης τι παιρνει.. αλλιως ειναι εξαπατηση!
Αν ηθελαν αν τα πουλησουν στη ζουλα σαν καινουργια, θα φροντιζαν τουλαχιστον να τακαθαρισουν οσο καλυτερα γινοταν ωστε να μη φανει.. ο υπαλληλος που το συσκευασε αυτο σιγουρα δε νοιαζοταν για κατι τετοιο. Να φανταστεις, μεσα σε ολα τα αλλα εχει και αρκετα λευκα σημαδια σε αρκετα σημεια σαν να εχει ξυστει πανω σε ασβεστη και εχουν μεινει υπολειματα.. πιθανως καθαριζεται και δεν ειναι χτυπημενο, αλλα το αφησα οπως ηταν.

Καλεσα μολις τωρα την εξυπηρετηση.. Μου ειπαν οτι βλεπουν κομματια σε αρκετα καταστηματα αλλα λογικα ειναι ολα εκθεσιακα γιατι βλεπει απο ενα στο καθενα.
Κρατησε το αιτημα μου και λογικα θα με καλεσει καποιος υπευθυνος.
Η αληθεια ειναι οτι και καινουργιο να λεγανε οτι θα στελνανε, δυσκολα μπορω να τους εμπιστευτω, καθως τα συγκεκριμενα προιοντα μαλλον δεν ειναι σφραγισμενα απο την LG (ειδα καποια κομματια απο το PK5 στο τοπικο καταστημα και δεν εχουν καποιο αυτοκολλητο)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

είναι γνωστό και επαληθευμένο ότι για τον Κωτσόβολο εκθεσιακό = καινούργιο προς πώληση. Δεν τα διαφοροποιεί καθόλου ούτε το αναφέρει πουθενά. Είχα κάνει ολόκληρη κουβέντα σε κατάστημα για παρόμοιο θέμα αλλά αποφάσισα πως η ψυχική μου υγεία αξίζει περισσότερο.

Επεξ/σία από ChrisN.S.
Δημοσ.
14 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

είναι γνωστό και επαληθευμένο ότι για τον Κωτσόβολο εκθεσιακό = καινούργιο προς πώληση. Δεν τα διαφοροποιεί καθόλου ούτε το αναφέρει πουθενά. Είχα κάνει ολόκληρη κουβέντα σε κατάστημα για παρόμοιο θέμα αλλά αποφάσισα πως η ψυχική μου υγεία αξίζει περισσότερο.

και ο νομος τι λεει γι αυτο;
γιατι εκθεσιακο=μεταχειρισμενο... και μεταχειρισμενο δεν ειναι καινουργιο!
Και το χειροτερο ειναι οτι δεν προσπαθησαν καν να δειχνει καινουργιο!!!! Οτι βρωμα και σημαδια ειχε πανω την αφησαν να μου ερθει μαζι με το ηχειο!

Δημοσ.

Το ίδιο έπαθα και εγώ.Ειχε σκόνη ανάμεσα στα κουμπιά από πάνω και δαχτυλιά στα δεξιά ..Σήμερα συμπληρώθηκαν 10 μέρες από τις 27  του Νοέμβρη που το πήρα.Η φόρτιση της μπαταρίας σχεδόν τελειωμένη κάτω από 10 /100  έγινε σε λιγότερο από 2 μισή ώρες... ενώ κανονικά πρέπει να είναι περίπου  3 μισή ώρες .Μάλλον έδωσαν στους πιο πολλούς εκθεσιακά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...