georgerapp Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Τον εχω φθασει και διαμαρτύρεται ρε γαμώτο . Για το καλο του φυσικά. Το ήξερα οτι θα ειχα σχολιο για το τροφοδοτικό. Το 450watt ενδεχόμενος στο μέλλον θα σηκώσει μια κάρτα γραφικών; Επίσης οι ζευγαρωμενες ram είναι καλύτερες ε;
ilos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, georgerapp είπε Τον εχω φθασει και διαμαρτύρεται ρε γαμώτο . Για το καλο του φυσικά. Το ήξερα οτι θα ειχα σχολιο για το τροφοδοτικό. Το 450watt ενδεχόμενος στο μέλλον θα σηκώσει μια κάρτα γραφικών; Επίσης οι ζευγαρωμενες ram είναι καλύτερες ε; Πάρε το 550 τότε και θα είσαι σίγουρα ok με οποιαδήποτε low/midrange κάρτα (με τον 3200g δε θα πας και σε κάρτα της προκοπής). https://www.e-shop.gr/psu-corsair-cx-series-modular-cx550m-550w-p-PER.643362 Οι μνήμες πρέπει να είναι οπωσδήποτε dual channel και όσο περισσότερο ψηλά πάνε (τα συγκεκριμένα είναι micron e-dies και κλοκάρουν κάργα αν ασχοληθείτε). Ειδικά σε apu, το μονό dimm στα 2400 θα σου έριχνε τις επιδόσεις της igpu στο μισό που είχες. 1
georgerapp Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Φιλε μου σε υπέρ ευχαριστώ. Αν και άσχετος γνώριζα για τις ζευγαρωμενες ram και οτι οι ryzen θελουν ψηλες συχνότητες. Αλλα οχι να μας φρενάρει και την gpu , δε το συζητάω καν!!! Φιλε στο eshop γνωρίζουν λιγότερα απο εμένα; Πως γίνεται; Μα να μας φτιαξουν pc στην αρχη για να παίζει ταινίες και 4κ hdr με το i3 9100f που δεν εχει καν gpu. Για να μην πολυλογώ το πρωτο χαρτί το άλλαξα ΟΛΟ ! Ποιός εγω! Σε ευχαριστώ και πάλι. Η ram θα αλλαξει , τωρα να τον πείσω για το τροφοδοτικό , θα σκούζει. 2
oceanborngr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Στις 28/11/2019 στις 4:21 ΜΜ, georgerapp είπε Φιλε μου σε υπέρ ευχαριστώ. Αν και άσχετος γνώριζα για τις ζευγαρωμενες ram και οτι οι ryzen θελουν ψηλες συχνότητες. Αλλα οχι να μας φρενάρει και την gpu , δε το συζητάω καν!!! Φιλε στο eshop γνωρίζουν λιγότερα απο εμένα; Πως γίνεται; Μα να μας φτιαξουν pc στην αρχη για να παίζει ταινίες και 4κ hdr με το i3 9100f που δεν εχει καν gpu. Για να μην πολυλογώ το πρωτο χαρτί το άλλαξα ΟΛΟ ! Ποιός εγω! Σε ευχαριστώ και πάλι. Η ram θα αλλαξει , τωρα να τον πείσω για το τροφοδοτικό , θα σκούζει. Εχω υπαρξει μπροστα σε συζητηση με πελατη που ηθελε pc για επεξεργασια βιντεο και του προτειναν τη πιο φτηνη 1080p ultra wide οθονη 25αρα με "ξεον" - ετσι τον ελεγε ο θεουλης - του χιλιαρικου για ενα "σοβαρο μηχανημα". Εσενα θα στο έστηναν θα σου πουλουσαν και μια gt 710 για να βγαζει εικονα και ολα καλα. 2
georgerapp Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Ναι μα θα βγαίναμε εκτός μπάτζετ αμέσως. Θα μου την πούλαγαν μετά εννοείς! Δε φαίνονται πονηροί , φαίνονται λίγο ανίδεοι και βαριουνται. Αυτό μου βγάζουν εμένα. Τελικά το pc έγινε παραγγελία . Τον έπεισα ανέβηκε μπάτζετ. Και τροφοδοτικό με ασφάλεια και διπλές ψηλά χρονισμενες ram και αντί για τον 3200 το πήγα στον 3400g με την Vega 11. Και m2 σε προσφορά 256 με ταχύτητες 3200 και 1000κατι αν θυμάμαι καλά. Για αυτά που θέλει θα μου πει και ευχαριστώ , ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι στήσαμε κάτι καλό για τα μέτρα του . Και φυσικά σας ευχαριστώ ξανά , γιατί με βοηθήσατε. 2
nicksoti Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Με το καλό να το παραλάβετε! Πολύ καλές επιλογές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα