big7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 https://basket.kotsovolos.gr/site/computing/peripherals/keyboards-sets/176385-logitech-mk850-performance-wireless?cmicc=skroutz Logitech mk850 σετ εργονομικό ποντίκι πληκτρολόγιο. Φαίνονται πολύ καλά, τωρινή τιμή σκρουτζ στα 94 και φθηνότερη που έχει υπάρξει στα 84. Πιστεύετε ότι αξίζει?
marksk Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 έχει price match σχεδόν σε όλα τα μεγάλα καταστήματα εγώ το χτύπησα χθές και το περιμένω
x_revenge Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Υπαρχει πραγματικη διαφορα στην κουραση του χεριου μεταξυ εργονομικου πληκτρολογιου και ενος απλου η ειναι απλα μαρκετινγκ;
evagelou Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, x_revenge είπε Υπαρχει πραγματικη διαφορα στην κουραση του χεριου μεταξυ εργονομικου πληκτρολογιου και ενος απλου η ειναι απλα μαρκετινγκ; αν σκεφτεις πως ακουμπαει το χερι σου πιο ψηλα αρα μικροτερη η γωνια που γραφεις κλπ ε λογικα καπως πιο βολικο θα ειναι
Tigio13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Πέρσι το είχα πάρει στη bf αν θυμάμαι καλά στην ίδια τιμή με τη φετινή και με έχει βολέψει πάρα πολύ. Ειδικά το γεγονός ότι μπορείς ταυτόχρονα να το έχεις συνδεδεμένο με 3 συσκευές. Και απλά πατώντας είτε στο mouse είτε στο πληκτρολόγιο τον ανάλογο αριθμό να συνδέεται αυτόματα. 1
maarinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ιδικά το ποντίκι Logitech marathon m705 με μια AA μπαταρία έχει διάρκεια ζωής 3 χρόνια,έχω μεγάλη παλάμη και με βολεύει Με 1000 dpi θα αντεπεξέλθει στη χρήση σε παιχνίδια, όχι χειρουργική ακρίβεια. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από maarinos
8an0s Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Πέρσι το είχα πάρει στη bf αν θυμάμαι καλά στην ίδια τιμή με τη φετινή και με έχει βολέψει πάρα πολύ. Ειδικά το γεγονός ότι μπορείς ταυτόχρονα να το έχεις συνδεδεμένο με 3 συσκευές. Και απλά πατώντας είτε στο mouse είτε στο πληκτρολόγιο τον ανάλογο αριθμό να συνδέεται αυτόματα. Μια μικρή διευκρίνιση: όχι «είτε,» αλλά «και». Θέλει και στο πληκτρολόγιο να το πατήσεις και στο ποντίκι. Το έχω και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους έχετε πάνω από 1 συσκευή. 1
Tigio13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, 8an0s είπε Μια μικρή διευκρίνιση: όχι «είτε,» αλλά «και». Θέλει και στο πληκτρολόγιο να το πατήσεις και στο ποντίκι. Το έχω και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους έχετε πάνω από 1 συσκευή. Έχεις δίκιο εννοούσα πως μπορείς να τα χρησιμοποιείς ταυτόχρονα σε διαφορετικές συσκευές. Για παράδειγμα το ποντίκι σε ένα κινητό και το πληκτρολόγιο σε ένα λαπτοπ. Όπως και να έχει συντακτικά δεν πολύ βγάζει νόημα.
big7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δεν παίζω παιχνίδια και δε θέλω να το συνδέσω σε άλλες συσκευές. Απλά σκέφτομαι αν αξίζει να δώσω 70€ η μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο χωρίς σύνδεση με πολλές συσκευές
marksk Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, big7 είπε Δεν παίζω παιχνίδια και δε θέλω να το συνδέσω σε άλλες συσκευές. Απλά σκέφτομαι αν αξίζει να δώσω 70€ η μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο χωρίς σύνδεση με πολλές συσκευές λίγο αργά μια και το το παρήγγειλα χθές τι άλλο θα προτείνατε σε τέτοια τιμή
barman_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Παίζει κάνεις να θέλεις το πληκτρολόγιο να πάρω το ποντίκι? 😁
maarinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Να διωρθόσω logitech triathlon m720 είναι στο combo (Logitech MK850) τα υπόλοιπα ισχύουν. 1
paravatis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Το έχω πάνω από 2 χρόνια στο γραφείο(αγορασμενο με έξοδα δικά μου φυσικά). Σιγά σιγά οι διακόπτες έχουνε μια φθορά αλλά είναι η καλύτερη επένδυση που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια. Κάνω δουλειά που απαιτεί να δουλεύω ΚΒ 8-10 ώρες την ημέρα(email, skype, office - όχι προγραμματισμό). Επίσης οι 3 διαφορετικές επιλογές για σύνδεση είναι τρομερά βολικό. Έχω PC, tablet, κινητό και αλλάζω με ένα κουμπάκι. Στα 70ε είναι ΠΟΛΥ καλή περίπτωση. Προσωπικά το προτείνω.
@pnea1973 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το ποντίκι σε μέγεθος είναι μεγάλο? εχω το Κ270 σετ και το ποντίκι του είναι μικρό και κουραστικό...Και μία άσχετη ερώτηση...Μπορώ να έχω αλλο πληκτρολόγιο και άλλο ποντίκι της ίδιας εταιρείας, με το ίδιο usb? Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από @pnea1973
maarinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 @pnea1973 Ναι με to υπάρχων unifying δέκτη που έχεις μέχρι 6 συσκευές και παλιές και νέες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα