kleo1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Θέλω να πάρω 2-3 καλώδια Usb type C για φόρτιση του κινητού μου (Xiaomi mi a3). Έχω τον φορτιστή της συσκευασίας (10W). Πρέπει να δώσω προσοχή σε κάτι συγκεκριμένο; Ρωτάω επειδή βλέπω (ebay) καλώδια 5A και 2A. Τι να πάρω; Δίνω ένα τυχαίο Link
bill27 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Ενδιαφέρομαι και εγώ σχετικά με την συγκεκριμένη ερώτηση, επίσης θα ήθελα να ρωτήσω πως καταλαβαίνουμε ότι ένα καλώδιο είναι 5Α η 2Α?
kleo1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 επανέρχομαι μετά από ένα σύντομο διάβασμα που έριξα. Απ ότι είδα το usb c υποστηρίζει μέγιστο 100W. Δεδομένο ότι η μέγιστη τάση που επιτρέπεται είναι 20V, σε αυτή την περίπτωση χρειαζόμαστε καλώδιο 5A. Ο φορτιστής μου εξάλλου γράφει 2A, άρα αφού είναι 10W -> 5V * 2A. Οπότε θα πάρω καλώδιο 2A και είμαι καλυμμένος . Αν..... όμως είχα φορτιστή 18W (το κινητό μου υποστηρίζει) τότε; Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου βγαίνει... 3,6A (5V * 3,6A = 18W) Άρα τότε θα χρειαζόμουν καλύτερο καλώδιο, το 5αρι. Στέκουν αυτά που γράφω ή είναι βλακείες;
meletis_m Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Στις 26/11/2019 στις 7:21 ΜΜ, kleo1 είπε Θέλω να πάρω 2-3 καλώδια Usb type C για φόρτιση του κινητού μου (Xiaomi mi a3). Έχω τον φορτιστή της συσκευασίας (10W). Πρέπει να δώσω προσοχή σε κάτι συγκεκριμένο; Ρωτάω επειδή βλέπω (ebay) καλώδια 5A και 2A. Τι να πάρω; Δίνω ένα τυχαίο Link Να προτιμήσεις κάποιο επώνυμο καλώδιο blitzwolf , bakeey
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα