Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω 2-3 καλώδια Usb type C για φόρτιση του κινητού μου (Xiaomi mi a3). Έχω τον φορτιστή της συσκευασίας (10W).

Πρέπει να δώσω προσοχή σε κάτι συγκεκριμένο; Ρωτάω επειδή βλέπω (ebay) καλώδια 5A και 2A. Τι να πάρω;

Δίνω ένα τυχαίο Link

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι και εγώ σχετικά με την συγκεκριμένη ερώτηση, επίσης θα ήθελα να ρωτήσω πως καταλαβαίνουμε ότι ένα καλώδιο είναι 5Α η 2Α?

Δημοσ.

επανέρχομαι μετά από ένα σύντομο διάβασμα που έριξα.

Απ ότι είδα το usb c υποστηρίζει μέγιστο 100W. Δεδομένο ότι η μέγιστη τάση που επιτρέπεται είναι 20V, σε αυτή την περίπτωση χρειαζόμαστε καλώδιο 5A.

Ο φορτιστής μου εξάλλου γράφει 2A, άρα αφού είναι 10W -> 5V * 2A. Οπότε θα πάρω καλώδιο 2A και είμαι καλυμμένος .

Αν..... όμως είχα φορτιστή 18W (το κινητό μου υποστηρίζει) τότε; Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου βγαίνει... 3,6A (5V * 3,6A = 18W) Άρα τότε θα χρειαζόμουν καλύτερο καλώδιο, το 5αρι.

Στέκουν αυτά που γράφω ή είναι βλακείες;

Δημοσ.
Στις 26/11/2019 στις 7:21 ΜΜ, kleo1 είπε

Θέλω να πάρω 2-3 καλώδια Usb type C για φόρτιση του κινητού μου (Xiaomi mi a3). Έχω τον φορτιστή της συσκευασίας (10W).

Πρέπει να δώσω προσοχή σε κάτι συγκεκριμένο; Ρωτάω επειδή βλέπω (ebay) καλώδια 5A και 2A. Τι να πάρω;

Δίνω ένα τυχαίο Link

Να προτιμήσεις κάποιο επώνυμο καλώδιο blitzwolf , bakeey

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...