Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια είναι η γνώμη σας για τα κοτλέ παντελόνια; Έχει κανένας από εσάς;

Είναι ζεστά; Είναι ντεμοντέ; Αξίζει να τα έχει κανείς στην συλλογή του από ρούχα; Ή μήπως πλέον δεν προσφέρουν κάτι το ιδιαίτερο;

Δημοσ.

Αν σου αρεσουν, τι σε νοιαζει? Αν σε νοιαζει ομως, επειδη το κοτλε ειναι αρκετα ιδιαιτερο στην εμφανιση, και μπαινοβγαινει απο την μοδα, ισως να το απεφευγες. Παντως φετος ειναι της μοδας το φαρδυ κοτλε, μετα απο αρκετα χρονια κατα τα οποια θεωρουνταν παλιακο.

• Like 1
Δημοσ.

Κακα τα ψεμματα, ειναι ντεμοντε.Απο την αλλη ετσι ειναι ο σωστος fashion icon, για να σπαει τα στυλιστικα ορια  , να αναμειγνυει τα ειδη, να παιζει με τις εποχες και τις αντιδρασεις των αλλων. .Υπαρχει βεβαια ο κινδυνος , επειδη παραγγελνει μαρτινι στο μπιτσομπαρο, να πιστεψει οτι ειναι και Τζεημς Μποντ , λαικστι, να πιστεψει οτι το style του rocks :D

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mindreader είπε

Ποια είναι η γνώμη σας για τα κοτλέ παντελόνια; 

η χειρότερη!

Έχει κανένας από εσάς;

ΟΧΙ

Είναι ζεστά; 

ΟΧΙ

Αξίζει να τα έχει κανείς στην συλλογή του από ρούχα; 

Image result for don't do it fedon

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κοτλέ παντελόνι ναι δεν είναι στη μόδα αλλά θεωρώ ότι φοριέται πάντα.

Τα προτερήματά του.Πολύ ζεστό για το χειμώνα και πολύ μαλακό ύφασμα το οποίο κάθεται υπέροχα στο σώμα.Εννοείται ότι  μιλάω για το κλασικό κοτλέ 100% βαμβακερό με την πιο  χοντρή ρίγα την κλασική που γυαλίζει και λίγο κατά την κίνηση , από το οποίο πάντα θα υπάρχει 1 στη ντουλάπα μου.Για μας τους μεγαλύτερους νομίζω ότι είναι από τα πιο αγαπημένα μας υφάσματα.

Πριν κάποια χρόνια 4-5 είχε κυκλοφορήσει στη μόδα ένα κοτλέ αλλά ήταν αηδία.Είχα πάρει ένα αλλά αυτό δεν ήταν κοτλέ ήταν υφασμάτινη λαμαρίνα με ρίγες.

Τα υπόλοιπα μερί μόδας νομίζω ότι περισσότερο είναι για τις γυναίκες.Εντάξει δεν λέω να κυκλοφορεί κάποιος σαν σούργελο αλλά μην κολλάμε  κατά γράμμα στις υποδείξεις Ιταλικών - Γαλλικών κ.λ.π. οίκων που πολλές φορές ξεπερνάνε τα όρια.Μη ξεχνάμε τη μόδα μέχρι πρόσφατα καβάλο παντελοννιού στα γόνατα, έβλεπες τον άλλο από πίσω και νόμιζες ότι χέστηκε με το συμπάθειο.:lol: 

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, opera είπε

Απο οσο θυμαμαι στα 80's ηταν ζεστα.

Όταν ειμασταν 35 χρόνια νεότεροι δεν κρυωναμε εύκολα.

Μη μου πει κανείς ok boomer θα κάνω report.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, green gordon είπε

Όταν ειμασταν 35 χρόνια νεότεροι δεν κρυωναμε εύκολα.

Μη μου πει κανείς ok boomer θα κάνω report.

ok boomer

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...