Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να παρω μια samsung και σε αναζητηση που εκανα εδω διαβαζω οτι oi samsung απο το 2018 και μετα δεν παιζουν στικακια 'η εξωτερικο σκληρο που εχουν αρχεια με κωδικοποιηση DTS

αν καταλαβα καλα δεν θα εχουν ηχο;

Ποιες συσκευες κανουν εγγραφη σε αυτην την κωδικοποιηση και δεν θα μπορω μετα να αναπαραγω τον ηχο στην τηλεοραση;

ή προκειται για ταινιες κατεβασμενες απο το ιντερνετ που εχουν αυτην την κωδικοποιηση;

ρωταω για να καταλαβω που θα εχω προβλημα

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν αναπαράγει αυτό το format ήχου καμία Samsung από κατεβασμένες ταινίες. Η μόνη λύση είναι η αγορά smart tv box που θα υποστηρίζει την αναπαραγωγή του DTS  και μέσω αυτού μπορείς να έχεις και το συγκεκριμένο format καθώς όλα συνδέονται με usb.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

dts αν θα εχουν, θα ειναι οι κατεβασμενες (η ριπαρισμενες απο εσενα ) ταινιες

Δεν αφορα  τηλεοπτικα καναλια, nova cosmote η νετφλιχ

Επειδη παντως οι τηλεορασεις πλεον εχoυν γαματους usb media player και γαματο upscale , δεν θα ηταν κακο η τηλεοραση που θα παρεις να υποστηριζει dts, dlby true . dts master και atmos, δηλαδη οσο γινεται περισσοτερα (βασικα atmos εχει νοημα να σε απασχολει μονο αν εχεις ηχοσυστημα setup atrmos)

Αλλιως παιρνεις ενα μεταχειρο wd tv live με 20-25 ευρω που παιζει τα παντα εκτος απο ατμος .Δεν χρειαζεται να δωσεις παραπανω λεφτα, εκτος εαν σε απασχολει ΚΑΙ το 4κ 

επισης να ξερεις οτι αν μια (κατεβασμενη ας πουμε )  ταινια εχει dolby true hd η dts master (τα hd format,αυτα που εχουν  και τα blu ray δισκακια για να καταβαινομαστε )  και η τηλεοραση δεν τα υποστηριζει , τοτε θα εχεις ηχο, απλα θα αναπαραγει τον πυρηνα ας πουμε,  δηλαδη τα αντιστοιχα απλα dolby και dts .Με την προυποθεση βεβαια οτι μπορει να αναπαραγει αυτα (μου κανει ετυπωση για τις samsung, δεν εχω δεν ξερω, προφανως ειναι θεμα δικαιωματων-κοστους-επιλογη της εταιρειας)

Επεξ/σία από bluesattack
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...