maverick290402 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα υπάρχει τρόπος να κάνω φραγή στους πάντες εκτός απο αυτούς που έχω στης επαφές μου? Δεν θέλω πλέον να με ενοχλέι κανείς πέρα απο αυτούς που έχω στις επαφές, έχω βαρεθεί κάθε μέρα να με πέρνουν απο διάφορα νουμερα για διαφημιστικούς λόγους και συνέχεια να βάζω φραγή στα νούμερα και μετά να με πέρνουν απο καινούργια και ξανα τα ίδια και τα ιδια. Έχω το redmi 4x , έχει καμιά λειτουργία στις ρυθμίσεις(το ψάχνω και δεν βρίσκω )που να κάνει αυτό που θέλω? υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει αυτό που θέλω?
antbyron Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Αν έχεις android υπάρχουν εφαρμογές όπως το blacklist που βάζεις ως exceptions τις επαφές σου. Όμως γιατί δεν μπαίνεις στο άρθρο 9. Εγώ από τότε που μπήκα δεν με έχουν ξαναενοχλήσει.
NikosKallithea Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Στο δικο μου xiaomi υπάρχει επιλογη "φραγή από αγνώστους" οποιος δεν είναι στις επαφες τρώει πόρτα
tombraider Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 κάνεις μια εγγραφή στο μητρώο 11 και ξεμπερδεύεις!! πας σε κατάστασημα της εταιρείας που έχεις κοσμοτε κλπ και ζητάς να σε βάλουν. μόνο ταυτότητα θέλει
antbyron Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Αυτό έλεγα και γω, το μπέρδεψα με το άρθρο 9. Δεν χρειάζεται να πας κάπου όμως, παίρνεις τηλ και το ζητάς.
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Do not disturb και επέλεξε να σε ειδοποιεί μόνο για τις επαφές σου. 1
tinapo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Στο δικο μου xiaomi υπάρχει επιλογη "φραγή από αγνώστους" οποιος δεν είναι στις επαφες τρώει πόρτα που το έχει;
TasosPk Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Εγω πάντως εστειλα στο live chat της vodafone μετα απο απειρες κλησεις που δεχομουν καθημερινα και απο την ωρα που ειπαν οτι θα με βγαλουν απο ολες τις πρωοθητικες κινησεις κλπ δεν εχει ξαναχτυπησει το κινητο μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα