Προς το περιεχόμενο

Windows 10 για επιχείρηση

Alejandro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να στήσω έναν υπολογιστή για επιχείρηση φίλου. Όλες οι αγορές θα γίνουν από ελληνικά καταστήματα,  κανονικά με τιμολόγια. Στο skroutz βρίσκω άδειες Windows 10 ESD και OEM από 20€. Θα έχουμε πρόβλημα σε περίπτωση ελέγχου;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σου δινουν τιμολογιο οτι και να γινει, αυτοι θα εχουν οποιοδηποτε προβλημα και οχι εσυ. Αν δε σου δινουν τοτε ξεχνα το. Να το πεις οτι εισαι εταιρεια και δες τι θα σου απαντησει ο καθενας. Ο παρανομος θα σου τα μασησει.

Η καινουργια μοδα τωρα ειναι οτι αγοραζω εγω απο το ιντερνετ με 2 ευρω και στο πουλαω 3 μετα.

Επεξ/σία από 2MikronS
  • Like 1

36 λεπτά πριν, 2MikronS είπε

Αν σου δινουν τιμολογιο οτι και να γινει, αυτοι θα εχουν οποιοδηποτε προβλημα και οχι εσυ. Αν δε σου δινουν τοτε ξεχνα το. Να το πεις οτι εισαι εταιρεια και δες τι θα σου απαντησει ο καθενας. Ο παρανομος θα σου τα μασησει.

Η καινουργια μοδα τωρα ειναι οτι αγοραζω εγω απο το ιντερνετ με 2 ευρω και στο πουλαω 3 μετα.

Είναι μαγαζιά μέσω skroutz με αρκετές θετικές αξιολογήσεις. Μήπως όμως θα πρέπει να πάρω DSP;

Οι OEM έρχονται προεγκατεστημένες και οι DSP μαζί με συγκεκριμένο Hardware (μητρική), οπότε αν δεν έχεις τιμολόγιο για αγορά και των 2 μια χαρά μπορεί ο έλεγχος να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Κάπου διάβασα ότι παλιά οι DSP στην Ελλάδα μπορούσαν να πουληθούν και ξεχωριστά κατόπιν άδειας της microsoft αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι και πιθανότατα δεν ισχύει.

Επιχείρηση είναι, αγόρασε μια κανονική άδεια  Γιατί να βάλεις τον φίλο σου σε ενδεχόμενα προβλήματα για να γλυτώσεις ένα μικρό ποσό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Alex-V είπε

Να ρωτησω και εγω κατι. Αν ο υπολογιστης σε μια επιχειρηση εχει αγοραστει με αποδειξη και οχι τιμολογιο, υπαρχει θεμα?

Απ' ότι ξέρω πρέπει να είναι αγορασμένος με τιμολόγιο στο ΑΦΜ της επιχείρησης.

Επεξ/σία από micos000
  • Thanks 1

26 λεπτά πριν, Conan2046 είπε

Οι OEM έρχονται προεγκατεστημένες και οι DSP μαζί με συγκεκριμένο Hardware (μητρική), οπότε αν δεν έχεις τιμολόγιο για αγορά και των 2 μια χαρά μπορεί ο έλεγχος να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Κάπου διάβασα ότι παλιά οι DSP στην Ελλάδα μπορούσαν να πουληθούν και ξεχωριστά κατόπιν άδειας της microsoft αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι και πιθανότατα δεν ισχύει.

Επιχείρηση είναι, αγόρασε μια κανονική άδεια  Γιατί να βάλεις τον φίλο σου σε ενδεχόμενα προβλήματα για να γλυτώσεις ένα μικρό ποσό;

Εννοείται πως όλες οι αγορές θα γίνουν με τιμολόγια, το έχω αναφέρει από την αρχή αυτό. Η διαφορά είναι από 80€ και επάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...