djcensor Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Ποιά είναι η πιο φθηνή σύνδεση dsl που υπάρχει αυτήν τη στιγμή σε ταχύτητες 256 και 384 συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ και των τελών του ΟΤε??
billpeppas Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Με DSL Access από πΟΤΕ , και ISP βάζεις Forthnet ( έχει ένα ψιλοπρόβλημα με τα pings αυτή την εποχή ). Αλλιώς VIVODI Access & VIVODI ISP ( αν είσαι σε περιοχή που καλύπτει )
Mika Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Παιδια εχει δοκιμασει κανενας την vivodi γραμμη? Εγω που ενδιαφερομαι για τριπολη που σπουδαζω καλυπτεται... ειναι καλη η γραμμη σε σχεσημε του πΟΤΕ????
uNdEr Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Εγω που ενδιαφερομαι για τριπολη που σπουδαζω καλυπτεταιΝαι, Τρίπολη καλύπτεται, το έχω ψάξει εγώ. Πας http://www.vivodi.gr βάζεις το τηλέφωνό σου και σου λέει αν καλύπτεται ή όχι. Εμένα πάντως το δικό μου καλύπτεται. Τώρα αν είναι καλύτερη ή όχι δεν το ξέρω, ίσως μπορεί να μας απαντήσει κάποιος άλλος, γιατί και εγώ ενδιαφέρομαι να βάλω
MTG Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Δεν έχω Vivodi αλλά δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερα προβλήματα και είναι και αρκετά φθηνότερη από ΟΤΕ. Μέσω ΟΤΕ, ο φθηνότερος αυτή τη στιγμή για 384K είναι και πάλι η Vivodi με €23,90/μήνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.