naimore Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 τελικα παιζει αυτο που λεγαν να φτιαξουμε messenger μονο με τηλ; γιατι παω create account, βαζω τηλ κλπ και μου πεταει error invalid parameter (#100) το εψαξα λιγο στο google και λεει οτι ηταν/ειναι για καποιες χωρες κλπ, καταφερε κανεις να φτιαξει απο ελλαδα λογαριασμο στο messenger χωρις facebook, αλλά μονο με τηλ;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Στις 26/11/2019 στις 4:55 ΜΜ, naimore είπε τελικα παιζει αυτο που λεγαν να φτιαξουμε messenger μονο με τηλ; γιατι παω create account, βαζω τηλ κλπ και μου πεταει error invalid parameter (#100) το εψαξα λιγο στο google και λεει οτι ηταν/ειναι για καποιες χωρες κλπ, καταφερε κανεις να φτιαξει απο ελλαδα λογαριασμο στο messenger χωρις facebook, αλλά μονο με τηλ; Εγώ είχα κάνει παλιότερα messenger (μόνο) στο κινητό. Αρχικά δεν ήταν ακριβώς account με username και password. Απλά κατέβαζες την εφαρμογή, έδινες το κινητό σου και είχες το messenger μόνο για αυτή τη συσκευή. Κάτι σαν το Viber δηλαδή, αλλά άμα άλλαζες νούμερο ή συσκευή πάπαλα το messenger. Έχανες την πρόσβαση. Κάποια στιγμή μέσα από την εφαρμογή δόθηκε η δυνατότητα να φτιάξεις ένα password για τον λογαριασμό σου και πλέον έχω πλήρες account με username το κινητό μου και password έτσι ώστε να μπορώ να συνδεθώ και από browser. Όταν λες πας create account πού εννοείς; Στη σελίδα του messenger δεν υπάρχει αυτή δυνατότητα. Μήπως εννοείς στη σελίδα του facebook; Αν ναι δεν γίνεται από εκεί. Νομίζω ο μόνος τρόπος είναι μέσα από το app στο κινητό. Πάντως αν θες τη γνώμη κάποιου που το χρησιμοποιεί έτσι (δηλ. μόνο messenger) για χρόνια είναι μην το κάνεις. Spoiler Κάνε facebook (άρα και messenger) και κράτα κλειστό το λογαριασμό στο messenger. Για διάφορους λόγους (επαγγελματικούς, ακαδημαϊκούς κ.τ.λ.) είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να σου χρειαστεί το account στο facebook. Σε αυτή την περίπτωση, αν έχεις μόνο messenger δε σου επιτρέπει να επεκτείνεις το λογαριασμό σου και στο facebook. Άρα θα βρεθείς στην άχαρη θέση να κάνεις ένα account στο facebook. Πλέον θα έχεις δύο messenger και θα πρέπει ή να αποχωριστείς το παλιό με όλα του τα δεδομένα ή να έχεις διαρκώς δύο λογαριασμούς με όλες τις συνέπειες αυτού, από τα διπλά passwords μέχρι να σε blockάρει το facebook από κάποιο (ή κάποιους) από τους λογαριασμούς σου γιατί έχεις διπλό, κάτι που απαγορεύεται. Προσωπικά το έχω σκυλομετανιώσει. Και η σκέψη θα δούμε στο μέλλον δεν παίζει. Πολύ σύντομα αποκτάς πολλά δεδομένα που δεν είναι εύκολο να αποχωριστείς.
naimore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 create account εχει και στην εφαρμογη του messenger, αν την εχεις, κανε sign-out για να δεις.. για τη γυναικα προσπαθουσα να το φτιαξω που δεν θελει επ ουδενι να δημιουργηθει λογαριασμος στο φβ, για κουτσομπολια κλπ.. ειχε παλιοτερα και το διεγραψε γι αυτο το λογο.. τελοσπαντων, ακομα με τον παραπανω τροπο, προφιλ στο φβ μου εφτιαξε, οποτε ξεκινησαμε διαδικασια διαγραφης και το αφησαμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα