tazos87 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μου είχε βγάλει ειδοποίηση στο κινητό για αναβάθμιση του messenger (Facebook). Επισυνάπτω και την εικόνα. Έχω κινητό Android έκδοση 9. Είχα κάνει την αναβάθμιση και μετά μου εμφάνισε μήνυμα ότι για να ολοκληρωθεί θέλει να ενεργοποιήσω την εγκατάσταση αγνώστων πηγών... Πολύ περίεργο για επίσημη εφαρμογή! Έχει τύχει σε κανέναν; Απεγκατεστησα την εφαρμογή και τη ξαναεβαλα και πάλι μου έβγαλε αυτό που βλέπετε στην εικόνα. Πείτε γνώμες ή εμπειρίες. Υ. Γ: εκανα σάρωση με anti-virus, δεν βρήκε τίποτα
l337 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν είναι η εφαρμογή του messenger αυτή. Μη την κάνεις. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από l337
ELTASSOS Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Παλι στο μεσετζερ και εγω εχω θεμα. Ξαφνικα δεν κανει share ορ send notes απο google keep. Aπο αλλες εφαρμογες σημειωσεων ολα καλα....φευγουν νερακι. Επισης και με messengeρ lite all good. Τι πατατες εκαναν στην γκουγκλ να μην συνεργαζονται οι εφαρμογες τους, οι δικες τους λεμε, μεταξυ υους..; ουτε microsoft να ηταν. Σας συμβαινει και σε εσας η εγω κανω κατι λαθος;
infin1tyGR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 24 minutes ago, ELTASSOS said: Τι πατατες εκαναν στην γκουγκλ να μην συνεργαζονται οι εφαρμογες τους, οι δικες τους λεμε, μεταξυ υους..; Εννοείς το Keep με το Messenger; Τι σχέση έχει το Messenger με την Google. Είναι αλήθεια, πάντως, ότι δεν σε αφήνει να στέλνεις αρχεία πέρα από εικόνες, και βίντεο. Π.χ. δεν μπορείς να στείλεις pdf μέσω του Messenger. Επιλογή της Facebook είναι αυτή.
ELTASSOS Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σορρυ φαισμπουκ και μεσσετζερ δεν ειναι της google?...το ιδιο και το keep...ειναι google.νομιζω. Κανω λαθος?..ισως. Δεν ειμαι σιγουρος αλλα ειναι βασικες εφαρμογες με μυρια χρηστες. Τωρα η συζυγος μου που τα ξερει ολα ειπε οτι fb + mesenger ειναι του ζουμπεργκερ ,,, Εμενα ουτε σαν εικονα jpg τα στελνει τα σημειωματα notes απο keep via full messenger. ΜΕΣΩ λαιτ fb μεσετζερ ομως κανονικα... Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2019 από ELTASSOS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα