Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον 955 τον έχεις ακόμα; Αν τον βάλεις επάνω, έχει και αυτός υψηλές θερμοκρασίες;

Ξέρω είναι ταλαιπωρία να αλλάζεις κομμάτια, αλλά αν δεν κάνεις δοκιμές δεν θα βγάλεις άκρη. Φαντάζομαι θα είσαι λίγο ενοχλημένος που έβαλες καινούριο επεξεργαστή και έχεις αυτά τα προβλήματα.

13 λεπτά πριν, aleksios είπε

Μητρικη gigabyte 990 xa-ud3.καρτα gtx 1050 .Τροφοδοτικο thermaltake 430w.bios update εκανα και μολις εσβησε πρωτη φορα το πηγα πισω εκει που ημουν αλλα ματαια.δεν χρειαστηκε να αλλαξω κατι αλλο αφου ειναι  AM3.

Αυτό με το bios update που είπες δεν το κατάλαβα. Προσπάθησες να το φλασάρεις και δεν πέτυχε και γύρισες πίσω στο παλιό.

Ποιο bios έχει η μητρική;

Επεξ/σία από antbyron
Δημοσ.

Εχω το F8 bios.Εβαλα το F13 κανονικα αλλα εσβηνε.Ξαναγυρισα στο F8 μηπως εφταιγε αυτο αλλα τιποτα.Τον 955 τον εχω εννοειται,θα τον βαλω πανω αλλα τον ειχα 5 χρονια χωρις προβλημα.

Δημοσ.

Το f13 πρέπει να έχεις επάνω. Αν δεις στο support list της μητρικής σου, το γράφει για τον fx8320:bios f13.

Την ψύκτρα αν γίνεται καλύτερα να την βάλεις να βγάζει προς τα πίσω και όχι προς τα κάτω(νομίζω γίνεται), ώστε να βγαίνει η θερμοκρασία από πίσω και να μην μένει στο κουτί και να χτυπάει την κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Ναι το ειδα στο σαιτ της μητρικης για αυτο το εβαλα αλλα ματαια,παλι εσβηνε.Υπαρχει περιπτωση να μην ειναι επαρκής η ψύκτρα που εχω?Είνα thermaltake Ag1.Εχω δει ότι όντως έχει ενα θέμα η 8320 με θερμοκρασία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει πιθανότητα η ψύκτρα σου να μην είναι επαρκής όπως λες. Το ανεμηστήρι είναι 9cm και αν διαβάσεις στο νετ, γράφουν ότι η ψύκτρα υποστηρίζει μέχρι am2. Ενδεχομένως να μην κάθεται σωστά.

Επεξ/σία από antbyron
Δημοσ.

φιλε μου εχω fx8320 για καποιο λογο οταν ζοριζετε χωρις ψυχτρα καλη κανει σατ νταουν εμενα καποιες φορες το εκανε οχι ομως ενω επαιζα μολις εβγαινα μετα απο λιγο και ανοιγε κανονικα μετα απο λιγο ειναι καθαρα λογο θερμοκρασιας.

Δημοσ.

Το official tjmax της AMD για τους 83Χ0 ειναι 62°C. Παρ'ολα αυτα, σχεδον ολες οι motherboard κανουν bypass αυτο το οριο και θετουν ενα δικο τους που παιζει αναλογα τη μαρκα απο 70 εως 95 βαθμους οποτε σιγουρα το θεμα ειναι η θερμοκρασια. Με τη 212 θα εισαι μια χαρα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω,μακαρι να ηταν αυτο το προβλημα.Σε 2 μερες που   θα την παραλαβω θα σας ενημερωσω.Ευχαριστώ για τη βοηθεια όλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...