Προς το περιεχόμενο

[Skins/Cases]Skins -30% / Cases and prisms -50% @dbrand

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα , έχει παραλάβει κανεις από πρόσφατη παραγγελία ; 
Εκανα στις 29/11 και ούτε φωνή ούτε ακρόαση ..

εχει αργήσει ή όχι ιδιαίτερα λόγω BF ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, MontzOlee είπε

Καλημέρα , έχει παραλάβει κανεις από πρόσφατη παραγγελία ; 
Εκανα στις 29/11 και ούτε φωνή ούτε ακρόαση ..

εχει αργήσει ή όχι ιδιαίτερα λόγω BF ?

Τα ίδια και σε μένα αλλά μου στείλαν το παρακάτω μήνυμα ότι θαργήσουν λόγω αυξημένων παραγγελιών εξαιτίας black friday. Παρήγγειλα και 5 μέρες μετά από σένα.

Please note that due to the MASSIVE demand generated by our Black Friday sale, your order is expected to ship within the next 7-14 days (this does not include weekends). We'll be in touch with shipping details the moment your order has left our facility. Speak soon!

edit: σήμερα είδα τα mail και φαίνεται να πήρε track number και EN ROUTE TO DHL ECOMMERCE DISTRIBUTION CENTER στον Καναδά.

Επεξ/σία από kritwn
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, kritwn είπε

Τα ίδια και σε μένα αλλά μου στείλαν το παρακάτω μήνυμα ότι θαργήσουν λόγω αυξημένων παραγγελιών εξαιτίας black friday. Παρήγγειλα και 5 μέρες μετά από σένα.

Please note that due to the MASSIVE demand generated by our Black Friday sale, your order is expected to ship within the next 7-14 days (this does not include weekends). We'll be in touch with shipping details the moment your order has left our facility. Speak soon!

edit: σήμερα είδα τα mail και φαίνεται να πήρε track number και EN ROUTE TO DHL ECOMMERCE DISTRIBUTION CENTER στον Καναδά.

Εμένα δεν άργησε να φύγει , έκανε ship 29/11 αλλά τίποτα ακομα.. έλεγε βέβαια έως 15 εργάσιμες οποτε είμαι μέσα.. άσε που τα ΕΛΤΑ αυτή την περίοδο Βαράνε διάλυση αν έρχονται με απλό ταχυδρομείο

😕

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...