Προς το περιεχόμενο

[Skins/Cases]Skins -30% / Cases and prisms -50% @dbrand

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://dbrand.com/

Γνωστή εταιρία δεν χρειάζονται πολλά. 

Στέλνει από Αμερική αλλά νομίζω δεν υπάρχει φόβος τελωνείου γιατί έρχονται σε φάκελο όπως τα γράμματα (τουλάχιστον σε εμένα) 

edit: Δωρεάν μεταφορικα πάνω από 25$

Επεξ/σία από Jason15
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλώνουν χαμηλότερη τιμή στην απόδειξη  ωστε να μην ασχοληθούν στο τελωνείο 

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.
3 ώρες πριν, overpower είπε

Δηλώνουν χαμηλότερη τιμή στην απόδειξη  ωστε να μην ασχοληθούν στο τελωνείο 

Ακριβώς.

Εγώ στις 10 παραγγελίες που έχω μέχρι τώρα από 10-60€ καμία φορά τελωνείο.

• Like 1
Δημοσ.

επειδή δεν αξίζουν τα +5€ για τα μεταφορικά αν κάνει κανείς παραγγελία από Καβάλα ή Θεσσαλονίκη και δεν συμπληρώνει τα 25€, ας επικοινωνήσει μαζί μου να πάρω μια θήκη που έχω στο μάτι.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, frozex είπε

επειδή δεν αξίζουν τα +5€ για τα μεταφορικά αν κάνει κανείς παραγγελία από Καβάλα ή Θεσσαλονίκη και δεν συμπληρώνει τα 25€, ας επικοινωνήσει μαζί μου να πάρω μια θήκη που έχω στο μάτι.

Αν δεν βρεις, πάρε γιατί η θήκη αξίζει και στην κανονική τιμή, οπότε τα +5 είναι οκ. Πάρε και κάνα 2 αυτοκόλλητα για την θήκη στην τελική 

• Thanks 1
Δημοσ.

Δύο χρόνια κλείνει πάνω στο κινητό μου, αθάνατο το dragon skin, με αρκετές πτώσεις και καθημερινή χρήση που φθειρει πολλές θήκες. Έχει χάσει λίγο τη λάμψη του αλλά παραμένει πανέμορφο. Μην κάνετε το λάθος να πάρετε πολλά, είχα πάρει 3 και έχω μείνει στο 1ο ακόμα (αν βγει πολύ δύσκολα ξαναμπαίνει). 

Τελωνείο εμένα δεν πέρασε, έγραφε κανονικά τιμή, αλλά έρχεται σε μεγάλο φάκελο. Υποθέτω η διαδικασία αποστολής είναι διαφορετική απ ότι για ένα δέμα και αυτό παίζει ρόλο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παίδες. Μια Ερώτηση πριν ολοκληρώσω την παραγγελία : USPS priority ή DHL επιλέγεται σαν μέθοδο αποστολής ;

το πρώτο δεν έχει tracking number , το δεύτερο έχει αλλά γενικά η DHL σε παραγγελίες online άνω των 25 ξέρω ότι είναι «επικίνδυνη»

Κανείς ; @overpower @Billator @teotsi21 @Jason15

Επεξ/σία από MontzOlee
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MontzOlee είπε

Καλημέρα παίδες. Μια Ερώτηση πριν ολοκληρώσω την παραγγελία : USPS priority ή DHL επιλέγεται σαν μέθοδο αποστολής ;

το πρώτο δεν έχει tracking number , το δεύτερο έχει αλλά γενικά η DHL σε παραγγελίες online άνω των 25 ξέρω ότι είναι «επικίνδυνη»

Κανείς ; @overpower @Billator @teotsi21 @Jason15

Εγώ πάντα USPS priority έβαζα. 

1 φορά μόνο που δεν έφτασαν μου τα ξαναέστειλαν και end of the story. :) 

Δημοσ.

Σωστός ο φίλος @Billator 

θα το κάνω κι εγώ έτσι..

περιπου σε πόσες μέρες σου έρχονται ; Βέβαια τώρα πέφτει και BF που ίσως γίνει χαμός αλλά οκ 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, MontzOlee είπε

Σωστός ο φίλος @Billator 

θα το κάνω κι εγώ έτσι..

περιπου σε πόσες μέρες σου έρχονται ; Βέβαια τώρα πέφτει και BF που ίσως γίνει χαμός αλλά οκ 

Κάποιες φορές καθυστερούν να τα στείλουν (ειδικά σε τέτοια πρόμο) αλλά γενικά έκαναν 10-20 μέρες συνήθως όλα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Billator είπε

Κάποιες φορές καθυστερούν να τα στείλουν (ειδικά σε τέτοια πρόμο) αλλά γενικά έκαναν 10-20 μέρες συνήθως όλα. 

Thanks man 🙏 οποτε είμαστε εν αναμονή .. καιρό έλεγα να «ντυσω» το Mbp μου οποτε τώρα είναι η κατάλληλη ώρα 

off topic : επειδή δεν έχω καλή άποψη , εκτός ΕΕ από ποιο ποσο και πάνω «κινδυνεύουμε» για τελωνείο ; 22-25€ ;

Επεξ/σία από MontzOlee
Δημοσ.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το delivery της dbrand. Πάντα έκαναν 2 άντε το πολύ 3 βδομάδες να έρθουν και ανεξαρτήτως ποσού, δεν πλήρωσα ποτέ τελωνείο. 

Και εγγύηση έχουν καλή, γιατί στο OnePlus 7 Pro που δεν κολλούσε καλά, μου στείλανε άλλο αμέσως. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, MontzOlee είπε

Thanks man 🙏 οποτε είμαστε εν αναμονή .. καιρό έλεγα να «ντυσω» το Mbp μου οποτε τώρα είναι η κατάλληλη ώρα 

off topic : επειδή δεν έχω καλή άποψη , εκτός ΕΕ από ποιο ποσο και πάνω «κινδυνεύουμε» για τελωνείο ; 22-25€ ;

Ξαναλέω, δηλώνουν άλλη τιμή οπότε και 100 ευρώ να κάνεις, δεν θα σταματήσει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...