Jason15 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://dbrand.com/ Γνωστή εταιρία δεν χρειάζονται πολλά. Στέλνει από Αμερική αλλά νομίζω δεν υπάρχει φόβος τελωνείου γιατί έρχονται σε φάκελο όπως τα γράμματα (τουλάχιστον σε εμένα) edit: Δωρεάν μεταφορικα πάνω από 25$ Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από Jason15 1
overpower Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δηλώνουν χαμηλότερη τιμή στην απόδειξη ωστε να μην ασχοληθούν στο τελωνείο Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από overpower
Billator Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, overpower είπε Δηλώνουν χαμηλότερη τιμή στην απόδειξη ωστε να μην ασχοληθούν στο τελωνείο Ακριβώς. Εγώ στις 10 παραγγελίες που έχω μέχρι τώρα από 10-60€ καμία φορά τελωνείο. 1
frozex Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 επειδή δεν αξίζουν τα +5€ για τα μεταφορικά αν κάνει κανείς παραγγελία από Καβάλα ή Θεσσαλονίκη και δεν συμπληρώνει τα 25€, ας επικοινωνήσει μαζί μου να πάρω μια θήκη που έχω στο μάτι.
overpower Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, frozex είπε επειδή δεν αξίζουν τα +5€ για τα μεταφορικά αν κάνει κανείς παραγγελία από Καβάλα ή Θεσσαλονίκη και δεν συμπληρώνει τα 25€, ας επικοινωνήσει μαζί μου να πάρω μια θήκη που έχω στο μάτι. Αν δεν βρεις, πάρε γιατί η θήκη αξίζει και στην κανονική τιμή, οπότε τα +5 είναι οκ. Πάρε και κάνα 2 αυτοκόλλητα για την θήκη στην τελική 1
frozex Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 ε τώρα 25+ για μια θήκη να σου πω την αλήθεια δεν δίνω. 1
Maverickj13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Offtopic αλλα οι αμερικανοι δεν παιζονται https://dbrand.com/shop/tesla-cybertruck-skins 1
teotsi21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δύο χρόνια κλείνει πάνω στο κινητό μου, αθάνατο το dragon skin, με αρκετές πτώσεις και καθημερινή χρήση που φθειρει πολλές θήκες. Έχει χάσει λίγο τη λάμψη του αλλά παραμένει πανέμορφο. Μην κάνετε το λάθος να πάρετε πολλά, είχα πάρει 3 και έχω μείνει στο 1ο ακόμα (αν βγει πολύ δύσκολα ξαναμπαίνει). Τελωνείο εμένα δεν πέρασε, έγραφε κανονικά τιμή, αλλά έρχεται σε μεγάλο φάκελο. Υποθέτω η διαδικασία αποστολής είναι διαφορετική απ ότι για ένα δέμα και αυτό παίζει ρόλο.
MontzOlee Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παίδες. Μια Ερώτηση πριν ολοκληρώσω την παραγγελία : USPS priority ή DHL επιλέγεται σαν μέθοδο αποστολής ; το πρώτο δεν έχει tracking number , το δεύτερο έχει αλλά γενικά η DHL σε παραγγελίες online άνω των 25 ξέρω ότι είναι «επικίνδυνη» Κανείς ; @overpower @Billator @teotsi21 @Jason15 Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από MontzOlee
Billator Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, MontzOlee είπε Καλημέρα παίδες. Μια Ερώτηση πριν ολοκληρώσω την παραγγελία : USPS priority ή DHL επιλέγεται σαν μέθοδο αποστολής ; το πρώτο δεν έχει tracking number , το δεύτερο έχει αλλά γενικά η DHL σε παραγγελίες online άνω των 25 ξέρω ότι είναι «επικίνδυνη» Κανείς ; @overpower @Billator @teotsi21 @Jason15 Εγώ πάντα USPS priority έβαζα. 1 φορά μόνο που δεν έφτασαν μου τα ξαναέστειλαν και end of the story.
MontzOlee Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Σωστός ο φίλος @Billator θα το κάνω κι εγώ έτσι.. περιπου σε πόσες μέρες σου έρχονται ; Βέβαια τώρα πέφτει και BF που ίσως γίνει χαμός αλλά οκ
Billator Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Σωστός ο φίλος @Billator θα το κάνω κι εγώ έτσι.. περιπου σε πόσες μέρες σου έρχονται ; Βέβαια τώρα πέφτει και BF που ίσως γίνει χαμός αλλά οκ Κάποιες φορές καθυστερούν να τα στείλουν (ειδικά σε τέτοια πρόμο) αλλά γενικά έκαναν 10-20 μέρες συνήθως όλα.
MontzOlee Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Billator είπε Κάποιες φορές καθυστερούν να τα στείλουν (ειδικά σε τέτοια πρόμο) αλλά γενικά έκαναν 10-20 μέρες συνήθως όλα. Thanks man 🙏 οποτε είμαστε εν αναμονή .. καιρό έλεγα να «ντυσω» το Mbp μου οποτε τώρα είναι η κατάλληλη ώρα off topic : επειδή δεν έχω καλή άποψη , εκτός ΕΕ από ποιο ποσο και πάνω «κινδυνεύουμε» για τελωνείο ; 22-25€ ; Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από MontzOlee
t-shock Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το delivery της dbrand. Πάντα έκαναν 2 άντε το πολύ 3 βδομάδες να έρθουν και ανεξαρτήτως ποσού, δεν πλήρωσα ποτέ τελωνείο. Και εγγύηση έχουν καλή, γιατί στο OnePlus 7 Pro που δεν κολλούσε καλά, μου στείλανε άλλο αμέσως.
overpower Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, MontzOlee είπε Thanks man 🙏 οποτε είμαστε εν αναμονή .. καιρό έλεγα να «ντυσω» το Mbp μου οποτε τώρα είναι η κατάλληλη ώρα off topic : επειδή δεν έχω καλή άποψη , εκτός ΕΕ από ποιο ποσο και πάνω «κινδυνεύουμε» για τελωνείο ; 22-25€ ; Ξαναλέω, δηλώνουν άλλη τιμή οπότε και 100 ευρώ να κάνεις, δεν θα σταματήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα