Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θα ήθελα τη γνώμη σας για τα παρακάτω ελαστικά:

1. Michelin Pilot Sport 3  250 ευρώ

2. Dunlop Sport ΒluResponse  220 ευρώ

3. Τoyo Proxes CF2  225 ευρώ

Με ενδιαφέρει να είναι σχετικά ενισχυμένος ο σκελετός και τα πλαινά του για καλύτερη πληροφόρηση και κρατήματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Pilot sport 3 . Φοβερό λάστιχο και σε στεγνό και σε βρεγμένο.

Μπορείς να κοιτάξεις και για uniroyal rainsport και για Bridgestone T005 που παίζουν σ'αυτό το εύρος τιμής. 

Επεξ/σία από sakks80
Δημοσ.

Πείτε καμιά γνώμη ρε παιδιά να ξεκαθαρίσω το ομιχλώδες τοπίο.

Α και κάτι που ξέχασα να αναφέρω και τα τρία ελαστικά διαθέτουν νύχι προστασίας το οποίο με ενδιαφέρει σαν χαρακτηριστικό.

Δημοσ.
On 26/11/2019 at 12:55, gaspari said:

Με ενδιαφέρει να είναι σχετικά ενισχυμένος ο σκελετός και τα πλαινά του για καλύτερη πληροφόρηση και κρατήματα.

Φοράω τα Dunlop σε διάσταση 175/65/14. Ευχαριστημένος είμαι. Δεν κάνουνε πολύ θόρυβο, έχουν καλό κράτημα στο βρεγμένο αλλά μου φαίνονται λίγο πιο ευαιίσθητα απο τα Goodyear που είχα πιο πριν. Έχω παρατηρήσει και καλύτερη οικονομία. Γενικά ευχαριστημένος είμαι, αλλά να ξέρεις ότι κατατάσονται στα σκληρά ελαστικά. Τα Michelin απο την άλλη είναι αρκετά ευαίσθητο λάστιχο αλλά έχει καλύτερο πάτημα στον δρόμο (και αθόρυβο) απο ότι έχω δεί και απο ότι μου έχουν πεί. Τα λάστιχα τα φοράω 2 χρόνια και έχω κάνει περίπου 28000 χλμ. Είναι σε αρκετά καλή κατάσταση ακόμα. Υπ' όψιν πως dunlop και goodyear σου δίνουν μια τυπική εγγύηση ενός χρόνου γα την κάλυψη ενός ελαστικού εάν πάθει οποιάδηποτε ζημιά. Είχα δεί και τα Toyo τότε αλλά δεν μου γέμισαν το μάτι γιατί απο πάνω το αυλάκι μου φάνηκε σχετικά ρηχό και είχα ενδοιασμούς για βρεγμένο (Ιωάννινα γαρ). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/11/2019 στις 12:55 ΜΜ, gaspari είπε

Michelin primacy 4

Bridgestone Turanza T005

Nokian zline.

Πες μας διάσταση να βοηθήσουμε περισσότερο όπως και μάρκα αυτοκινήτου!

Ένα από τα κορυφαία ελαστικά αυτή τη στιγμή είναι το Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5.

Κορυφαίο σε όλα δες reviews!

Επεξ/σία από pkdaras
Δημοσ.
Στις 26/11/2019 στις 12:55 ΜΜ, gaspari είπε

Είχα τα Dunlop σε γιαρις πετρέλαιο του '15. Πολύ καλό γενικά, με πολύ καλή επίδοση στο βρεγμένο και τίμια πλαϊνά που δεν μαγουλιαζαν εύκολα παρόλο το υψηλό προφίλ. Το μόνο μείον που είχα προσέξει είναι η φθορά τους που ήταν έντονη. Ωστόσο, τα πίεζα αρκετά στις στροφές.

Δημοσ.

Η διάσταση είναι 195/50/15 και το αυτοκίνητο vw polo του 2005, 1400 κυβικά, 75 άλογα.

Το Dunlop το έχω δει από κοντά και τα πλαϊνά του μου φανήκανε  ενισχυμένα (βέβαια με το χούφτωμα δεν βγάζεις συμπέρασμα) αλλά διαβάζω στο διαδίκτυο από κάποιους που παραπονούνται ότι είναι μαλακά και δεν προσφέρουν καλή πληροφόρηση στο τιμόνι και  είμαι κάπως διστακτικός.

Η φθορά δεν με ενδιαφέρει γιατί έτσι κι αλλιώς τα ελαστικά τα αλλάζω λόγω ετών. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, gaspari είπε

Η διάσταση είναι 195/50/15 και το αυτοκίνητο vw polo του 2005, 1400 κυβικά, 75 άλογα.

Το Dunlop το έχω δει από κοντά και τα πλαϊνά του μου φανήκανε  ενισχυμένα (βέβαια με το χούφτωμα δεν βγάζεις συμπέρασμα) αλλά διαβάζω στο διαδίκτυο από κάποιους που παραπονούνται ότι είναι μαλακά και δεν προσφέρουν καλή πληροφόρηση στο τιμόνι και  είμαι κάπως διστακτικός.

https://tiresrev.com/2019/11/20/bridgestone-turanza-t005/

Turanza T005

Δημοσ.
15 ώρες πριν, gaspari είπε

nokian wetproof 195/50r15  http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Nokian/WeatherProof.htm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...