mbloodyvalentine Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά καλησπέρα! Θα ήθελα βοήθεια από κάποιον τι ρυθμισεις μπορώ να κάνω ώστε να εχω την καλύτερη αποδοση στη γράμμη μου Το 2007 σε προηγούμενη γραμμή πάλι Τοτε φορθνετ τα ειχα βρει και τα ειχα φτιαξει αλλα τα χρόνια πέρασαν και δεν μπορώ να ξανά βρω τίποτα σχετικό λόγω χρόνου Υπάρχει κάποιος διαθεσιμος εδω ειτε με TEAMVIEWER? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Εχω ADSL24 που ενω η γραμμή μου σηκώνει 100 δεν μπορούν να βρουν τις manual IP απο το σπίτι μου λογω δυσκολιας ευρεσης αυτοματης διευθυνσης στο google earth app τους οποτε προσπαθω με την 24 μπας και κανω καμια ρυθμιση και ανεβω λιγακι , μεχρι κ ρουτερ για vdsl Μ δωσανε οταν μ λεγανε στην αρχη θα παω για 100ρι και μετα απο 2 μηνες πεσαμε στ 24ρι....κατάντια...
bill2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για καλύτερη απόδοση συνήθως μιλάς με το πάροχο σου για σου κάνει ρυθμίσεις Μέσω teamvier το μονο που μπορούμε να αλλάξουμε είναι το wifi και άλλες ρυθμίσεις αλλά για την γραμμή μιλάς με το πάροχο σου Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από bill2015
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα