Προς το περιεχόμενο

[GPU] Sapphire RX 5700 XT 8GB Pulse - 369 € @ plaisio.gr [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο τηλεφωνο είχα φαει και έχω άκυρο 3-4 φορές. Απο κατάστημα με εξυπηρετησαν σε ούτε 20 λεπτό (χρόνος απο όταν μιλησα με κάποιον ως που εσκασε το mail). Απο mails, updates της παραγγελιας έπαιρνα κανονικά πάντως.

Νομίζω πρέπει κάτι να παίζει, και είτε να τους flaggaρουν για κόψιμο (ουτε καν σπαμ) διάφοροι providers, είτε έχουν μπλέξει τα μπούτια τους με καρτέλες πελατών και mail settings, ωστε τελικά το mail δε φεύγει ποτέ.

34 λεπτά πριν, guzel είπε

τόση βαβούρα για ένα παιχνίδι;

Είναι αρκετά καινούρια αυτά που δίνει, και ακόμα και με χειμερινές προσφορές νομίζω κατω από 30 δε τα βρίσκεις.

Αυτά τα 30 μπορεί άνετα να είναι η διαφορά από πλαίσιο σε Σκρουτζ.

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, iddqdiddqd είπε

Απο τηλεφωνο είχα φαει και έχω άκυρο 3-4 φορές. Απο κατάστημα με εξυπηρετησαν σε ούτε 20 λεπτό (χρόνος απο όταν μιλησα με κάποιον ως που εσκασε το mail). Απο mails, updates της παραγγελιας έπαιρνα κανονικά πάντως.

Νομίζω πρέπει κάτι να παίζει, και είτε να τους flaggaρουν για κόψιμο (ουτε καν σπαμ) διάφοροι providers, είτε έχουν μπλέξει τα μπούτια τους με καρτέλες πελατών και mail settings, ωστε τελικά το mail δε φεύγει ποτέ.

μπορει...  η εχουν φορτωσει ολο το σκηνικο σε εναν υπαλληλο κ ο τυπος δεν προλαβαινει να κλασει οποτε εχει παει πισω ολο το θεμα,  φανταζομαι οτι εχει καποιο εξελακι για να μην χασει την μπαλα με το τι εχει στειλει κ τι οχι :P

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, xdarksignx είπε

Καλησπερα,

αντιμετωπιζω το εξης προβλημα και θα ηθελα την αποψη σας.

Στα Black Fridays αν θυμαστε ειχε καποιες καρτες AMD σε προσφορα το Πλαισιο.
Παρηγγειλα λοιπον 2 απ αυτες απο το Πλαισιο στις 26 Νοεμβριου 2019 οι οποιες παραδωθηκαν 28 Νοεμβριου 2019.
- Sapphire VGA Radeon RX 590 8GB Special Edition
https://www.plaisio.gr/sapphire-vga-radeon-rx-590-8gb-special-edition_3025403
- Sapphire VGA Radeon RX 5700 XT 8G Pulse
https://www.plaisio.gr/sapphire-vga-radeon-rx-5700-xt-8g-pulse_3336484
και οι 2 καρτες εχουν μια προωθητικη ενεργεια η οποια ληγει 30/1/2020 απο την amd οπου σου δινουν 1 παιχνιδια σε ψηφιακη μορφη.

Για να παρεις το κουπονι και να κανεις redeem το παιχνιδι πρεπει να σου στειλει ενα ξεχωεριστο email με τον κωδικο καποιο τμημα του Πλαισιου.
Επειδη ειχε παρει και φιλος μου παλιοτερα παρομοια προσφορα απο Πλαισιο τον ρωτησα μετα απο ποσο καιρο ελαβε το εμαιλ με τον κωδικο και μου ειπε οτι καναν 2-3 εβδομαδες αλλα αναγκαστηκε και πηγε
στο καταστημα που ειχε παραλαβει την καρτα για να συμβει αυτο.

1η προσπαθεια - 12 Δεκεμβριου
Αυτο που εκανα λοιπον μετα απο 2 βδομαδες δηλαδη περιπου στις 12 Δεκεμβριου (δεν θυμαμαι ακριβεις ημερομηνίες) εστειλα ενα πρωτο αιτημα μεσα απο την φορμα επικοινωνιας που εχει το πλαισιο.
- Δεν ελαβα ποτε απαντηση.

2η προσπαθεια - 20 Δεκεμβριου
Μετα απο καμια βδομαδα (λογικα κατα τις 20 Δεκεμβριου) προσπαθω παλι αλλα απο το live chat που εχουν στο site αυτη την φορα το οποιο σου απανταει καποιος μετα απο κανα 20λεπτο (κ αν) και αν δεν απαντησεις αμεσα σου κλεινει το τσατ κιολας οποτε προσπαθησα γυρω στις 5 φορες μεχρι που καταφερα να μιλησω σε καποιον ο οποιος ηταν τερμα αγενης αλλα υποθετω οτι υπηρχε φορτος εργασιας, του περιεγραψα το προβλημα, επιβεβαιωσαμε το εμαιλ μου και μου λεει θα σου στειλει εμαιλ ο συναδελφος με τους κωδικους κ εκλεισε το chat (πουλο με λιγα λογια).
- Δεν ελαβα κανενα email.

3η προσπαθεια - 26 Δεκεμβριου
Αυτη την φορα αποφασιζω να παρω τηλεφωνο στο τηλεφωνικο κεντρο, μιλαω με καποιον του εξηγω τι συμβαινει παλι επιβεβαιωσαμε το εμαιλ, κομπλε αυτος γενικα ευγενικος κτλ και μου εξηγει οτι ο συναδελφος που εχει αναλαβει το θεμα με τα κουπονια δεν ειναι στο γραφειο του και θα σου στειλει εκεινος το email.
- Δεν ελαβα κανενα email.

4η προσπαθεια - 10 Ιανουαριου 2020
Καλω παλι στο τηλεφωνικο κεντρο, μιλαω με μια κοπελα (παλι ευγενικη κανενα θεμα) τις εξηγω τι συμβαινει, μου λεει παλι ακριβως το ιδιο με τον προηγουμενο οτι ο συναδελφος που εχει αναλαβει το θεμα δεν ειναι στο γραφειο του και θα στειλει εκεινος το εμαιλ κ οτι το βαζει σαν επηγων κτλ.

Επειδη ολο αυτο αρχιζω και το θεωρω κοροιδια πλεον οταν αγοραζω ενα προιον το οποιο λεει οτι θα εχει μεσα καποιο δωρο (το οποιο εχει καποιο κοστος) αλλα τελικα δεν το παιρνεις θεωρειτε οτι πρεπει να τους καταγγειλω στην ενωση καταναλωτων η χαμενος χρονος?

!!! EDIT !!!
επειδη καποιοι θεωρειτε οτι ισως ειναι υπερβολη που ασχολουμαι για 2 παιχνιδια, δεν ειναι τα παιχνιδια το ζητημα αλλα το γεγονος οτι αγοραζεις ενα προιον το οποιο υποτιθεται οτι περιεχει κατι εξτρα και στο διαφημιζουν σαν προσφορα οποτε λες ωραια καλο ακουγεται ισως να μπορω να πουλησω κιολας αυτο το εξτρα ( τα παιχνιδια στην συγκεκριμενη περιπτωση) και να μου βγει ακομα πιο οικονομικα αυτο που αγορασα η και να τα κρατησεις αν σ ενδιαφερουν,  αλλα τελικα αυτο το εξτρα δεν το παιρνεις κ σε δουλευουν επι 1 μιση μηνα και παραλληλα η δυνατοτητα να εξαργυρωσεις το κουπονι ληγει σε 20 μερες!

Δεν ξερω κιολας αν εχει ξανακανει καποιος επωνυμη καταγγελια για παρομοιο θεμα, να μας πει αν αυτη εδω ειναι η σωστη φορμα η υπαρχει κατι αλλο
http://www.mindev.gov.gr/καταγγελίες-πολιτών/καταγγελίες-προϊόντων/επώνυμη-καταγγελία-προϊόντος/

5700xt.png

5700xt-pl1.png

5700xt-pl2.png

rx590.png

rx590-pl1.png

rx590-pl2.png

Εγινε συγχωνευση με το σχετικο θεμα-προσφορα της BF.

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στη δική μου περίπτωση μετά από 1 1/2 εβδομάδα που δεν είχα λάβει τίποτα τους έστειλα μήνυμα και μετά από μερικές ώρες πήρα τους κωδικούς!

Τραγικό να σε ταλαιπωρούν με αυτό τον τρόπο... τι να πω...  

Σίγουρα δεν πρέπει να το αφήσεις και γράψε στα μπιπ σου απαντήσεις του τύπου «πως κάνεις έτσι για ένα παιχνίδι» κτλ που πολύ σωστά σβήστηκαν από τον moderator.

Πρέπει επιτέλους σε αυτή τη χώρα ν΄αφήσουμε το δε βαριέσαι και να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας. Ελπίζω αυτό ν' αλλάξει στις επόμενες γενιές, γιατί οι προηγούμενες τα έχουν κάνει σκ@τ@...

Υπομονή και εύχομαι να λυθεί το θέμα το συντομότερο δυνατόν.

Επεξ/σία από johnpap21
  • Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και στη δική μου περίπτωση, μόλις παρέλαβα και μετά από 2-3 μέρες εστειλα μήνυμα μέσω της πλατφόρμας τους και μετά από λίγο μου ήρθε απάντηση με τους κωδικούς. Ο ένας βέβαια κωδικός δεν γινόταν δεκτός γιατί έλεγε ότι έχει χρησιμοποιηθεί, οπότε ξαναεστειλα μήνυμα και μου έστειλαν άλλον που δούλεψε.

Επεξ/σία από petran91
Δημοσ.

Παιδιά αν δεν κάνω λάθος η ενεργοποίηση των κωδικών έπρεπε να γίνει έως 31/12/19 στο amd rewards και μεχρι 31/1/20 πρέπει να γίνουν claim σε Epic, Uplay και Microsoft.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Pandelas είπε

Παιδιά αν δεν κάνω λάθος η ενεργοποίηση των κωδικών έπρεπε να γίνει έως 31/12/19 στο amd rewards και μεχρι 31/1/20 πρέπει να γίνουν claim σε Epic, Uplay και Microsoft.

*Το δώρο αφορά αγορές έως 31/12/2019 και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Η ενεργοποίηση του κουπονιού θα μπορεί να γίνει μέχρι 30/01/2020.

• Thanks 1
Δημοσ.

Τα εχω κανει claim στα amd rewards . Απλως δεν έχω ενεργοποιήσει το κωδικο συνδρομης στη MS να παρω και τη συνδρομη ultimate . Δε πιστευω να τη φαω τελος του μηνα ;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα το δωρο μεχρι ποτε μπορουμε να το κανουμε redeem? Προφανως ακομα δεν το εχω λαβει, και αν χασω ημερομηνια θα κανω καταγγελια. Απο οτι καταλαβα, ισως οντως να φταιει το οτι δεν ειμαι subscribed στα newsletter τους. Υπαρχει καποιος που να ελαβε κωδικους χωρις να ειναι subscribed? Αρχισε να μου λεει περι gdpr, αλλα θεωρω οτι απο την ωρα που αγορασα φυσικο προιον και ψηφιακο, δεν θα επρεπε να σταλθει απο το newsletter email τους αλλα απο το επισημο περι παραγγελιων κτλ

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, overpower είπε

Τελικα το δωρο μεχρι ποτε μπορουμε να το κανουμε redeem? Προφανως ακομα δεν το εχω λαβει, και αν χασω ημερομηνια θα κανω καταγγελια. Απο οτι καταλαβα, ισως οντως να φταιει το οτι δεν ειμαι subscribed στα newsletter τους. Υπαρχει καποιος που να ελαβε κωδικους χωρις να ειναι subscribed? Αρχισε να μου λεει περι gdpr, αλλα θεωρω οτι απο την ωρα που αγορασα φυσικο προιον και ψηφιακο, δεν θα επρεπε να σταλθει απο το newsletter email τους αλλα απο το επισημο περι παραγγελιων κτλ

Αν έβαλες email θα σου έρθει εμένα νομίζω έκανε 1μιση βδομάδα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ειπαν στο τσατ οτι θα με παρουν Δευτερα, οποτε αν δεν μπορεσω να τα ενεργοποιησω θα προχωρησω σε καταγγελια στο 1520

Μολις με πηραν τηλ και μου τα εδωσαν. 

Ολα οκ.

Επεξ/σία από overpower

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...