Προς το περιεχόμενο

[GPU] Sapphire RX 5700 XT 8GB Pulse - 369 € @ plaisio.gr [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, John_on_PC είπε

Χάνεις πολλά fps αν τα κάνεις αυτά ή λίγα; Είναι το πρώτο μου PC, sorry αν είναι χαζή ερώτηση.

Εφοσον παιζεις 1900+mhz στον πυρηνα εισαι μια χαρα. Τα fps που χανεις απο το να την ειχες 2000-2050 ειναι 2-3 και δεν αξιζει τον κοπο για τις μεγαλυτερες θερμοκρασιες/καταναλωση/θορυβο. 

• Like 1
  • Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εφοσον παιζεις 1900+mhz στον πυρηνα εισαι μια χαρα. Τα fps που χανεις απο το να την ειχες 2000-2050 ειναι 2-3 και δεν αξιζει τον κοπο για τις μεγαλυτερες θερμοκρασιες/καταναλωση/θορυβο. 

Ωραία, ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, radeon9700 είπε

Σωστό και αυτό πρέπει να έχεις τον λογαριασμό του παίχτη, το θέμα είναι αγαπητέ εάν ο άλλος  σου δίνει έτσι απλόχερα το account του? 😛

Είναι απλό.

Μπαίνεις μέσω TeamViewer  στο pc του άλλου ΕΦΟΣΟΝ έχεις ενεργοποιήσει το κωδικό στο AMD REWARDS.

Κανείς log in 

Βάζει μειλ + το κωδικό του ο άλλος ( οι κωδικοί φαίνονται παντού με **** οπότε δε κλέβει κανείς τίποτα )

ΜΠΑΊΝΕΙ στο λογαριασμό

ΑΠΟΣΎΝΔΕΣΗ 

End of story και πάμε για μπύρες

Το χω κάνει πέρσι 2 φορές. Μπαμ μπαμ σε 5 λεπτά tenor.gif

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,

αντιμετωπιζω το εξης προβλημα και θα ηθελα την αποψη σας.

Στα Black Fridays αν θυμαστε ειχε καποιες καρτες AMD σε προσφορα το Πλαισιο.
Παρηγγειλα λοιπον 2 απ αυτες απο το Πλαισιο στις 26 Νοεμβριου 2019 οι οποιες παραδωθηκαν 28 Νοεμβριου 2019.
- Sapphire VGA Radeon RX 590 8GB Special Edition
https://www.plaisio.gr/sapphire-vga-radeon-rx-590-8gb-special-edition_3025403
- Sapphire VGA Radeon RX 5700 XT 8G Pulse
https://www.plaisio.gr/sapphire-vga-radeon-rx-5700-xt-8g-pulse_3336484
και οι 2 καρτες εχουν μια προωθητικη ενεργεια η οποια ληγει 30/1/2020 απο την amd οπου σου δινουν 1 παιχνιδια σε ψηφιακη μορφη.

Για να παρεις το κουπονι και να κανεις redeem το παιχνιδι πρεπει να σου στειλει ενα ξεχωεριστο email με τον κωδικο καποιο τμημα του Πλαισιου.
Επειδη ειχε παρει και φιλος μου παλιοτερα παρομοια προσφορα απο Πλαισιο τον ρωτησα μετα απο ποσο καιρο ελαβε το εμαιλ με τον κωδικο και μου ειπε οτι καναν 2-3 εβδομαδες αλλα αναγκαστηκε και πηγε
στο καταστημα που ειχε παραλαβει την καρτα για να συμβει αυτο.

1η προσπαθεια - 12 Δεκεμβριου
Αυτο που εκανα λοιπον μετα απο 2 βδομαδες δηλαδη περιπου στις 12 Δεκεμβριου (δεν θυμαμαι ακριβεις ημερομηνίες) εστειλα ενα πρωτο αιτημα μεσα απο την φορμα επικοινωνιας που εχει το πλαισιο.
- Δεν ελαβα ποτε απαντηση.

2η προσπαθεια - 20 Δεκεμβριου
Μετα απο καμια βδομαδα (λογικα κατα τις 20 Δεκεμβριου) προσπαθω παλι αλλα απο το live chat που εχουν στο site αυτη την φορα το οποιο σου απανταει καποιος μετα απο κανα 20λεπτο (κ αν) και αν δεν απαντησεις αμεσα σου κλεινει το τσατ κιολας οποτε προσπαθησα γυρω στις 5 φορες μεχρι που καταφερα να μιλησω σε καποιον ο οποιος ηταν τερμα αγενης αλλα υποθετω οτι υπηρχε φορτος εργασιας, του περιεγραψα το προβλημα, επιβεβαιωσαμε το εμαιλ μου και μου λεει θα σου στειλει εμαιλ ο συναδελφος με τους κωδικους κ εκλεισε το chat (πουλο με λιγα λογια).
- Δεν ελαβα κανενα email.

3η προσπαθεια - 26 Δεκεμβριου
Αυτη την φορα αποφασιζω να παρω τηλεφωνο στο τηλεφωνικο κεντρο, μιλαω με καποιον του εξηγω τι συμβαινει παλι επιβεβαιωσαμε το εμαιλ, κομπλε αυτος γενικα ευγενικος κτλ και μου εξηγει οτι ο συναδελφος που εχει αναλαβει το θεμα με τα κουπονια δεν ειναι στο γραφειο του και θα σου στειλει εκεινος το email.
- Δεν ελαβα κανενα email.

4η προσπαθεια - 10 Ιανουαριου 2020
Καλω παλι στο τηλεφωνικο κεντρο, μιλαω με μια κοπελα (παλι ευγενικη κανενα θεμα) τις εξηγω τι συμβαινει, μου λεει παλι ακριβως το ιδιο με τον προηγουμενο οτι ο συναδελφος που εχει αναλαβει το θεμα δεν ειναι στο γραφειο του και θα στειλει εκεινος το εμαιλ κ οτι το βαζει σαν επηγων κτλ.

Επειδη ολο αυτο αρχιζω και το θεωρω κοροιδια πλεον οταν αγοραζω ενα προιον το οποιο λεει οτι θα εχει μεσα καποιο δωρο (το οποιο εχει καποιο κοστος) αλλα τελικα δεν το παιρνεις θεωρειτε οτι πρεπει να τους καταγγειλω στην ενωση καταναλωτων η χαμενος χρονος?

!!! EDIT !!!
επειδη καποιοι θεωρειτε οτι ισως ειναι υπερβολη που ασχολουμαι για 2 παιχνιδια, δεν ειναι τα παιχνιδια το ζητημα αλλα το γεγονος οτι αγοραζεις ενα προιον το οποιο υποτιθεται οτι περιεχει κατι εξτρα και στο διαφημιζουν σαν προσφορα οποτε λες ωραια καλο ακουγεται ισως να μπορω να πουλησω κιολας αυτο το εξτρα ( τα παιχνιδια στην συγκεκριμενη περιπτωση) και να μου βγει ακομα πιο οικονομικα αυτο που αγορασα η και να τα κρατησεις αν σ ενδιαφερουν,  αλλα τελικα αυτο το εξτρα δεν το παιρνεις κ σε δουλευουν επι 1 μιση μηνα και παραλληλα η δυνατοτητα να εξαργυρωσεις το κουπονι ληγει σε 20 μερες!

Δεν ξερω κιολας αν εχει ξανακανει καποιος επωνυμη καταγγελια για παρομοιο θεμα, να μας πει αν αυτη εδω ειναι η σωστη φορμα η υπαρχει κατι αλλο
http://www.mindev.gov.gr/καταγγελίες-πολιτών/καταγγελίες-προϊόντων/επώνυμη-καταγγελία-προϊόντος/

5700xt.png

5700xt-pl1.png

5700xt-pl2.png

rx590.png

rx590-pl1.png

rx590-pl2.png

Επεξ/σία από xdarksignx
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sabeas είπε

Αφου σου ειπε ο φιλος σου οτι πηγε στο καταστημα για να βρει ακρη, εσυ γιατι εναμιση μηνα δεν εχεις παει ακομα? 

γιατι εκεινος ειχε κανει την αγορα απο καταστημα ενω εγω ηλεκτρονικα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Sabeas είπε

Δεν αλλαζει το γεγονος πως θα βρεις ακρη γρηγοροτερα σε φυσικο καταστημα

ισως και να χεις δικιο αλλα δεν εχω καποιο καταστημα σε κοντινη αποσταση κ προτιμησα να το λυσω ετσι το θεμα, το προτιμω γενικα με καποιο εμαιλ η τηλεφωνικα, δεν θελω να χανω την ωρα μου σε καταστηματα κτλ

Δημοσ.

Παρε τηλεφωνο και πες του να ενεργοποιησουν την αποστολη email στον λογαριασμο σου. Εχεις δηλωσει οτι δεν ενδιαφερεσαι να λαμβανεις email. Οταν το κανεις πες τους να σου στειλουν τους κωδικους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, kopas είπε

Παρε τηλεφωνο και πες του να ενεργοποιησουν την αποστολη email στον λογαριασμο σου. Εχεις δηλωσει οτι δεν ενδιαφερεσαι να λαμβανεις email. Οταν το κανεις πες τους να σου στειλουν τους κωδικους.

καλα αν ισχυει αυτο θα ειναι αστειο
μπηκα τωρα απο το site και το εκανα, κανενας απο τους 3 που μιλησα δεν το ανεφερε αυτο παντως, η τελευταια κρατησε και το κινητο μου αν κ το βλεπουν στην καρτελα μου δεν καταλαβαινω τον λογο. ( υποψην οτι λαμβανω email με προσφορες απο το πλαισιο ετσι κ αλλιως)

https://www.plaisio.gr/Account/Manage-Personal-Data
image.png.a3370dd0eeb86ef638c91b5ed5dbba7a.png

Επεξ/σία από xdarksignx
Δημοσ.

Καταρχάς στείλε e-mail στην AMD και πες τους ότι το κατάστημα από τότε δε σου δίνει τον κωδικό και στείλε και την απόδειξη αγοράς μαζί για να σε εξυπηρετήσουν πιο γρήγορα. 

Παρε καο τηλέφωνο στο Πλαίσιο ξανά και πες τους ότι δεν έχεις λάβει ακόμη κωδικό. Να σε συνδέσουν απευθείας το αρμόδιο τμήμα (πάρε πρωινές ώρες γιατι απογεύματα δε δουλεύει). 

• Like 1
Δημοσ.

Στειλε τους στο chat. Σε 2 λεπτα με πηραν τηλεφωνο και μου ζητησαν το mail να με στειλουν τον κωδικο. Τον οποιο μου εστειλαν μολις κλεισαμε το τηλεφωνο. Και game pass πηραμε και παιχνιδι(breakpoint). Μιλα με το chat και ελπιζω να βρεις την ακρη.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Καταρχάς στείλε e-mail στην AMD και πες τους ότι το κατάστημα από τότε δε σου δίνει τον κωδικό και στείλε και την απόδειξη αγοράς μαζί για να σε εξυπηρετήσουν πιο γρήγορα. 

Παρε καο τηλέφωνο στο Πλαίσιο ξανά και πες τους ότι δεν έχεις λάβει ακόμη κωδικό. Να σε συνδέσουν απευθείας το αρμόδιο τμήμα (πάρε πρωινές ώρες γιατι απογεύματα δε δουλεύει). 

πρωινες λιγο χλωμο γιατι δουλευω και δεν επιτρεπεται να εχω κινητο πανω μου οποτε αναγκαστηκα καλω μετα τις 5.
θα περιμενω λιγο ακομα μεχρι Τριτη μπας και γινει κατι με την τελευταια που μιλησα αλλιως θα στειλω και στην AMD ενα εμαιλ

2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Στειλε τους στο chat. Σε 2 λεπτα με πηραν τηλεφωνο και μου ζητησαν το mail να με στειλουν τον κωδικο. Τον οποιο μου εστειλαν μολις κλεισαμε το τηλεφωνο. Και game pass πηραμε και παιχνιδι(breakpoint). Μιλα με το chat και ελπιζω να βρεις την ακρη.

τι ωρα ειχες μιλησει με το chat? ισως να εχει να κανει με το γεγονος οτι εχω μιλησει μαζι τους μετα τις 5

Δημοσ.

Εγω ειχα επικοινωνησει αρκετες φορες στο τελος πετυχα καποιο φιλοτιμο και μου τα εστειλε . Πρωτα το game pass και μετα και το παιχνιδι . Αλλα παει πολυς καιρος τωρα μιλαμε για 2 μηνες .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xdarksignx είπε

πρωινες λιγο χλωμο γιατι δουλευω και δεν επιτρεπεται να εχω κινητο πανω μου οποτε αναγκαστηκα καλω μετα τις 5.
θα περιμενω λιγο ακομα μεχρι Τριτη μπας και γινει κατι με την τελευταια που μιλησα αλλιως θα στειλω και στην AMD ενα εμαιλ

τι ωρα ειχες μιλησει με το chat? ισως να εχει να κανει με το γεγονος οτι εχω μιλησει μαζι τους μετα τις 5

Απογευματακι ειχα παρει και με πηρε τηλεφωνο αμεσα ο υπαλληλος που με ειχε στειλει τον κωδικο για το τριμηνο game pass και νομιζε οτι μου ειχε στειλει κωδικο για παιχνιδι. Του λεω δεν εχω λαβει κατι και σε 2 λεπτα μου το ειχε στειλει απο οταν κλεισαμε το τηλεφωνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...