Προς το περιεχόμενο

[GPU] Sapphire RX 5700 XT 8GB Pulse - 369 € @ plaisio.gr [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

9 λεπτά πριν, cleeverblade είπε

έχει παραλάβει κανείς κωδικό για το game?

Δυστυχώς όχι, για τον 3600x που τον πήρα από κατάστημα πήρα κωδικούς επιτόπου

• Thanks 1
Δημοσ.

ok γιατί σε τηλ επικοινωνία με το πλαίσιο μου είπαν ότι δεν έχουν στείλει κωδικούς και θα αρχίσουν από αύριο να στέλνουν. 😒 άντε να δούμε

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, cleeverblade είπε

ok γιατί σε τηλ επικοινωνία με το πλαίσιο μου είπαν ότι δεν έχουν στείλει κωδικούς και θα αρχίσουν από αύριο να στέλνουν. 😒 άντε να δούμε

Και εγώ ελπίζω, αλλά αν περάσουν οι 14 μέρες θα τους πρηξω στα τηλέφωνα. Εγώ πιο πολύ το game pass θέλω.

Δημοσ.

Δυστυχώς ο κωδικός για το παιχνίδι δεν λειτουργεί και με παρέπεμψαν στο support της amd...game pass το δέχθηκε κανονικά

Δημοσ.

Την αγόρασα στις 27/11 και ακόμα δεν μου έχει έρθει ενώ είναι από το Σάββατο στη Γενική Ταχυδρομική στην Αγ. Δημητρίου Θεσσαλονίκης. Σήμερα μετά από επικοινωνία μαζί τους, μου είπαν θα το παραδώσουν μέσα στην εβδομάδα και άμα είμαι "τυχερός", λόγο φόρτου εργασίας... Δεν συζητώ καν ότι δεν έχει έρθει κανένα mail για παιχνίδια ή game pass. Τόσο μεγάλη αναμονή;

Δημοσ.

Αγορά 27 παραλαβή 28/11, κουπόνι δεν ήρθε έτσι το πρωί Τρίτης έστειλα από το site του πλαισίου ένα μήνυμα το μεσημέρι ήρθαν με email οι 2 κωδικοί.

Ο κωδικός για το παιχνίδι δεν λειτουργείσαι, το game pass το δέχθηκε κανονικά.

Συμπλήρωσα την φόρμα στο support της amd  με τα απαιτούμενα στοιχεία, τους έβαλα την απόδειξη του πλαισίου και το email που μου στάλθηκε και ίδωμεν

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ είχα παραγγείλει την απλή 5700 και μου στείλανε τους κωδικούς μετά από μερικές ώρες χωρίς καν να έχουν στείλει την κάρτα. 

Δημοσ.

Όλα ok ήρθε email http://prntscr.com/q5xmnt το ξαναέβαλα και δούλεψε

Μια χαρά το δέχτηκε και το AMD Product Verification Tool

Τώρα σχετικά με παιχνίδι και να το πουλήσετε δύσκολο. Γιατί μέσα από την σελίδα εκεί της amd κανεις login στο account σου, σε εμενα με πήγε UPLAY έκανα login και αφού μπηκα μετά έχει μια επιλογή για redeem code και στον περνάει ΑΥΤO εσύ δεν βλέπεις δεν ξέρεις το serial number.

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά ξέρετε πως θα είναι οι θερμοκρασίες αυτής της κάρτας μέσα σε Meshify c? Το πήρα για την ροή αέρα αλλά είδα θερμοκρασίες για τη gpu και φοβάμαι μην υπερθερμαίνεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Nitro στο Meshify C είναι μια χαρά με undervolt και χαμηλές στροφές.Φαντάζομαι και αυτή αν και με ελαφρώς χειρότερο σύστημα ψύξης θα είναι κομπλέ γιατί η 5700 είναι 3-4 βαθμούς πιο κρύα από την XT.Ρίξε την τάση λίγο από 1.20 στο 1.14-1.15 και φτιάξε ένα custom profile με τα rpm των ανεμιστήρων μεταξύ 1700-1900(χοντρικά 40-45%) και θα είναι οκ πιστέυω.

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Inler είπε

Η Nitro στο Meshify C είναι μια χαρά με undervolt και χαμηλές στροφές.Φαντάζομαι και αυτή αν και με ελαφρώς χειρότερο σύστημα ψύξης θα είναι κομπλέ γιατί η 5700 είναι 3-4 βαθμούς πιο κρύα από την XT.Ρίξε την τάση λίγο από 1.20 στο 1.14-1.15 και φτιάξε ένα custom profile με τα rpm των ανεμιστήρων μεταξύ 1700-1900(χοντρικά 40-45%) και θα είναι οκ πιστέυω.

Χάνεις πολλά fps αν τα κάνεις αυτά ή λίγα; Είναι το πρώτο μου PC, sorry αν είναι χαζή ερώτηση.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, radeon9700 είπε

Όλα ok ήρθε email http://prntscr.com/q5xmnt το ξαναέβαλα και δούλεψε

Μια χαρά το δέχτηκε και το AMD Product Verification Tool

Τώρα σχετικά με παιχνίδι και να το πουλήσετε δύσκολο. Γιατί μέσα από την σελίδα εκεί της amd κανεις login στο account σου, σε εμενα με πήγε UPLAY έκανα login και αφού μπηκα μετά έχει μια επιλογή για redeem code και στον περνάει ΑΥΤO εσύ δεν βλέπεις δεν ξέρεις το serial number.

Επειδή είχα κάνει τη διαδικασία πέρσι. Απλά στο log in για το uplay βάζεις το λογαριασμό του -αγοραστη-

Εάν έχεις και 2ο παιχνίδι, έχει επιλογή αποσύνδεση

Έτσι το κανα πέρσι απλά θέλει προσοχή να κάνεις αποσύνδεση γιατί μετά τα βάζει στο ίδιο account

Δημοσ.
3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Επειδή είχα κάνει τη διαδικασία πέρσι. Απλά στο log in για το uplay βάζεις το λογαριασμό του -αγοραστη-

Εάν έχεις και 2ο παιχνίδι, έχει επιλογή αποσύνδεση

Έτσι το κανα πέρσι απλά θέλει προσοχή να κάνεις αποσύνδεση γιατί μετά τα βάζει στο ίδιο account

Σωστό και αυτό πρέπει να έχεις τον λογαριασμό του παίχτη, το θέμα είναι αγαπητέ εάν ο άλλος  σου δίνει έτσι απλόχερα το account του? 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...