markoliaz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 καλη ιδεα θα ηταν να υπηρχε επιλογη για dark mode theme στο φορουμ. 2
Manos Petrucci Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Το Insomnia πότε θα κάνει Dark Mode? Όνομα και πράμα, ο ορισμός του νυχτερινού αναγνώστη τεχνολογίας μας βάζει να χρησιμοποιούμε add on για Dark Mode... Έλα, ντροπή. 2 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 4 minutes ago, Manos Petrucci said: Το Insomnia πότε θα κάνει Dark Mode? Έχει εδώ και χρόνια, κάτω κάτω δεξιά είναι η επιλογή. 10 3
ison Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, Manos Petrucci είπε Το Insomnia πότε θα κάνει Dark Mode? Όνομα και πράμα, ο ορισμός του νυχτερινού αναγνώστη τεχνολογίας μας βάζει να χρησιμοποιούμε add on για Dark Mode... Έλα, ντροπή. ...το dark mode στα themes του Insomnia τι ειναι? (ρωταω γιατι το χρησιμοποιω καιρο...για dark mode)
bahamut_zero Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, Thresh είπε Έχει εδώ και χρόνια, κάτω κάτω δεξιά είναι η επιλογή. Τι ειπες τωρα! που το χουν κρυψει οι θεουλιδες;; Δεν το ξερα θενξ
Doubt Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Thresh είπε Έχει εδώ και χρόνια, κάτω κάτω δεξιά είναι η επιλογή. Αν καταφέρει και φτιάξει το "άσπρο fonts σε ανοιχτό γκρι background" για να μη βγάζουμε τα μάτια μας στην αναζήτηση, θα είμαστε αιώνια ευγνώμονες. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από Doubt
Manos Petrucci Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 8 ώρες πριν, Thresh είπε Έχει εδώ και χρόνια, κάτω κάτω δεξιά είναι η επιλογή. Ωωω είμαι ένας ρεζίλης... Ευχαριστώ και ζητώ συγνώμη από τους «διαχειριστές» για την αλαζονεία της άγνοιάς μου. Πάντως θα βοηθούσε αν η επιλογή ήταν πάνω στο υπομενού του προφίλ κι όχι κει χάμω..!
turbat0s Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Μπαίνω στο φόρουμ και βλέπω πάνω δεξιά ότι έχω π.χ 6 ειδοποιήσεις. Πατάω να δω μόνο την πρώτη και από κει που ήταν bold και οι 6, πλέον δεν είναι καμμιά. Μήπως πρέπει να παραμένουν bold οι υπόλοιπες 5 μέχρι να διαβαστούν?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 10 hours ago, turbat0s said: Μπαίνω στο φόρουμ και βλέπω πάνω δεξιά ότι έχω π.χ 6 ειδοποιήσεις. Πατάω να δω μόνο την πρώτη και από κει που ήταν bold και οι 6, πλέον δεν είναι καμμιά. Μήπως πρέπει να παραμένουν bold οι υπόλοιπες 5 μέχρι να διαβαστούν? Ευτυχώς όχι.
turbat0s Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, GeorgeMan είπε Ευτυχώς όχι. Γιατί το λες? Γιατί να μην ξέρουμε ποιες είναι διαβασμένες και ποιες όχι?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Just now, turbat0s said: Γιατί το λες? Γιατί να μην ξέρουμε ποιες είναι διαβασμένες και ποιες όχι? Εμένα έτσι με βολεύει. Αν με κάνουν 15 quotes σε ένα θέμα ας πούμε, κάνω κλικ στην πιο παλιά και διαβάζω όλο το θέμα, δεν χρειάζεται ντε και καλά να κάνω κλικ σε μία προς μία για να φύγουν από τον counter. Έτσι κι αλλιώς παραμένουν bold οι αδιάβαστες αν κάνεις κλικ. Να μην αλλάξει παρακαλώ.
turbat0s Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Μα δεν μένουν bold οι υπόλοιπες! Εκεί είναι το θέμα. Αν κάνεις κλικ στη μία τότε ξεboldάρονται όλες, ανεξάρτητα αν αφορούν το ίδιο θέμα ή όχι. 1
turbat0s Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, InAux είπε Μπορεί να μένουν bold όσες δεν έχουν διαβαστεί Άρα λοιπόν και σε σένα μόλις διαβάσεις έστω μία, τότε φαίνονται όλες διαβασμένες (ανεξάρτητα αν αφορούν το ίδιο ή διαφορετικά θέματα)? Επεξ/σία 23 Μαΐου 2020 από turbat0s
turbat0s Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, InAux είπε δεν το έχω προσέξει για να σου πω 100% αλλά νομίζω πως ναι Μάλλον έτσι συμβαίνει σε όλους λοιπόν. Δεν βρίσκω καμία λογική σε αυτό. Νομίζω το σωστό θα ήταν για κάθε μία ειδοποίηση που διαβάζεις να μειώνεται ο αριθμός κατά ένα, και οι υπόλοιπες να μένουν bold μέχρι να διαβαστούν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις