Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτά που πήρα χωράνε όλα σε μικρό κουτί? Γενικά τι πλεονεκτήματα δίνει το μικρό κουτί? Είναι πιο εύκολο στις μεταφορές? Πως είναι ο εξαερισμός? Με ενδιαφέρει γενικά να μπορώ να μετακινώ εύκολα τον υπολογιστή. Μπορώ να αλλάξω τη κάρτα γραφικών, βλέπω την έχει το E-GATE αυτή τη MSI. Αλλά αν μπαίνουν όλα σε μικρό κουτί και αυτό κάνει ότι σκέφτομαι τότε μπορεί και να προτιμούσα αυτή που πήρα. Ήδη έχω αλλάξει κάποια πράγματα στις παραγγελίες μου. Τώρα σκέφτομαι να αλλάξω το κουτί γιατί μου είπε ο άνθρωπος ότι μπαίνει σε μίνι η asrock που πήρα παρόλο που έλεγε ότι είναι atx. Εντάξει, λάθη γίνονται αλλά ήθελα να μπω στη διαδικασία γιατί κάποια στιγμή πρέπει να το κάνεις. Ακόμη έχω πολύ περιθώριο. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από aizensama24
Nero55 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Αυτά που πήρα χωράνε όλα σε μικρό κουτί? Γενικά τι πλεονεκτήματα δίνει το μικρό κουτί? Είναι πιο εύκολο στις μεταφορές? Πως είναι ο εξαερισμός? Με ενδιαφέρει γενικά να μπορώ να μετακινώ εύκολα τον υπολογιστή. Μπορώ να αλλάξω τη κάρτα γραφικών, βλέπω την έχει το E-GATE αυτή τη MSI. Αλλά αν μπαίνουν όλα σε μικρό κουτί και αυτό κάνει ότι σκέφτομαι τότε μπορεί και να προτιμούσα αυτή που πήρα. Ήδη έχω αλλάξει κάποια πράγματα στις παραγγελίες μου. Τώρα σκέφτομαι να αλλάξω το κουτί γιατί μου είπε ο άνθρωπος ότι μπαίνει σε μίνι η asrock που πήρα παρόλο που έλεγε ότι είναι atx. Εντάξει, λάθη γίνονται αλλά ήθελα να μπω στη διαδικασία γιατί κάποια στιγμή πρέπει να το κάνεις. Ακόμη έχω πολύ περιθώριο. σου ειπα πως η καρτα γραφικων ειναι φτιαγμενη για μικρο κουτι και για αυτο ειναι πετσοκομμενη σε ανεμιστηρα και επιδοσεις, σου εγραψα τι προτεινω μαν κανε οτι νομιζεις Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από Nero55
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Είναι καλύτερη η msi armor από αυτή? https://www.e-shop.gr/vga-xfx-amd-radeon-rx580-gts-xxx-edition-8gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.519806 σκέφτομαι να κάνω αλλαγή με την xfx
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οκ, έκανα όσες αλλαγές έπρεπε, τώρα είμαι ευχαριστημένος, δεν θα κάνω άλλες. Το πολύ να κέρδιζα 20-40Ε και ούτε καν. Τελικά specs PSU: Seasonic M12II-520 EVO 520W 12cm Fan Fully Modular 80+ Bronze SS-520GM2 Ram: RAM PATRIOT PVS432G300C6K VIPER STEEL SERIES 32GB (2X16GB) DDR4 3000MHZ DUAL KIT Mobo: ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4 GPU: VGA XFX AMD RADEON RX580 GTS XXX EDITION 8GB GDDR5 PCI-E RETAIL CPU: AMD Ryzen 7 2700 3.20GHz 16MB YD2700BBAFBOX SSD: SSD SANDISK SDSSDH3-250G-G25 ULTRA 3D 250GB SATA 3.0 CASE: CASE COOLERMASTER MASTERBOX MB510L CARBON BLUE TRIM Σύνολο 702Ε Δεν θα ασχοληθώ άλλο γιατί θα πάθω ψύχωση, ειδικά με το κουτί έφαγα ψυχοπλάκωμα δεν ήξερα πιο σχέδιο να πάρω. Πήρα λίγο πιο ακριβό, ήθελα να δείχνει ωραίο. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ίσως η 580 ήθελε καλύτερο τροφοδοτικό αν και λέει μίνιμουμ 500W απαιτείται. Επίσης η MSI λέει έχει δυνατή ψύξη. Τέλος πάντων η XFX ήταν φθηνότερη. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από aizensama24
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα