Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 7 ώρες πριν, ramarg είπε Bill το δικό σου είναι από τα οικογενειακά προγράμματα που καταργήθηκαν.? Γιατί πρόσφατα που ήθελα να κάνω κάτι παρόμοιο μου είπαν ότι πλέον περάσαμε στη λογική του ''Cosmote ONE σχήματος'' και κερδίζεις έτσι εκπτώσεις στο πάγιο. Κάνε ένα overview για το πόσα μέλη έχεις, τί σου δίνουν, πόσα πληρώνεις, αν τα GB κάνουν rollover κλπ. Δεν έχω ιδέα αλλά δεν έχω και κάτι πολύπλοκο. Μια βασική γραμμή δική μου και άλλη μια που χρησιμοποιεί κυρίως τα λεπτά ομιλίας (και μάλιστα με απλή συσκευή ούτε καν smart). Και μου είχαν δώσει και άλλη μια sim με δικό της αριθμό αλλά μόνο για data που κατά καιρούς τη χρησιμοποιούσα σε tablet κλπ. Όλα αυτά τα έχω εντάξει κάτω από το one πρόγραμμα ώστε να έχω και τις σχετικές εκπτώσεις μαζί με το σταθερό, την οπτική 1Gbit και το Cosmote Tv. Συνολικά για όλα αυτά παίρνουν κάθε μήνα περίπου 110 ζεστά ευρωπουλακια… 1
bigballon Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, ramarg είπε θα μπορείς να απαντάς σε μηνύματα, Δεν μπορεί να στείλει sms απο το ρόλοι όταν είναι αυτόνομο. Μόνο μηνύματα που σχετίζονται με χρήση δεδομένων. imessages whats app ......... δεν έχω διαπιστώσει ακόμα αν μπορεί να λάβει sms. Να στείλει δε μπορεί. Τα στέλνει μαζικά όταν συνδεθεί ξανά με το τηλέφωνο. Επεξ/σία 2 Απριλίου από bigballon 1
ppmarkos Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 10 ώρες πριν, dream21 είπε Εκανα διαγραφη την υπαρχουσα αφου μπηκα πρωτα να την ακυρωσω απο το ρολοι και στη συνεχεια ξαναεκανα αιτηση για καινουργια esim... Ηρθε το SMS με τον κωδικο για να την ενεργοποιησω και εχει μεινει στην αναμονη προς ενεργοποιηση Κι εμένα σε αναμονή έχει μείνει. Ενημερώστε αν έχετε κάποια εξέλιξη…
gidi Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 52 λεπτά πριν, ErnestoGr είπε Δηλαδή κάποιος που έχει Samsung Galaxy Ultra LTE θα πληρώνει 5,5€ και με το Apple Watch 27,5€ ; Πως μπορεί να στηριχθεί αυτό ; Αρχικά εκ παραδρομής νόμιζα ότι το κόστος για όλους θα ήταν 5.5€ και προχώρησα σε αναβάθμιση συμβολαίου από καρτοσυμβόλαιο, με τα ίδια GB με μεγαλύτερο κόστος μόνο και μόνο για την multisim. Όταν αντιλήφθηκα το 27,5€ και το ακύρωσα και γύρισα πίσω στο καρτοσυμβόλαιο. Πραγματικά απορώ πώς δεν το έχουν διορθώσει ακόμη το θέμα με το κόστος για τα unlimited συμβόλαια.
ErnestoGr Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 9 λεπτά πριν, gidi είπε Πραγματικά απορώ πώς δεν το έχουν διορθώσει ακόμη το θέμα με το κόστος για τα unlimited συμβόλαια. Επειδή χθες προσπάθησα να το ενεργοποιήσω χωρίς επιτυχία , δεν μου έβγαζε το κόστος για συμβόλαιο Gigamax 10GB και έχω μπερδευτεί, το κόστος για όλα τα προγράμματα είναι 5,5€ εκτος από τα unlimited που είναι 27,5€ ;
dream21 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, ppmarkos είπε Κι εμένα σε αναμονή έχει μείνει. Ενημερώστε αν έχετε κάποια εξέλιξη… Καλημέρα μόλις πήρα τηλέφωνο το 13888 και μου είπαν να περιμένω μια ημέρα και εάν μέχρι αύριο δεν έχει ενεργοποιηθεί να τους ξανακαλέσω για να διαγράψουν το αίτημα και να ξεκινήσω την διαδικασία ξανά από την αρχή από το ρολόι αλλά 100% θα ενεργοποιηθεί μέσα στην ημέρα σήμερα.. Απλά μου είπαν είναι καινούργια ΥΠΗΡΕΣΙΑ και επειδή ξεκίνησε να κάνω λίγο υπομονή. YΓ: Ενημερωτικά προς ολους στο φόρουμ εχθές στο ρολόι ultra 2 μεσάνυχτα ήρθαν καινούργια carrier settings και από 33 έγινε 33.1 10 λεπτά πριν, ErnestoGr είπε Επειδή χθες προσπάθησα να το ενεργοποιήσω χωρίς επιτυχία , δεν μου έβγαζε το κόστος για συμβόλαιο Gigamax 10GB και έχω μπερδευτεί, το κόστος για όλα τα προγράμματα είναι 5,5€ εκτος από τα unlimited που είναι 27,5€ ; Ναι στο unlimited είναι 27.5€ Επεξ/σία 2 Απριλίου από dream21
stefkou87 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Καλημέρα παιδιά σε ολους! Μια ερώτηση να κάνω. Επειδη κ μενα είναι σε αναμονή.. σε επικοινωνία π ειχα μαζί τους μου είπαν ότι το κινητό πρέπει να έχει eSIM.. όχι φυσική κάρτα όπως έχω εγώ.. ξέρει κάποιος κατι;;
ppmarkos Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 1 λεπτό πριν, stefkou87 είπε Καλημέρα παιδιά σε ολους! Μια ερώτηση να κάνω. Επειδη κ μενα είναι σε αναμονή.. σε επικοινωνία π ειχα μαζί τους μου είπαν ότι το κινητό πρέπει να έχει eSIM.. όχι φυσική κάρτα όπως έχω εγώ.. ξέρει κάποιος κατι;; Καλημέρα φίλε μου. Μην δίνεις σημασία. Έχουμε να ακούσουμε ακόμα μέχρι να σταθεροποιηθεί… Αν μου πληρώσουν την eSIM να την έχω κύρια και μου πιστώσουν και την αλλαγή της eSIM που έχω από άλλο πάροχο να την κάνω φυσική μιλάμε. Θέλουν και 27€. Κράξιμο παιδιά. Τους αφήνουμε κ βρίσκουν κ τα κάνουν. 7 λεπτά πριν, ppmarkos είπε Καλημέρα φίλε μου. Μην δίνεις σημασία. Έχουμε να ακούσουμε ακόμα μέχρι να σταθεροποιηθεί… Αν μου πληρώσουν την eSIM να την έχω κύρια και μου πιστώσουν και την αλλαγή της eSIM που έχω από άλλο πάροχο να την κάνω φυσική μιλάμε. Θέλουν και 27€. Κράξιμο παιδιά. Τους αφήνουμε κ βρίσκουν κ τα κάνουν. Με βάζεις σε σκέψεις… έχω eSIM της βοντα. Για κάποιο λόγο λέει ότι δεν υποστηρίζεται…διαβάζει την eSIM.. Παρεποπτοντως ήταν κλειστή η eSIM εχθές το βράδυ που έκανα την διαδικασία και δεν έβγαζε αυτο το μήνυμα. Τώρα που ενεργοποίησα την eSIM (βοντα) χάθηκε το αίτημα που έλεγε σε αναμονή και έκανα αίτηση από την αρχή με το ίδιο αποτέλεσμα… Αν ισχύει να διαβάζει την eSIM πρέπει να καλύψει το κόστος της αλλαγής. Δεν το γράφει στους όρους.
panos- Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ErnestoGr είπε Δηλαδή κάποιος που έχει Samsung Galaxy Ultra LTE θα πληρώνει 5,5€ και με το Apple Watch 27,5€ ; Όχι. Κάποιος που έχει πρόγραμμα απεριορίστων πληρώνει 27,5, ανεξάρτητα με το τι συσκευή βάζει. Επεξ/σία 2 Απριλίου από panos-
Costaskokk Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) Χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω το ΜΕΓΑΛΟ γεγονός , ενεργοποίησης του LTE για τα ΑW, για όσους δεν είναι εξοικιωμένοι με την λειτουργία των AW, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τους περιορισμούς που έχει ένα AW στην επικοινωνία (πολύ καλύτερο όμως από τον ανταγωνισμό).... Και εξηγώ για τα AW LTE: Πέραν της αυτόνομης λειτουργίας της ομιλίας, οι υπόλοιπες λειτουργίες για χρήση του δικτύου LTE ή wifi, είναι περιορισμένες και basic για σχεδόν όλα τα apps (κάποια δεν λειτουργούν καν), ακόμα και για την απλή εφαρμογή των μυνημάτων (δεν στέλνει SMS).... Για ένα κόστος όμως €5 , θεωρώ ότι είναι οκ.... . Επεξ/σία 2 Απριλίου από Costaskokk 3
johnythedirector Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Καλημέρα παιδιά, μία ερώτηση: Aw ultra 2 από amazon uk, έχει την δυνατότητα cellular σε ελλάδα;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 4 λεπτά πριν, johnythedirector είπε Καλημέρα παιδιά, μία ερώτηση: Aw ultra 2 από amazon uk, έχει την δυνατότητα cellular σε ελλάδα; Ναι 1
johnythedirector Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Ναι Ευχαριστώ. Μένει να αγοράσω awu2, να αλλάξω f2g σε cosmote , να βρω ένα καλό και συμφέρον πρόγραμμα κάτω από 20ε όλα μαζί και όλα κομπλέ.
ppmarkos Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Πόσοι έχουν πρόβλημα ενεργοποίησης, να τους γράφει αναμονή κι έχουν φυσική κάρτα sim; Από το chat μου είπαν ναι θέλει eSIM την κύρια κάρτα σας. Από το τηλεφωνικό κέντρο μου είπαν όχι δεν παίζει ρόλο… περιμένω ενημέρωση απλά θέλω να δω πόσοι από εδώ είναι με φυσική κάρτα και ενεργοποίησαν τη υπηρεσία και πόσοι έχουν πρόβλημα ενεργοποίησης με φυσική κάρτα ή eSIM ?
GreTsi31 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Καλημέρα! Βοηθήστε παρακαλώ, τα 27,5€ multisim unlimited ισχύει μόνο για τα Apple Watch και όχι για τα υπόλοιπα ρολόγια ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα