naeg15 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Στις 1/4/2025 στις 7:00 ΜΜ, siel είπε Κ εμένα το ίδιο βγαζει δεν ξέρω ίσως επειδή έπεσαν όλοι με τα μούτρα κόλλησε το σύμπαν 🤣.Αύριο πάλι θα κάνω δοκιμή και βλέπουμε .Αν και πάλι όχι θα μιλήσω μαζί τους ...
dream21 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Εκανα διαγραφη την υπαρχουσα αφου μπηκα πρωτα να την ακυρωσω απο το ρολοι και στη συνεχεια ξαναεκανα αιτηση για καινουργια esim... Ηρθε το SMS με τον κωδικο για να την ενεργοποιησω και εχει μεινει στην αναμονη προς ενεργοποιηση
paidaras Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Καλησπέρα παιδιά ,μια ερώτηση,εγώ έχω το 7 cellular στο σάιτ της Apple γράφει Compatible Models από το 8 και μετά δηλαδη εγώ εάν βάλω κάρτα σιμ στο δικό μου δεν θα λειτουργεί ; https://www.apple.com/watch/cellular/
bezoss Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Στις 1/4/2025 στις 7:48 ΜΜ, paidaras είπε Καλησπέρα παιδιά ,μια ερώτηση,εγώ έχω το 7 cellular στο σάιτ της Apple γράφει Compatible Models από το 8 και μετά δηλαδη εγώ εάν βάλω κάρτα σιμ στο δικό μου δεν θα λειτουργεί ; https://www.apple.com/watch/cellular/ Για κάποιο λόγο το αναφέρει εδώ Apple Watch For Your Kids κάτω κάτω... 1
panosk111178 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Στις 1/4/2025 στις 6:43 ΜΜ, Ravager είπε Δεν υπαρχει περιπτωση Cosmote Λυπαμαι. Εαν και το ηθελα σαν τρελος οχι 27.5 Δεν στα δινω. νομίζω είχε και με 5
Ravager Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Στις 1/4/2025 στις 8:03 ΜΜ, panosk111178 είπε νομίζω είχε και με 5 Στα Unlimited οχι 1
jimis98 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου με αυτόν τον τρόπο δεν θα χρειάζεται να περνει κάποιος το κινητό μαζί του και θα μπορεί να περνει και να δέχεται κλήσεις από το ρολόι? 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου Στις 1/4/2025 στις 6:58 ΜΜ, arxontas2323 είπε Προσπαθώ να διαγράψω την αιτηση μεσα απο τ ρολοι και δεν μ αφήνει...ξερει κανεις τι μπορώ να κάνω για να ξανα κάνω αίτηση απο την αρχή; Join the club… Δεν σε αφήνει να το αφαιρέσεις αυτό ακόμη κι αν κάνεις full reset/restore στις συσκευές σου. Το κόλλημα φαίνεται πως είναι στην πλευρά της Cosmote… 1
naeg15 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Να ρωτήσω κάτι ; Φαντάζομαι δεν υπάρχει θέμα που το νούμερο στο κινητό μου είναι eSIM για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας multisim ?
djuan1988 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Στις 1/4/2025 στις 8:24 ΜΜ, naeg15 είπε Να ρωτήσω κάτι ; Φαντάζομαι δεν υπάρχει θέμα που το νούμερο στο κινητό μου είναι eSIM για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας multisim ? Όχι κανένα θέμα και εγώ esim έχω και μόλις το ενεργοποίησα. Θα το χαρώ 3 μήνες και μετά αν συνεχίσουν τα 27€ θα το ακυρώσω. 1
paidaras Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Αρα δεν υπάρχει κάποιο συμβόλαιο στις multi sim; ακυρώνεις όποτε θέλεις;
kostis_jp Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Στις 1/4/2025 στις 6:18 ΜΜ, hab είπε Όχι ρε, πως την πάθαμε έτσι!! Έχω εταιρική σύνδεση και μου εμφανίστηκε μήνυμα ότι πρέπει να πάω σε κατάστημα, ή να μιλήσω με τον υπεύθυνο, ή να πάρω τηλέφωνο στο 13818. Αύριο λοιπόν θα δούμε τι θα γίνει... Κ εγώ τα ίδια...μίλησα με την εξυπηρέτηση και περιμένω να με καλέσουν αύριο.
naeg15 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Στις 1/4/2025 στις 8:37 ΜΜ, djuan1988 είπε Όχι κανένα θέμα και εγώ esim έχω και μόλις το ενεργοποίησα. Θα το χαρώ 3 μήνες και μετά αν συνεχίσουν τα 27€ θα το ακυρώσω. Ok ευχαριστώ πολύ
ramarg Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 1/4/2025 στις 2:50 ΜΜ, billdanos είπε Ναι στον leader αριθμό. Έχω όρια προφανώς μιας και ο άλλος αριθμός είναι στη μάνα μου που δεν ασχολείται με data κλπ. Το 99% των δεδομένων είναι στο δικό μου νούμερο. Bill το δικό σου είναι από τα οικογενειακά προγράμματα που καταργήθηκαν.? Γιατί πρόσφατα που ήθελα να κάνω κάτι παρόμοιο μου είπαν ότι πλέον περάσαμε στη λογική του ''Cosmote ONE σχήματος'' και κερδίζεις έτσι εκπτώσεις στο πάγιο. Κάνε ένα overview για το πόσα μέλη έχεις, τί σου δίνουν, πόσα πληρώνεις, αν τα GB κάνουν rollover κλπ. Στις 1/4/2025 στις 4:16 ΜΜ, gidi είπε Υπέθετα ότι μιλάμε μόνο για παιδιά που θα έχουν απλώς ένα ρολόι. Ε αν είναι να μην έχουν κινητό και απλά να τους δώσεις ένα ρολόι, γιατί να μπεις σε τέτοια ταλαιπωρία με ξένους αριθμούς. Όχι απλά θα σου κοστίζουν 10 ευρώ το μήνα αλλά θα έχεις θέματα επικοινωνίας & ειδικά αν καλείς εσύ σε αυτά τα ξένα νούμερα. Πολύ απλά πας στην Cosmote, κάνεις ένα συμβόλαιο γιατο πιο φθηνό Gigamax με τις φθηνές MultiSIM (συνολικά θα δίνεις 25/30 ευρώ αλλά θα έχεις απρόσκοπτη επικοινωνία με τα παιδιά & απεριόριστα λεπτά/SMS/αρκετά GB για χρήση στο ρολόι). Στη συνέχεια αγοράζεις κάτι απλό (πχ. SE Cellular) και σετάρεις το ρολόι στο δικό σου κινητό. Η ουσία είναι πως όταν το παιδί είναι πολύ μικρό δεν το αφήνεις να κυκλοφορεί μόνο του έξω (χωρίς συνοδεία/επίβλεψη). Αν πάλι μιλάμε για μεγαλύτερες ηλικίες και θες να έχεις AW Cellular στα παιδιά, εγείρονται τα ζητήματα αυτονομίας που έχω ήδη θίξει. Τα παιδιά σε μεγαλύτερες ηλικίες θέλουν την αυτονομία τους (δικό τους κινητό/ρολόι & δικό τους αριθμό με ενσωματωμένη χρήση). Άρα αναγκαστικά πάμε στις 3 λύσεις που πρότεινα πιο πάνω. Στις 1/4/2025 στις 4:07 ΜΜ, bigballon είπε Τελικά παίζε ίνα είμαι και ο μόνος εδώ μέσα με ενεργοποιημένη την υπηρεσία και δοκιμασμένη. Εσύ που δεν το ήθελες κιόλας αν θυμάμαι καλά ! BTW και εγώ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Έκανα τη διαδικασία χθες αργά τα μεσάνυκτα & 03:20 μου ήρθε sms/email ότι ενεργοποιήθηκε. Στις 1/4/2025 στις 3:13 ΜΜ, Georgekoz είπε Όλα αυτά βέβαια προϋποθέτουν να έχεις την τελευταία έκδοση που δώσαν εχθές και την πήραν πίσω Σωστά. Μα δεν την πρόλαβα ούτε εγώ. Ήμουν εντελώς offline, και όταν γύρισα σπίτι αργά το βράδυ είδα ένα χαμό από emails για τα νέα AW Cellular & υποστήριξη από Cosmote. Στο καπάκι μπήκα στο forum και είδα ότι όντως άνοιξε το σύστημα (ο Bill ήταν ο πρώτος που ολοκλήρωσε τη διαδικασία και περίμενε ενεργοποίηση). Υπέθεσα ότι θα πάρει χρόνο και σε μένα. Εν τέλει πέρασα 18.4 στο κινητό & 11.4 Public Βeta (πήρε αρκετή ώρα να εγκατασταθούν) και όταν τελείωσαν, έκανα την αίτηση. Μέσα σε 5 λεπτά δούλεψαν όλα. Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο (έξω από τις γνώσεις μου). Στις 1/4/2025 στις 6:31 ΜΜ, lioutsiv είπε Το ίδιο έλεγε και σε εμένα , και το ψάξαμε αρκετή ώρα με έναν υπάλληλο σε κατάστημα Γερμανού και έπρεπε τελικά πρώτα να κάνει αίτηση για multisim από το δικό του σύστημα για κάποιο λόγο και όχι να κάνω απευθείας τη διαδικασία από την εφαρμογή ρολόι . Προφανώς το κάνουν όχι γιατί τα εταιρικά προγράμματα δεν υποστηρίζουν MultiSIM αλλά καθαρά για λόγους νομιμοποίησης αυτού που επιχειρεί αλλαγές στο συμβόλαιο (αυτό καταλαβαίνω από το μήνυμα σφάλματος που σου εμφάνισε). Κάποιος μπορεί να έχει στα χέρια του εταιρικό νούμερο αλλά να μην είναι νόμιμος εκπρόσωπος (πχ μέλος οικογένειας) και σε αντίθεση με τους ιδιώτες σε εταιρικές συμβάσεις χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσοχή (γιατί εκδίδονται παραστατικά και σε τέτοια ποσά αποδίδουν ΦΠΑ = δεν υπάρχει περιθώριο για ζημία ούτε μπορεί να ακυρωθεί κομμένο τιμολόγιο ούτε να κάνουν αντιλογισμούς εύκολα). Σίγουρα δεν προσφέρει τόση ευελιξία όλο αυτό για κατόχους εταιρικών συμβολαίων (μάλλον το αντίθετο: είναι μια επιπρόσθετη ταλαιπωρία ταυτοποίησης στο κατάστημα όμως γίνεται για το καλό και των δύο πλευρών & για να αποφευχθούν λάθη). Αν αλλάξουν λογική στο μέλλον δεν το γνωρίζω. Στις 1/4/2025 στις 6:45 ΜΜ, ErnestoGr είπε Έκανα το καρτοκινητό αναβάθμιση σε συμβόλαιο για να μπορέσω να ενεργοποιήσω το multisim, δυστυχώς ακόμα δεν το αναγνωρίζει και μου βγάζει σφάλμα ότι είναι διαθέσιμο μόνο για πελάτες συμβολαίου. Μόλις κάνεις την αίτηση συμβολαίου και εφόσον ήσουν/παραμένεις στον ίδιο πάροχο, με την υπογραφή της σύμβασης η αλλαγή στο δίκτυο περνάει μετά από 20-30 λεπτά περίπου και συνήθως σου προτείνουν να κάνεις ένα Reboot στην συσκευή. Αρχικά το σύστημα ενημερώνει την ανανεωμένη χρήση που έχεις (δηλαδή τα υπόλοιπα του συμβολαίου εμφανίζονται αμέσως στο MyCosmote app) και η τελική μετάπτωση στο νέο πρόγραμμα συνήθως εμφανίζεται την επόμενη μέρα (αν είναι εργάσιμη). Επομένως αν έκανες σήμερα την αλλαγή περίμενε λίγο. Στις 1/4/2025 στις 6:29 ΜΜ, GreTsi31 είπε Αυτό για τα 25€ όντως ισχύει ;;; Μπορώ να αλλάξω σε υποβάθμιση συμβολαίου;; Σιγά μην κάνουμε υποβάθμιση από το Unlimited επειδή δεν μπορούν να έχουν συνετή εμπορική πολιτική για εμάς με τα απεριόριστα. Προτιμώ να κάνω 2ο συμβόλαιο (με μικρό όγκο) παρά να τους δίνω 27,50 απλά για την MultiSIM. Αν όντως έγινε σκόπιμα, όποιο μυαλό επέτρεψε να υπάρξει αυτή η τιμολόγηση πραγματικά χάνει λάδια. Για κατανάλωση ρολογιού μιλάμε, όχι για 5G Router που κατεβάζει TB. Το ρολόι πριν προλάβει να καταναλώσει μερικά GB θα έχει μείνει από μπαταρία καταρχήν. Δεν προορίζεται για τέτοιου είδους χρήσης και δεν θα αντέξει παρατεταμένη καταπόνηση. Πιο εύκολα θα κάνει κάποιος κατάχρηση από την MasterSIM παρά από την MultiSIM του AW. Στις 1/4/2025 στις 8:10 ΜΜ, jimis98 είπε με αυτόν τον τρόπο δεν θα χρειάζεται να περνει κάποιος το κινητό μαζί του και θα μπορεί να περνει και να δέχεται κλήσεις από το ρολόι? Ναι ακριβώς. Μπορείς να πας στο γυμναστήριο, για τρέξιμο ή στη θάλασσα, και ενώ θα έχεις αφήσει στο σπίτι το κινητό, θα δέχεσαι κανονικά κλήσεις, θα μπορείς να απαντάς σε μηνύματα, να ακούς μουσική απευθείας από το ρολόι στα ακουστικά και πολλά ακόμη (από τη στιγμή που έχεις πραγματική σύνδεση 4G). Ειδικά το Apple Watch (σε αντίθεση με άλλες μάρκες) βασίζεται στη λογική της κλωνοποίησης του αριθμού (Multi eSIM). Ο αριθμός σου θα ζει σε δύο συσκευές, και εσύ απλώς απαντάς όπου σου είναι πιο εύκολο εκείνη τη στιγμή. Ειδικά σε στιγμές που είσαι εκτός και το κινητό κλείσει από μπαταρία, η χρησιμότητα του είναι τεράστια (+ μπορείς να κάνεις και τις πληρωμές σου παντού με Apple Pay). Στις 1/4/2025 στις 4:59 ΜΜ, dream21 είπε Εμένα ενεργοποιήθηκε σαν υπηρεσία ήρθε email και sms αλλά στο ρολόι παρόλο αυτά δείχνει αυτό στις εικόνες. ==> Παιδιά κάντε λίγο κόπο και διαβάστε τις προηγούμενες σελίδες. Έχω ήδη γράψει για τα χρώματα στο κουμπί Cellular (δες την παράθεση) Στις 1/4/2025 στις 12:16 ΜΜ, ramarg είπε Να σημειώσουμε φυσικά ότι επειδή το Apple Watch κάνει εξαιρετική διαχείριση ενέργειας, ακόμα και αν ενεργοποιήσετε τα δεδομένα το ρολόι δεν θα χρησιμοποιεί το κινητό δίκτυο όσο είστε κοντά στο κινητό (είτε με WiFi είτε με Bluetooth είτε σε απόσταση UWB). Έκανα δοκιμές σε όλα τα σενάρια χρήσης. Η ενεργοποίηση της κεραίας μπορεί να είναι μόνιμη χωρίς να τρώει τρομερά την μπαταρία (καθώς η σύνδεση στο κινητό δίκτυο είναι σε αδράνεια (Idle) και το σύμβολο της κεραίας παραμένει γκριζαρισμένο/λευκό. Η ενεργοποίηση εδώ δρα με την λογική του [backup / what happens if...]. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο διακοπεί η σύνδεση με το κινητό, θα είσαι σίγουρος ότι θα συνεχίσεις να λαμβάνεις κλήσεις/μηνύματα/δεδομένα εφαρμογών. Μόλις το κινητό απενεργοποιηθεί πχ από μπαταρία ή φύγεις μακριά από τη συσκευή, το ρολόι κάνει αυτόματη εναλλαγή σε 4G και εξυπηρετεί όλη τη χρήση από εκεί (το εικονίδιο κεραίας γίνεται πράσινο & το control center σας δείχνει το σήμα που πιάνει το ρολόι).. Επέκταση Επεξ/σία 2 Απριλίου από ramarg 3
ErnestoGr Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Δηλαδή κάποιος που έχει Samsung Galaxy Ultra LTE θα πληρώνει 5,5€ και με το Apple Watch 27,5€ ; Πως μπορεί να στηριχθεί αυτό ; Αρχικά εκ παραδρομής νόμιζα ότι το κόστος για όλους θα ήταν 5.5€ και προχώρησα σε αναβάθμιση συμβολαίου από καρτοσυμβόλαιο, με τα ίδια GB με μεγαλύτερο κόστος μόνο και μόνο για την multisim. Όταν αντιλήφθηκα το 27,5€ και το ακύρωσα και γύρισα πίσω στο καρτοσυμβόλαιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα