Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εμένα ενεργοποιήθηκε κανονικά σε Apple Watch Ultra το πρωί μετα από μερικές προσπάθειες. Μετά από 25 λεπτά σε κλήση μέσω cellular η μπαταρία είχε πτώση 21% και αυξήθηκε και η θερμοκρασία του ρολογιού αρκετά. Παρ ολ αυτά με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας ξεκλειδώθηκε σημαντικό feature του AW, που τόσο καιρό πήγαινε χαμένο . 

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις παρατήρησα ότι εμφανίστηκε το Update για την 11.4 στο AW Ultra 2!!! Ξεκινάω!!😁 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, levank είπε

Επίσημα watch os 11.4  :) :) 

IMG_6166.png

Είναι νεότερη έκδοση από την τελευταία rc! 

Δημοσ.

Όχι ρε, πως την πάθαμε έτσι!! Έχω εταιρική σύνδεση και μου εμφανίστηκε μήνυμα ότι πρέπει να πάω σε κατάστημα, ή να μιλήσω με τον υπεύθυνο, ή να πάρω τηλέφωνο στο 13818.

Αύριο λοιπόν θα δούμε τι θα γίνει...

• Haha 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, hab είπε

Όχι ρε, πως την πάθαμε έτσι!! Έχω εταιρική σύνδεση και μου εμφανίστηκε μήνυμα ότι πρέπει να πάω σε κατάστημα, ή να μιλήσω με τον υπεύθυνο, ή να πάρω τηλέφωνο στο 13818.

Αύριο λοιπόν θα δούμε τι θα γίνει...

Το ίδιο έλεγε και σε εμένα , και το ψάξαμε αρκετή ώρα με έναν υπάλληλο σε κατάστημα Γερμανού και έπρεπε τελικά πρώτα να κάνει αίτηση για multisim από το δικό του σύστημα για κάποιο λόγο και όχι να κάνω απευθείας τη διαδικασία από την εφαρμογή ρολόι . 

IMG_7384.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία απροβλημάτιστα και πολύ γρήγορα. Το μελανό σημείο είναι ότι επειδή έχω unlimited θεωρητικά μετά το τρίμηνο θα πάει 27,5 ευρώ έξτρα η υπηρεσία. Συνεχίζω να θεωρώ ότι δεν έχουν προλάβει να μπουν στο billing να κάνουν μια εξαίρεση. Θα δούμε.

Επίσης προβλέπω σοβαρές εκπλήξεις στο μέτωπο της αυτονομίας του ρολογιού...`

Εντωμεταξύ όταν καλώ κάποιον από το ρολόι δεν ακούω μπιπ μπιπ μέχρι να το σηκώσει. Εσείς;

Επεξ/σία από gidi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα το καρτοκινητό αναβάθμιση σε συμβόλαιο για να μπορέσω να ενεργοποιήσω το multisim, δυστυχώς ακόμα δεν το αναγνωρίζει και μου βγάζει σφάλμα ότι είναι διαθέσιμο μόνο για πελάτες συμβολαίου. 

Επεξ/σία από ErnestoGr
Δημοσ.

Προσπαθώ να διαγράψω την αιτηση μεσα απο τ ρολοι και δεν μ αφήνει...ξερει κανεις τι μπορώ να κάνω για να ξανα κάνω αίτηση απο την αρχή; 

IMG_0112.png

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, naeg15 είπε

Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει:(

IMG_4667.png.3232c19c99e8a50babc7065cd14cbac6.png

Κ εμένα το ίδιο βγαζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...