lioutsiv Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Κι εμένα ενεργοποιήθηκε κανονικά σε Apple Watch Ultra το πρωί μετα από μερικές προσπάθειες. Μετά από 25 λεπτά σε κλήση μέσω cellular η μπαταρία είχε πτώση 21% και αυξήθηκε και η θερμοκρασία του ρολογιού αρκετά. Παρ ολ αυτά με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας ξεκλειδώθηκε σημαντικό feature του AW, που τόσο καιρό πήγαινε χαμένο .
hab Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Μόλις παρατήρησα ότι εμφανίστηκε το Update για την 11.4 στο AW Ultra 2!!! Ξεκινάω!!😁 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 3 λεπτά πριν, levank είπε Επίσημα watch os 11.4 Είναι νεότερη έκδοση από την τελευταία rc!
naeg15 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου το καλό είναι ότι είναι νεότερη από την τελευταια beta RC , οποτε κατι διορθωνει ....
hab Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Όχι ρε, πως την πάθαμε έτσι!! Έχω εταιρική σύνδεση και μου εμφανίστηκε μήνυμα ότι πρέπει να πάω σε κατάστημα, ή να μιλήσω με τον υπεύθυνο, ή να πάρω τηλέφωνο στο 13818. Αύριο λοιπόν θα δούμε τι θα γίνει... 1
GreTsi31 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Αυτό για τα 25€ όντως ισχύει ;;; Μπορώ να αλλάξω σε υποβάθμιση συμβολαίου;;
lioutsiv Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 11 λεπτά πριν, hab είπε Όχι ρε, πως την πάθαμε έτσι!! Έχω εταιρική σύνδεση και μου εμφανίστηκε μήνυμα ότι πρέπει να πάω σε κατάστημα, ή να μιλήσω με τον υπεύθυνο, ή να πάρω τηλέφωνο στο 13818. Αύριο λοιπόν θα δούμε τι θα γίνει... Το ίδιο έλεγε και σε εμένα , και το ψάξαμε αρκετή ώρα με έναν υπάλληλο σε κατάστημα Γερμανού και έπρεπε τελικά πρώτα να κάνει αίτηση για multisim από το δικό του σύστημα για κάποιο λόγο και όχι να κάνω απευθείας τη διαδικασία από την εφαρμογή ρολόι .
gidi Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία απροβλημάτιστα και πολύ γρήγορα. Το μελανό σημείο είναι ότι επειδή έχω unlimited θεωρητικά μετά το τρίμηνο θα πάει 27,5 ευρώ έξτρα η υπηρεσία. Συνεχίζω να θεωρώ ότι δεν έχουν προλάβει να μπουν στο billing να κάνουν μια εξαίρεση. Θα δούμε. Επίσης προβλέπω σοβαρές εκπλήξεις στο μέτωπο της αυτονομίας του ρολογιού...` Εντωμεταξύ όταν καλώ κάποιον από το ρολόι δεν ακούω μπιπ μπιπ μέχρι να το σηκώσει. Εσείς; Επεξ/σία 1 Απριλίου από gidi
Ravager Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Δεν υπαρχει περιπτωση Cosmote Λυπαμαι. Εαν και το ηθελα σαν τρελος οχι 27.5 Δεν στα δινω. 2
ErnestoGr Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) Έκανα το καρτοκινητό αναβάθμιση σε συμβόλαιο για να μπορέσω να ενεργοποιήσω το multisim, δυστυχώς ακόμα δεν το αναγνωρίζει και μου βγάζει σφάλμα ότι είναι διαθέσιμο μόνο για πελάτες συμβολαίου. Επεξ/σία 1 Απριλίου από ErnestoGr
arxontas2323 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Προσπαθώ να διαγράψω την αιτηση μεσα απο τ ρολοι και δεν μ αφήνει...ξερει κανεις τι μπορώ να κάνω για να ξανα κάνω αίτηση απο την αρχή;
siel Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 3 λεπτά πριν, naeg15 είπε Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει:( Κ εμένα το ίδιο βγαζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα