Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου Στις 1/4/2025 στις 1:15 ΜΜ, ramios είπε ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ KLHSEIS MESV WIFI και θα φτιαξουξν ολα Nope.
naeg15 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου αν βάλουμε την beta 11.4 στο ρολοι , μπορουμε πχ αργοτερα που θα βγει η επισημη 11.4.1 να την περασουμε αν κλεισουμε τον διακοπτη beta updates , η θα εχουμε θεμα και θα μπορεις μονο σε αλλη νεα beta να πας μονο ?
panos- Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Στις 1/4/2025 στις 1:25 ΜΜ, naeg15 είπε αν βάλουμε την beta 11.4 στο ρολοι , μπορουμε πχ αργοτερα που θα βγει η επισημη 11.4.1 να την περασουμε αν κλεισουμε τον διακοπτη beta updates , η θα εχουμε θεμα και θα μπορεις μονο σε αλλη νεα beta να πας μονο ? Τωρα ενεργοποιήσαμε το beta για να πάρουμε πιο γρήγορα την επόμενη αναβάθμιση. Μετά την αναβάθμιση μπορείς να το γυρίσεις στο κανονικό χωρίς να έχεις θέμα. 1
levank Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) Aw for kids παίζει να υποστηρίζει COSMOTE ? Στις 1/4/2025 στις 10:44 ΠΜ, nikosgnr είπε Δε θέλω να στο χαλάσω, αλλά τα ρολόγια απο Αμερική υποστηρίζουν διαφορετικές μπάντες. Δεν υπάρχει διαφορά από AW8 μέχρι και σήμερα είναι ίδιες τσέκαρε model number Επεξ/σία 1 Απριλίου από levank
ramarg Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 1/4/2025 στις 1:40 ΜΜ, levank είπε Aw for kids παίζει να υποστηρίζει COSMOTE ? Αυτό θεωρώ πως θα απαιτούσε από την Cosmote να υποστηρίξει MultiSIM για προγράμματα καρτοκινητής ή καρτοσυμβολαίου ώστε να μπορέσει ο αριθμός της σύνδεσης των παιδιών να κλωνοποιηθεί στο ρολόι τους.Δεν νομίζω ότι έχουν πρόθεση οι πάροχοι να το κάνουν (απλώς από πλευράς Apple είναι πολύ καλό γιατί επιτρέπει σε γονείς να κρατάνε track του παιδιού χωρίς απαραίτητα να του αγοράσουν iPhone σε τόσο μικρή ηλικία). Και φυσικά είναι καλό ως λογική γιατί ο γονιός που έχει τις γνώσεις, μπορεί να διαχειρίζεται σωστά τα ρολόγια των παιδιών μέσα από ένα app. Σενάριο Α (οικονομικό αλλά επικίνδυνο & χωρίς ιδιωτικότητα): Η πιο φθηνή λύση θα ήταν ο γονιός να βγάλει MultiSIM των 5ευρώ πάνω στη δική του σύνδεση --> για τις περάσει στα ρολόγια των παιδιών (σενάριο απίθανο γιατί κανένας λογικός γονιός δε θα έδινε πρόσβαση στην κύρια σύνδεση του ειδικά σε μέρες που όλες οι υπηρεσίες δίνουν εκτεταμένη πρόσβαση σε Τράπεζες/Δμόσιες Υπηρεσίες/Email με τα OTP). Συν τοις άλλοις, τα παιδιά σήμερα συμπεριφέρονται πολύ περίεργα & κρύβουν πολλά από τους γονείς (δε θα δέχονταν να φοράνε ένα AW από το οποίο ο γονιός παρακολουθεί πολλά πολλά). Σενάριο Β (πολύ ακριβό αλλά ασφαλές με πλήρη ιδιωτικότητα): H ακραία λύση είναι ο γονιός να κάνει συμβόλαιο για κάθε παιδί του ξεχωριστά, και πάνω στο εκάστοτε συμβόλαιο να πληρώνει έξτρα χρήματα για τις Multi του κάθε παιδιού (κανείς δε θα το έκανε για μικρό παιδί). Σενάριο Γ (μέτρια ακριβό & ασφαλές στην χρήση με μέτρια ιδιωτικότητα) : Η ενδιάμεση λύση που θα υιοθετούσα ως υποθετικός γονιός είναι να ξεκινήσω ένα medium συμβόλαιο Gigamax (20-25 ευρώ) την χρήση του οποίου θα μοιράζονταν και τα δύο παιδιά. Με ποιο τρόπο.? Η βασική SIM του συμβολαίου θα έμπαινε στη συσκευή του ενός παιδιού, και συνολικά θα έβγαλα άλλες 3 MultiSIM (16,50 ευρώ όλες) για να μπουν στο κινητό του δεύτερου παιδιού, και στα ρολόγια τους. Στο κάτω κάτω ακόμα και στα καρτοκινητά (με ελάχιστη ανανέωση 15 ευρώ = δίνεις για πλάκα 30-35 ευρώ για πολύ βασικό όγκο χρήσης που δεν ικανοποιεί τα παιδιά σήμερα (ενώ σε αυτό που περιγράφω το κόστος θα είναι 40+ για ικανοποιητικό όγκο χρήσης & πλήρεις δυνατότητες AW. Το μόνο πρόβλημα είναι πώς όταν καλείς, θα χτυπάει και στα δύο παιδιά άρα δε μπορείς με κανονική κλήση να επικοινωνήσεις στοχευμένα με το ένα παιδί (αλλά θα μπορείς να βλέπεις το location σε κάθε ρολόι ξεχωριστά). Επίσης μπορείς να ρυθμίσεις το Facetime/iMessage κάθε παιδιού να λειτουργεί μόνο στο Email/Apple ID του κάθε παιδιού, και άρα να καλείς ξεχωριστά το κάθε παιδί/να στέλνεις μήνυμα στοχευμένα. Το ζητούμενο άλλωστε είναι η συσκευή/ρολόι των παιδιών να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο για να βλέπεις πού βρίσκονται, και φυσικά το παιδί να έχει επαρκές υπόλοιπο για να μπορεί να σε καλέσει. * Άλλωστε με συνδυασμό σταθερού στην Cosmote κερδίζεις έκπτωση στο πάγιο κινητής (10% νομίζω) & με επιπλέον συνδέσεις κινητής στο ίδιο σχήμα (επιπλέον 5%). Η καρτοκινητή αρχίζει να μη συμφέρει για πολλούς λόγους. Η μόνη ευελιξία που σου προσφέρει είναι ότι μπορείς να μη βάλεις κάρτα αλλά δεν θα έχεις και χρήση (& μετά από ένα διάστημα φραγή). Επεξ/σία 1 Απριλίου από ramarg
arxontas2323 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Στις 1/4/2025 στις 1:05 ΜΜ, michkal91 είπε Δυστυχώς έχω και εγώ το ίδιο θέμα. Στις 1/4/2025 στις 1:21 ΜΜ, billdanos είπε Nope. Εχω και εγω το ιδιο...μου λεει ενας φιλος οτι παίζει να μην το υποστηρίζει το πρόγραμμα που εχω(οικογενειακό το οποίο πλεον εχει καταργηθεί)... Δείτε κ εσεις τι πρόγραμμα έχετε γιατί ειναι και λίγο τρελοί εκει στην κοσμοτε
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου Στις 1/4/2025 στις 1:05 ΜΜ, michkal91 είπε Δυστυχώς έχω και εγώ το ίδιο θέμα. Εμένα με πλάσαραν στο τεχνικό τμήμα και περιμένω ενημέρωση… Όσες δοκιμές έκαναν από το support δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Μετά ακολούθησε network setting reset και μετά φουλ reset στα πάντα. Μόλις συνδέεται ξανά το ρολόι με το iPhone (μετά από reset και αυτό), εμφανίζεται πάλι με τη μία το Cosmote waiting στο cellular (έχει επιλογή για remove αλλά με το που το πατάς βγάζει error πως δεν γίνεται). Εκτιμώ πως κάπου το σύστημα τους κράτησε το ID του ρολογιού και δεν μπορεί να ξεκινήσει εκ νέου η διαδικασία…Good wines. Στις 1/4/2025 στις 2:14 ΜΜ, arxontas2323 είπε Εχω και εγω το ιδιο...μου λεει ενας φιλος οτι παίζει να μην το υποστηρίζει το πρόγραμμα που εχω(οικογενειακό το οποίο πλεον εχει καταργηθεί)... Δείτε κ εσεις τι πρόγραμμα έχετε γιατί ειναι και λίγο τρελοί εκει στην κοσμοτε Τα ίδια μου είπαν και εμένα αλλά μετά υποτίθεται πως δεν έφταιγε αυτό όπως είπαν στη συνέχεια και επιβεβαίωσαν πως το πρόγραμμα μου είναι οκ για την υπηρεσία… Ελπίζω απλά να είναι χαζομάρες και παραλείψεις της πρώτης ημέρας, γιατί αλλιώς …Τα Κυτεί Εμμα! 😛 Βρίστηκα μια φορά κάποτε γιατί τους πληρώνω περισσότερα πάγια από όσο κοστίζουν τα unlimited και έχοντας σημαντικά λιγότερα δεδομένα διαθέσιμα, δεν μου δίνουν unlimited γιατί κρατάω το οικογενειακό και είμαι και πελάτης 15 χρόνια… Έτσι και δεν λυθεί και αυτό τώρα θα τα μαζέψω όλα και θα φύγω, για να με πάρουν μετά τηλέφωνο και να μου τα δώσουν όλα… 1
ramarg Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 1/4/2025 στις 2:14 ΜΜ, billdanos είπε Εμένα με πλάσαραν στο τεχνικό τμήμα και περιμένω ενημέρωση… Όσες δοκιμές έκαναν από το support δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Μετά ακολούθησε network setting reset και μετά φουλ reset στα πάντα. Μόλις συνδέεται ξανά το ρολόι με το iPhone (μετά από reset και αυτό), εμφανίζεται πάλι με τη μία το Cosmote waiting στο cellular. Εκτιμώ πως κάπου το σύστημα τους κράτησε το ID του ρολογιού και δεν μπορεί να ξεκινήσει εκ νέου η διαδικασία… Good wines. Ελπίζω να βρεις γρήγορα άκρη, γιατί όσες φορές έμπλεξα μαζί τους με απροσδιόριστα σφάλματα τεχνικής φύσης πάλευα μήνες να βγάλω άκρη... Δε θα ξεχάσω τί τράβηξα σε επεισοδιακή φορητότητα αριθμού από WIND προς COSMOTE όπου ο αριθμός ενώ φαινόταν ότι ήρθε στο δίκτυο τους, παρέμεινε ενεργός σε 2 δίκτυα ταυτόχρονα (σε παλιά και νέα SIM).. Είχα MultiSIM πολύ πριν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και μάλιστα σε 2 διαφορετικούς παρόχους και χωρίς συνδρομή 😂😭😂 (άτομα που είναι 25 χρόνια στην δουλειά τραβούσαν τα μαλλιά τους γιατί δεν είχαν δει ποτέ να συμβαίνει αυτό)... Το σφάλμα που σου περιγράφω έκανε 2 χρόνια να λυθεί (με ατελείωτα νεύρα/ενόχληση σε καταστήματα & τηλεφωνικά κέντρα αμφότερων). Επεξ/σία 1 Απριλίου από ramarg
gidi Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Στις 1/4/2025 στις 1:51 ΜΜ, ramarg είπε Αυτό θεωρώ πως θα απαιτούσε από την Cosmote να υποστηρίξει MultiSIM για προγράμματα καρτοκινητής ή καρτοσυμβολαίου ώστε να μπορέσει ο αριθμός της σύνδεσης των παιδιών να κλωνοποιηθεί στο ρολόι τους.Δεν νομίζω ότι έχουν πρόθεση οι πάροχοι να το κάνουν (απλώς από πλευράς Apple είναι πολύ καλό γιατί επιτρέπει σε γονείς να κρατάνε track του παιδιού χωρίς απαραίτητα να του αγοράσουν iPhone σε τόσο μικρή ηλικία). Και φυσικά είναι καλό ως λογική γιατί ο γονιός που έχει τις γνώσεις, μπορεί να διαχειρίζεται σωστά τα ρολόγια των παιδιών μέσα από ένα app. Σενάριο Α (οικονομικό αλλά επικίνδυνο & χωρίς ιδιωτικότητα): Η πιο φθηνή λύση θα ήταν ο γονιός να βγάλει MultiSIM των 5ευρώ πάνω στη δική του σύνδεση --> για τις περάσει στα ρολόγια των παιδιών (σενάριο απίθανο γιατί κανένας λογικός γονιός δε θα έδινε πρόσβαση στην κύρια σύνδεση του ειδικά σε μέρες που όλες οι υπηρεσίες δίνουν εκτεταμένη πρόσβαση σε Τράπεζες/Δμόσιες Υπηρεσίες/Email με τα OTP). Συν τοις άλλοις, τα παιδιά σήμερα συμπεριφέρονται πολύ περίεργα & κρύβουν πολλά από τους γονείς (δε θα δέχονταν να φοράνε ένα AW από το οποίο ο γονιός παρακολουθεί πολλά πολλά). Σενάριο Β (πολύ ακριβό αλλά ασφαλές με πλήρη ιδιωτικότητα): H ακραία λύση είναι ο γονιός να κάνει συμβόλαιο για κάθε παιδί του ξεχωριστά, και πάνω στο εκάστοτε συμβόλαιο να πληρώνει έξτρα χρήματα για τις Multi του κάθε παιδιού (κανείς δε θα το έκανε για μικρό παιδί). Σενάριο Γ (μέτρια ακριβό & ασφαλές στην χρήση με μέτρια ιδιωτικότητα) : Η ενδιάμεση λύση που θα υιοθετούσα ως υποθετικός γονιός είναι να ξεκινήσω ένα medium συμβόλαιο Gigamax (20-25 ευρώ) την χρήση του οποίου θα μοιράζονταν και τα δύο παιδιά. Με ποιο τρόπο.? Η βασική SIM του συμβολαίου θα έμπαινε στη συσκευή του ενός παιδιού, και συνολικά θα έβγαλα άλλες 3 MultiSIM (16,50 ευρώ όλες) για να μπουν στο κινητό του δεύτερου παιδιού, και στα ρολόγια τους. Στο κάτω κάτω ακόμα και στα καρτοκινητά (με ελάχιστη ανανέωση 15 ευρώ = δίνεις για πλάκα 30-35 ευρώ για πολύ βασικό όγκο χρήσης που δεν ικανοποιεί τα παιδιά σήμερα (ενώ σε αυτό που περιγράφω το κόστος θα είναι 40+ για ικανοποιητικό όγκο χρήσης & πλήρεις δυνατότητες AW. Το μόνο πρόβλημα είναι πώς όταν καλείς, θα χτυπάει και στα δύο παιδιά άρα δε μπορείς με κανονική κλήση να επικοινωνήσεις στοχευμένα με το ένα παιδί (αλλά θα μπορείς να βλέπεις το location σε κάθε ρολόι ξεχωριστά). Επίσης μπορείς να ρυθμίσεις το Facetime/iMessage κάθε παιδιού να λειτουργεί μόνο στο Email/Apple ID του κάθε παιδιού, και άρα να καλείς ξεχωριστά το κάθε παιδί/να στέλνεις μήνυμα στοχευμένα. Το ζητούμενο άλλωστε είναι η συσκευή/ρολόι των παιδιών να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο για να βλέπεις πού βρίσκονται, και φυσικά το παιδί να έχει επαρκές υπόλοιπο για να μπορεί να σε καλέσει. Επέκταση Μια εναλλακτική είναι αυτό αλλά θα πρέπει να υποστηριχθεί και η Ελλάδα: https://www.betterroaming.com/watches/apple-watch-family/
arxontas2323 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Στις 1/4/2025 στις 2:14 ΜΜ, billdanos είπε Εμένα με πλάσαραν στο τεχνικό τμήμα και περιμένω ενημέρωση… Όσες δοκιμές έκαναν από το support δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Μετά ακολούθησε network setting reset και μετά φουλ reset στα πάντα. Μόλις συνδέεται ξανά το ρολόι με το iPhone (μετά από reset και αυτό), εμφανίζεται πάλι με τη μία το Cosmote waiting στο cellular. Εκτιμώ πως κάπου το σύστημα τους κράτησε το ID του ρολογιού και δεν μπορεί να ξεκινήσει εκ νέου η διαδικασία… Good wines. Τα ίδια μου είπαν και εμένα αλλά μετά υποτίθεται πως δεν έφταιγε αυτό όπως είπαν στη συνέχεια και επιβεβαίωσαν πως το πρόγραμμα μου είναι οκ για την υπηρεσία… Ελπίζω απλά να είναι χαζομάρες και παραλείψεις της πρώτης ημέρας, γιατί αλλιώς …Τα Κυτεί Εμμα! 😛 Βρίστηκα μια φορά κάποτε γιατί τους πληρώνω περισσότερα πάγια από όσο κοστίζουν τα unlimited και έχοντας σημαντικά λιγότερα δεδομένα διαθέσιμα, δεν μου δίνουν unlimited γιατί κρατάω το οικογενειακό και είμαι και πελάτης 15 χρόνια… Έτσι και δεν λυθεί και αυτό τώρα θα τα μαζέψω όλα και θα φύγω, για να με πάρουν μετά τηλέφωνο και να μου τα δώσουν όλα… Επέκταση Στις 1/4/2025 στις 2:17 ΜΜ, ramarg είπε Ελπίζω να βρεις γρήγορα άκρη, γιατί όσες φορές έμπλεξα μαζί τους με απροσδιόριστα σφάλματα τεχνικής φύσης πάλευα μήνες να βγάλω άκρη... Δε θα ξεχάσω τί τράβηξα σε επεισοδιακή φορητότητα αριθμού από WIND προς COSMOTE όπου ο αριθμός ενώ φαινόταν ότι ήρθε στο δίκτυο τους, παρέμεινε ενεργός σε 2 δίκτυα ταυτόχρονα (σε παλιά και νέα SIM).. Είχα MultiSIM πολύ πριν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και μάλιστα σε 2 διαφορετικούς παρόχους και χωρίς συνδρομή 😂😭😂 (άτομα που είναι 25 χρόνια στην δουλειά τραβούσαν τα μαλλιά τους γιατί δεν είχαν δει ποτέ να συμβαίνει αυτό)... Το σφάλμα που σου περιγράφω έκανε 2 χρόνια να λυθεί (με ατελείωτα νεύρα/ενόχληση σε καταστήματα & τηλεφωνικά κέντρα αμφότερων). Ετσι και συμβεί συστημικο λαθος στην κοσμοτε την κατσαμε... Της γυναίκας μου ο αριθμός δεν φαίνεται πουθενά στην κοσμοτε.. Προσπαθούν να το λύσουν εδω και 6 μηνες...μοθε δωσαν βεβαίωση κυριότητας απο αλλη πλατφόρμα και προσπαθούν ακομα να το λύσουν... Εμενα πριν 4 χρόνια με πήραν τηλ να μου κάνουν ανανεωση ta 20gb που ειχα,κολλησε τ συστηματους και με αφησαν χωρις ίντερνετ για 10 μέρες μέχρι να παω στην Vodafone...
ramarg Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 1/4/2025 στις 2:27 ΜΜ, gidi είπε Μια εναλλακτική είναι αυτό αλλά θα πρέπει να υποστηριχθεί και η Ελλάδα: https://www.betterroaming.com/watches/apple-watch-family/ Ισχύει αλλά σκέψου πως μία τέτοια υπηρεσία standalone όπως βλέπεις βγαίνει περίπου 10 ευρώ το μήνα (χονδρικά το υπολογίζω επειδή βλέπω GBP). Επομένως είναι περίπου διπλάσιο το κόστος από τα 5,50 που ζητάει η Cosmote. Θα μου πεις βέβαια ότι με αυτό δεν απαιτείται να κάνεις συμβόλαιο κινητής από πίσω αλλά σκέψου τα εξής: 1) Αν έχεις παιδί σίγουρα του έχεις έστω μία απλή σύνδεση καρτοκινητής στην οποία κάνεις ανανεώσεις χρόνου για να μπορεί το παιδί να επικοινωνεί. Άρα ήδη ξοδεύεις ένα Χ ποσό κάθε μήνα (minimum 15 ευρώ ανανεώση) η οποία μετά την αφαίρεση των φόρων δεν επαρκεί καν για ένα ικανοποιητικό πακέτο (άρα ίσως να δίνεις και παραπάνω πχ. 20 ευρώ) για να μπορέσεις να αγοράσεις ένα ενισχυμένο πακέτο (που θα ικανοποιεί τη χρήση του παιδιού). Και πάνω σε αυτό το 20άρικο προστίθεται το 10άρικο αυτής της υπηρεσίας. Δηλαδή για ένα παιδί έφτασες στα 25-30€ μηναίο κόστος επικοινωνίας. Για 2 παιδιά πάμε στα 60€ και για 3 παιδιά στα 90€. Δεν είναι και τόσο φθηνή η λύση αν δεις την μεγάλη εικόνα. 2) Η λογική του AW όπως είπαμε είναι να τρέχεις τον ίδιο αριθμό και στα δύο (δηλαδή όλοι να σε καλούν στον αριθμό που σε βρίσκουν συνήθως) και εσύ να απαντάς όπου σου είναι ευκολότερο εκείνη τη στιγμή. Αν είναι το παιδί να έχει διαφορετικό αριθμό στο ρολόι απ' ότι στο κινητό τότε ποια η λογική όλης αυτής της ταλαιπωρίας τόσα χρόνια. Θα μας αρκούσε ένα GalaxyWatch που περνάς οποιαδήποτε eSIM μέσα. Η λογική της Apple είναι η ενιαία/απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης. Επίσης το συμβόλαιο που πληρώνεις δε θα κάλυπτε το κόστος του να καλείς το παιδί π.χ στον αγγλικό αριθμό του ρολογιού. Στις 1/4/2025 στις 2:30 ΜΜ, arxontas2323 είπε Ετσι και συμβεί συστημικο λαθος στην κοσμοτε την κατσαμε... Της γυναίκας μου ο αριθμός δεν φαίνεται πουθενά στην κοσμοτε.. Προσπαθούν να το λύσουν εδω και 6 μηνες...μοθε δωσαν βεβαίωση κυριότητας απο αλλη πλατφόρμα και προσπαθούν ακομα να το λύσουν... Εμενα πριν 4 χρόνια με πήραν τηλ να μου κάνουν ανανεωση ta 20gb που ειχα,κολλησε τ συστηματους και με αφησαν χωρις ίντερνετ για 10 μέρες μέχρι να παω στην Vodafone... Υπάρχουν σοβαρά θέματα το ξέρω. Και το λέω με πλήρη ειλικρίνεια. Ταλαιπωρήθηκα 2 χρόνια (για μία φορητότητα καρτοκινητού και ενώ έχω κάνει δεκάδες φορές τη διαδικασία). Είχα τέτοια νεύρα κάθε φορά που καλούσα για να βγάλω άκρη, και πραγματικά αναρωτιέμαι ΠΟΎ έβρισκα την υπομονή να εξηγώ από την αρχή το ιστορικό στον εκάστοτε υπάλληλο που με εξυπηρετούσε κάθε φορά. Δεν ήθελα να βρίσω κανέναν γιατί προφανώς δε φταίει ο υπάλληλος που έτυχε να με εξυπηρετήσει αλλά ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ. Πόσο μάλλον όταν ακούς το ίδιο και το ίδιο (θα το κοιτάξει το τεχνικό τμήμα και θα σας καλέσει). Να κάνετε το σταυρό σας να μην σας καθήσει αναποδιά τεχνικής φύσης (δεν βγαίνει εύκολα άκρη). Επεξ/σία 1 Απριλίου από ramarg
panos- Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Στις 1/4/2025 στις 2:14 ΜΜ, billdanos είπε το πρόγραμμα μου είναι οκ για την υπηρεσία Προσπαθείς να το ενεργοποιήσεις στον leader; Αν ναι, έχετε όρια στο family share; Αν δεν έχετε όρια, καθοριστε τα. Ισως κολλάει που βλέπει 0 στα δεδομένα του αριθμού (δε μετράει το pool).
gidi Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Στις 1/4/2025 στις 2:36 ΜΜ, ramarg είπε Ισχύει αλλά σκέψου πως μία τέτοια υπηρεσία standalone όπως βλέπεις βγαίνει περίπου 10 ευρώ το μήνα (χονδρικά το υπολογίζω επειδή βλέπω GBP). Επομένως είναι περίπου διπλάσιο το κόστος από τα 5,50 που ζητάει η Cosmote. Θα μου πεις βέβαια ότι με αυτό δεν απαιτείται να κάνεις συμβόλαιο κινητής από πίσω αλλά σκέψου τα εξής: 1) Αν έχεις παιδί σίγουρα του έχεις έστω μία απλή σύνδεση καρτοκινητής στην οποία κάνεις ανανεώσεις χρόνου για να μπορεί το παιδί να επικοινωνεί. Άρα ήδη ξοδεύεις ένα Χ ποσό κάθε μήνα (minimum 15 ευρώ ανανεώση) η οποία μετά την αφαίρεση των φόρων δεν επαρκεί καν για ένα ικανοποιητικό πακέτο (άρα ίσως να δίνεις και παραπάνω πχ. 20 ευρώ) για να μπορέσεις να αγοράσεις ένα ενισχυμένο πακέτο (που θα ικανοποιεί τη χρήση του παιδιού). Και πάνω σε αυτό το 20άρικο προστίθεται το 10άρικο αυτής της υπηρεσίας. Δηλαδή για ένα παιδί έφτασες στα 25-30€ μηναίο κόστος επικοινωνίας. Για 2 παιδιά πάμε στα 60€ και για 3 παιδιά στα 90€. Δεν είναι και τόσο φθηνή η λύση αν δεις την μεγάλη εικόνα. 2) Η λογική του AW όπως είπαμε είναι να τρέχεις τον ίδιο αριθμό και στα δύο (δηλαδή όλοι να σε καλούν στον αριθμό που σε βρίσκουν συνήθως) και εσύ να απαντάς όπου σου είναι ευκολότερο εκείνη τη στιγμή. Αν είναι το παιδί να έχει διαφορετικό αριθμό στο ρολόι απ' ότι στο κινητό τότε ποια η λογική όλης αυτής της ταλαιπωρίας τόσα χρόνια. Θα μας αρκούσε ένα GalaxyWatch που περνάς οποιαδήποτε eSIM μέσα. Η λογική της Apple είναι η ενιαία/απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης. Επίσης το συμβόλαιο που πληρώνεις δε θα κάλυπτε το κόστος του να καλείς το παιδί π.χ στον αγγλικό αριθμό του ρολογιού. Υπάρχουν σοβαρά θέματα το ξέρω. Και το λέω με πλήρη ειλικρίνεια. Ταλαιπωρήθηκα 2 χρόνια (για μία φορητότητα καρτοκινητού και ενώ έχω κάνει δεκάδες φορές τη διαδικασία). Είχα τέτοια νεύρα κάθε φορά που καλούσα για να βγάλω άκρη, και πραγματικά αναρωτιέμαι ΠΟΎ έβρισκα την υπομονή να εξηγώ από την αρχή το ιστορικό στον εκάστοτε υπάλληλο που με εξυπηρετούσε κάθε φορά. Δεν ήθελα να βρίσω κανέναν γιατί προφανώς δε φταίει ο υπάλληλος που έτυχε να με εξυπηρετήσει αλλά ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ. Πόσο μάλλον όταν ακούς το ίδιο και το ίδιο (θα το κοιτάξει το τεχνικό τμήμα και θα σας καλέσει). Να κάνετε το σταυρό σας να μην σας καθήσει αναποδιά τεχνικής φύσης (δεν βγαίνει εύκολα άκρη). Επέκταση Οχι αυτή η υπηρεσία είναι ανεξάρτητη. Δε χρειάζεται τίποτε άλλο.
ramarg Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 1/4/2025 στις 2:14 ΜΜ, billdanos είπε Εμένα με πλάσαραν στο τεχνικό τμήμα και περιμένω ενημέρωση… Όσες δοκιμές έκαναν από το support δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Μετά ακολούθησε network setting reset και μετά φουλ reset στα πάντα. Μόλις συνδέεται ξανά το ρολόι με το iPhone (μετά από reset και αυτό), εμφανίζεται πάλι με τη μία το Cosmote waiting στο cellular (έχει επιλογή για remove αλλά με το που το πατάς βγάζει error πως δεν γίνεται). Εκτιμώ πως κάπου το σύστημα τους κράτησε το ID του ρολογιού και δεν μπορεί να ξεκινήσει εκ νέου η διαδικασία…Good wines. Τα ίδια μου είπαν και εμένα αλλά μετά υποτίθεται πως δεν έφταιγε αυτό όπως είπαν στη συνέχεια και επιβεβαίωσαν πως το πρόγραμμα μου είναι οκ για την υπηρεσία… Ελπίζω απλά να είναι χαζομάρες και παραλείψεις της πρώτης ημέρας, γιατί αλλιώς …Τα Κυτεί Εμμα! 😛 Βρίστηκα μια φορά κάποτε γιατί τους πληρώνω περισσότερα πάγια από όσο κοστίζουν τα unlimited και έχοντας σημαντικά λιγότερα δεδομένα διαθέσιμα, δεν μου δίνουν unlimited γιατί κρατάω το οικογενειακό και είμαι και πελάτης 15 χρόνια… Έτσι και δεν λυθεί και αυτό τώρα θα τα μαζέψω όλα και θα φύγω, για να με πάρουν μετά τηλέφωνο και να μου τα δώσουν όλα… Επέκταση Σου εύχομαι καλή τύχη Bill από την καρδιά μου... Δεν ασχολούνται όλοι με τη βλάβη που δήλωσες να ξέρεις (έχουν χιλιάδες άλλες)... Αν δεν σε καλέσουν μέχρι αύριο, ενόχλησε ξανά, γίνε πιεστικός και τόνισε τον εκνευρισμό/απαίτηση σου για άμεση λύση... Στις 1/4/2025 στις 2:46 ΜΜ, gidi είπε Οχι αυτή η υπηρεσία είναι ανεξάρτητη. Δε χρειάζεται τίποτε άλλο. Δεν είπα ότι χρειάζεται κάτι άλλο. Αυτόνομη είναι πληρώνεις το κόστος και τέλος. Δεν έχει λογική η συντήρηση δύο διαφορετικών αριθμών (σε κινητό και ρολόι). Ούτε να σε ψάχνουν οι άλλοι και στα δύο. Ούτε να χρεώνονται όταν σε καλούν στον ξένο αριθμό. Ούτε να πληρώνεις αυτή την υπηρεσία συνδυαστικά με υπάρχουσα σύνδεση καρτοκινητής (για την οποία ήδη δίνεις πολλά χρήματα για ανανεώσεις χρόνου). Αν συνδυάζεις ένα πολύ basic καρτοκινητό με αυτή την AW SIM θες μίνιμουμ 30€ το μήνα. Και αναλογικά με 2 παιδιά πας στα 60€, και με 3 παιδιά πας στα 90€. Επεξ/σία 1 Απριλίου από ramarg
arxontas2323 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου να κάνω μια ερωτηση....για να ενεργοποιηθεί στο ultra 2...πρέπει να εχεις esim και στ κινητό; Ή μπορείς να εχεις κανονική sim στ κινητό και esim στ ρολόι; Μου ηρθε το qr και προσπαθώ να καταλάβω τι πρέπει να κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα