Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, bigballon είπε

Ενεργοποιήθηκε σχεδόν άμεσα μετά τις διαδικασίες επαλήθευσης, στείλανε και το τελευταίο sms. Κάνει κλήσεις δέχεται κλήσεις στριμάρει μουσική στα ακουστικά με κινητό εντελώς κλειστό.....

H YΠHPEΣIA MultiSIM ENEPΓOΠOIHΘHKE ΓIA TO XXXXXXXXX  KAI AΠO THN KAPTA eSIM XXXXXXXXXXXXXXX  multiSIM Green. ΓIA NA EΓKATAΣTHΣETE THN eSIM ΣTH ΣYΣKEYH ΣAΣ, AKOΛOYΘHΣTE TIΣ OΔHΓIEΣ EΓKATAΣTAΣHΣ ΠOY ΘA BPEITE EITE ΣTHN EΠIΣTOΛH ΠOY ΠHPATE AΠO TO KATAΣTHMA, EITE ΣTO ENHMEPΩTIKO EMAIL ΠOY ΛABATE.

Στην πράξη ακολουθήθηκε η προ-υπάρχουσα διαδικασία που υπήρχε για απλή έκδοση Multi SIM (ακόμα και τα SMS που μας ήρθαν χθες). Το τεχνικό κομμάτι σίγουρα είχε στηθεί, απλώς δεν υποστηριζόταν το AW από την Multi SIM. Σίγουρα χρειάστηκε χρόνος να συνταχθούν οι όροι χρήσης & να στηθούν οι σελίδες ενεργοποίησης κλπ. Η διαδικασία πάντως δεν ήταν δύσκολη, ευτυχώς δε χρειάστηκε κατάστημα, και μέσα σε λίγα λεπτά ο αριθμός κλωνοποιήθηκε στο ρολόι. 

6 λεπτά πριν, kostis_jp είπε

Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα! Εγώ να ρωτήσω επειδή δεν έχω διαβάσει τους όρους....αναφέρετε ότι μετά το δωρεάν 3μηνο θα διακόψετε την υπηρεσία, υπάρχει κάποιο penalty γι' αυτό ή όχι;

Η υπηρεσία διακόπτεται όποτε θες (δεν έχει δέσμευση) με κλήση στο 13888 ή αν πας σε κατάστημα. Δεν αρκεί να διαγράψεις το eSIM profile από το ρολόι καθώς θα συνεχίσεις να χρεώνεσαι την υπηρεσία. Το διευκρινίζει στους όρους.

Για να αποφύγεις χρεώσεις όμως θα πρέπει να γνωρίζεις καλά τον κύκλο χρέωσης/έκδοσης λογαριασμών που έχει η δική σου σύνδεση. Δεν μετράς τους μήνες με μπακάλικο τρόπο δηλαδή. 

Επεξ/σία από ramarg
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nikosgnr είπε

Δε θέλω να στο χαλάσω, αλλά τα ρολόγια απο Αμερική υποστηρίζουν διαφορετικές μπάντες.

Νομιζω οχι τα ULTRA. Ενα MODEL NUMBER υπαρχει για ολοκληρο τον κοσμο απο οσο ξερω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, billdanos είπε

Η ουσία είναι πως τσάμπα έφαγα τόσες ώρες σήμερα και έκανα reset και στο ρολόι και στο τηλέφωνο. Και η ένδειξη "waiting" στο cellular του ρολογιού παραμένει... Ψάχνουν τρόπο να διαγράψουν τα πάντα από το profile μου ώστε να ξεκινήσω τη διαδικασία από την αρχή μιας και κάπου στο σύστημά τους φαίνεται μη ολοκληρωμένο το αρχικό μου αίτημα...

Κοίτα δεν είναι παράξενο το ότι σου έβγαλε αναμονή για ενεργοποίηση (και σε μένα το έβγαλε χθες όταν ολοκλήρωσα την αίτηση). Το παράξενο είναι ότι συστημικά δεν έγινε η αντιστοίχηση της Master/MultiSIM γι'αυτό και δεν ενεργοποιήθηκε αμέσως. Η όλη φάση μου θυμίζει το iMessage/Facetime που βγάζει ''αναμονή για ενεργοποίηση''. Συστημικά κάτι πήγε λάθος και πρέπει αυτοί να κάνουν ενέργειες να ακυρώσουν την αρχική αίτηση (δε νομίζω να διορθωθεί κάτι περιμένοντας). Αν γίνει η διαδικασία από την αρχή θα τελειώσει σε 2 λεπτά. 

3 ώρες πριν, billdanos είπε

Βραχυκύκλωσα την Cosmote… Δεν αφαιρείται καν από τις ρυθμίσεις το cellular plan που δεν έχει ολοκληρωθεί… Το κοιτάζουν… Φωνάζω παπά για να ξορκίσω αυτόν που με γκαντέμιασε (σε βλέπω που γελάς άτιμε!) 😛 

Έχω κλάψει να ξέρεις.... 😂😭😂

Επεξ/σία από ramarg
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gkat2829 είπε

Νομιζω οχι τα ULTRA. Ενα MODEL NUMBER υπαρχει για ολοκληρο τον κοσμο απο οσο ξερω. 

Γραψε Λαθος το ULTRA 1 εχει διαφορετικο MODEL NUMBER Ευρωπης και Αμερικης. Πιθανον να μην μπορει να ενεργοποιηθει με Ελληνικη Multisim Card.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gkat2829 είπε

Στην παρακάτω σελίδα έχει όλα τα διαφορετικά μοντέλα και τι μπάντες υποστηρίζουν ανάλογα τη χώρα.

https://www.apple.com/watch/cellular/

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jonakis είπε

Στην παρακάτω σελίδα έχει όλα τα διαφορετικά μοντέλα και τι μπάντες υποστηρίζουν ανάλογα τη χώρα.

Ναι τα εχω δει απο εκει το ULTRA 2 ειναι το ιδιο σε Ερωπη και Αμερικη. Το απλο ULTRA ομως αλλαζει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, KoMM είπε

δε γινεται σε cosmote neo ? επισης το gigamax unlimited εμπιπτει στην κατηγορια 25ε/μήνα ;

27,50€ με τα τέλη κινητής & ΦΠΑ... Όσο πάει γίνεται και καλύτερο 😂

Επεξ/σία από ramarg
  • Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, kapsala είπε

Για όσους εχουν Apple watch Ultra. 

Έβαλα προχτες την 11.4 beta WatshOs Version: 11.4 (22T250) αλλά στο Cellular βλέπω ακόμα αυτό:

Και το κινητό φοράει την 11.4 RC.

Το ρολόι ειναι αγορασμένο απο Αμερική, οπότε δεν ξέρω αν απλά δεν εχω πάρει την τελευταία 11.4 η όντως το επηρεάζει το ότι ειναι αμερικάνικο

IMG_7A292086B755-1.jpeg

Τι model number έχει το ρολόι σου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, gkat2829 είπε

Σε όλα ένα Model No. υπάρχει εκτός Ultra 1.

Οι μπάντες αλλάζουν. Τα λέγαμε χρόνια για τα ρολόγια και όσους αγόραζαν απο Αμερική.

Θα μου πεις λογικό.. Δε περίμεναν ποτέ να δουν eSIM εδώ στην Ελλάδα ποτέ.

Επεξ/σία από nikosgnr
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, kapsala είπε

Για όσους εχουν Apple watch Ultra. 

Έβαλα προχτες την 11.4 beta WatshOs Version: 11.4 (22T250) αλλά στο Cellular βλέπω ακόμα αυτό:

Και το κινητό φοράει την 11.4 RC.

Το ρολόι ειναι αγορασμένο απο Αμερική, οπότε δεν ξέρω αν απλά δεν εχω πάρει την τελευταία 11.4 η όντως το επηρεάζει το ότι ειναι αμερικάνικο

IMG_7A292086B755-1.jpeg

Τσεκαρε πιο MODEL  NUMBER εχεις απο εδω: https://www.apple.com/watch/cellular/

Αν εχει το απλο ULTRA μαλλον δεν θα μπορεσεις να το συνδεσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, nikosgnr είπε

Σε όλα ένα Model No. υπάρχει.

Οι μπάντες αλλάζουν. Τα λέγαμε χρόνια για τα ρολόγια και όσους αγόραζαν απο Αμερική.

Κι όμως υπάρχουν 2 διαφορετικά model numbers

Apple Watch Ultra Model A2622
και
Apple Watch Ultra Model A2684

Επεξ/σία από jonakis
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikosgnr είπε

Σε όλα ένα Model No. υπάρχει.

Δεν παιζει ρολο πια αν το εχεις αγορασει απο ΑΜΕΡΙΚΗ το ULTRA 2. Αλλαζει η μπαντα μονο απο ΚΙΝΑ. Το απλο ULTRA εχεις δικιο ισχυει αυτο που λες Νικο.

1 λεπτό πριν, jonakis είπε

Κι όμως υπάρχουν 2 διαφορετικά model numbers

Apple Watch Ultra Model A2622
και
Apple Watch Ultra Model A2684

Αυτο του γραφω το ΑΠΛΟ ULTRA εχει θεμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, KoMM είπε

δε γινεται σε cosmote neo ? επισης το gigamax unlimited εμπιπτει στην κατηγορια 25ε/μήνα ;

Το ΝΕΟ είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία τύπου συμβολαίου χωρίς δέσμευση (εκεί είναι το selling point ότι διακόπτεις όποτε θέλεις). Ακόμα και αν ανανεώνεις το πρόγραμμα αυτόματα (με πάγια εντολή χρέωσης στην κάρτα) ο τύπος του προϊόντος δεν είναι συμβόλαιο και παραμένει τύπου Prepaid (έχεις λεφτά στην κάρτα συνεχίζει το πρόγραμμα, δεν πληρώνεις διακόπτεται). Δεν εκδίδεται μηνιαίος λογαριασμός στον οποίον να μπορεί να χρεωθεί το ποσό της MultiSIM. 

Αντίστοιχα όμως στα καρτοσυμβόλαια που είναι εν μέρει συμβόλαια και εκδίδεται λογαριασμός θα μπορούσαν άνετα να υποστηρίξουν την MultiSIM (άλλωστε θα ήταν ευκαιρία να φουσκώσουν το ύψος του λογαριασμού). Προφανώς δεν το κάνουν γιατί τους συμφέρει να προωθούν τα κανονικά συμβόλαια με 18/24 μήνες δέσμευση. Εν προκειμένω η λογική είναι πάρτε έστω ένα low end gigamax πρόγραμμα (αν θέλετε να τα έχετε όλα) παρά ένα καρτοσυμβόλαιο ή ΝΕΟ. Για το τελευταίο μάλιστα ακόμα και οι ίδιοι οι υπάλληλοι της Cosmote λένε ανοιχτά ότι δεν περπάτησε σαν ιδέα.

Επεξ/σία από ramarg
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, nikosgnr είπε

Σε όλα ένα Model No. υπάρχει εκτός Ultra 1.

Το προβλημα στις μπαντες για οσους εχουν αγορασει απο Αμερικη APPLE WATCH LTE υφισταται απο τα 8αρια και πισω καθως και για το ULTRA 1. Δυστυχως οποιος αγορασε απο ΚΙΝΑ δεν θα παιξει ποτε στην ΕΛΛΑΔΑ.

Επεξ/σία από gkat2829
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, gkat2829 είπε

Δεν παιζει ρολο πια αν το εχεις αγορασει απο ΑΜΕΡΙΚΗ το ULTRA 2. Αλλαζει η μπαντα μονο απο ΚΙΝΑ. Το απλο ULTRA εχεις δικιο ισχυει αυτο που λες Νικο.

Αυτο του γραφω το ΑΠΛΟ ULTRA εχει θεμα.

4 λεπτά πριν, gkat2829 είπε

Το προβλημα στις μπαντες για οσους εχουν αγορασει απο Αμερικη APPLE WATCH LTE υφισταται απο τα 8αρια και πισω καθως και για το ULTRA 1. Δυστυχως οποιος αγορασε απο ΚΙΝΑ δεν θα παιξει ποτε στην ΕΛΛΑΔΑ.

Τις βλέπεις ίδιες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...