Dinos1973 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 28 minutes ago, billdanos said: Κάτσε, ακόμη δεν έκανα quote σε όλα σου τα μηνύματα... 😛 Φιρι φιρι το πας να σου καει το ρολοι......να ξερεις εχω κανει χρονια δυτικη αφρικη, η περιοχη των τζουτζου. 1
bigballon Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Για να ζηλέψουν μερικοί μερικοί. Το 5G που είναι; ΩΑΙΟ.
Costaskokk Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) Αυτό λέτε να παραμείνει?? .. αν και μικρό το κακό.... 7. Υπάρχει κάποιος περιορισμός στην χρήση των χαρακτηριστικών του Προγράμματός μου με την υπηρεσία MULTISIM? Ο μοναδικός περιορισμός είναι ότι σε όλες τις δευτερεύουσες κάρτες μπορείς να στείλεις SMS, αλλά δεν μπορείς να λάβεις. SMS μπορείς να λάβεις μόνο στην κύρια SIM κάρτα σου. . Επίσης αν δεν κάνω λάθος με την ένεργοποίηση της multisim για AW, το κόστος τσίμπησε 0,50€ (€5,5).... . Επεξ/σία 1 Απριλίου από Costaskokk
jonakis Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 9 λεπτά πριν, bigballon είπε Για να ζηλέψουν μερικοί μερικοί. Το 5G που είναι; ΩΑΙΟ. Αν δεν κάνω λάθος τα Apple Watches είναι μόνο 4G 1
hab Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, bigballon είπε Για να ζηλέψουν μερικοί μερικοί. Το 5G που είναι; ΩΑΙΟ. Ρε συ, μη μας "μπιπ"!!! Επεξ/σία 1 Απριλίου από hab
LordNodens Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 15 λεπτά πριν, jonakis είπε Αν δεν κάνω λάθος τα Apple Watches είναι μόνο 4G Έτσι ακριβώς. Φημολογείται ότι το 5G θα έρθει στα φετινά μοντέλα που θα παρουσιαστούν το Σεπτέμβριο.
lioutsiv Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Καλησπέρα σε όλους . Το ενεργοποίησα κι εγώ σήμερα σε Cosmote gigamax . Στην αρχή όταν πήγαινα να σεταρω τη σύνδεση από την εφαρμογή Ρολόι έβγαζε το μήνυμα ότι δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί σε εταιρικά προγράμματα . Το ψάξαμε καμία ώρα με τον υπάλληλο του Γερμανού και έπρεπε να κάνουν πρώτα αίτηση για multisim από το δικό τους σύστημα και μετά να το σεταρω εγώ από την εφαρμογή.
panosk111178 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 1 ώρα πριν, Giatros28 είπε Καλημέρα σε ολους , αφού τελειώσετε όλοι με τις ρυθμίσεις (που θα αργήσει μάλλον αυτό 😂 )θέλω ένα review για διάρκεια μπαταρίας σε watch 10 lte και σε ultra με ομιλία και data , για να αποφασίσουμε και εμείς ποιο θα πάρουμε Σκέφτομαι για αλλαγή Garmin σε Apple Watch για ελευθερία από το κινητό επιτέλους σε αθλητικές δραστηριοτητες . Είμαι πιο πολύ σε watch 10 λόγω μεγέθους , αλλά θέλω να μην με αγχώνει η μπαταρία αν βρίσκομαι στο βουνό χωρίς κινητό . Περιμένω το review με ανυπομονησία Αυτό κρατούσε με το ζόρι 1,5 μέρα έτσι με δίκτυο δεν θα βγάζει μέρα για εμένα αν μπορείς πάρε το ultra Πρώτη μέρα είναι πιστεύω μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν λυθεί πολλά προβλήματα όπως και τα συστημικά. Εμείς στην Vodafone ακόμη περιμένουμε και μάλλον ένα αρνί θα το φάμε ακόμη 😂😂 1
bigballon Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 49 λεπτά πριν, Costaskokk είπε Αυτό λέτε να παραμείνει?? .. αν και μικρό το κακό.... 7. Υπάρχει κάποιος περιορισμός στην χρήση των χαρακτηριστικών του Προγράμματός μου με την υπηρεσία MULTISIM? Ο μοναδικός περιορισμός είναι ότι σε όλες τις δευτερεύουσες κάρτες μπορείς να στείλεις SMS, αλλά δεν μπορείς να λάβεις. SMS μπορείς να λάβεις μόνο στην κύρια SIM κάρτα σου. . Επίσης αν δεν κάνω λάθος με την ένεργοποίηση της multisim για AW, το κόστος τσίμπησε 0,50€.... . Κλασικά sms από μόνο του δεν στέλνει, αν συνδεθεί όμως μετά με το τηλέφωνο, τα στέλνει. Για το κόστος των 0,5 στην ενεργοποίηση, όταν έρθει ο λογαριάσμος θα ξέρουμε.
arxontas2323 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) Eκανα και εγω την ενεργοποιηση...μου εβγαλε 27€ μετα τους 3 πρωτους μηνες...αμα συνεχισει 27 θα το ακυρωσω...μεχρι 5 ειμαστε ενταξει... μου εχει βγαλει waiting βεβαια... Επεξ/σία 1 Απριλίου από arxontas2323
ramarg Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, gidi είπε Η ουσία παραμένει ότι εφόσον η Apple πήρε πίσω την αναβάθμιση για το ρολόι, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε... Γιατί δεν μπορείς. Βάλε την Public Beta εγώ αυτό έκανα χθες βράδυ. Άργησε λίγο να εγκατασταθεί αλλά οκ. 4 ώρες πριν, billdanos είπε Σε μένα ήρθε αυτό το email χθες το βράδυ και πρακτικά λέει πως δεν απαιτείται κάποια άλλη ενέργεια. Παρόλα αυτά έχω ακόμη ένδειξη “waiting” στην ενεργοποίηση. Ξεκάθαρα κάτι πήγε λάθος με σένα, μιας και το δικό μου ενεργοποιήθηκε αμέσως (περίπου 1 λεπτό μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας μέσα στο AppleWatch app).. Όσοι το πέρασαν χθες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις (μετρημένοι άνθρωποι) ήταν ξεκάθαρα θαμώνες του Thread και η πρώτη αίτηση πελάτη πρέπει να ήταν σίγουρα η δική σου.! 😂 Επεξ/σία 1 Απριλίου από ramarg
kapsala Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Για όσους εχουν Apple watch Ultra. Έβαλα προχτες την 11.4 beta WatshOs Version: 11.4 (22T250) αλλά στο Cellular βλέπω ακόμα αυτό: Και το κινητό φοράει την 11.4 RC. Το ρολόι ειναι αγορασμένο απο Αμερική, οπότε δεν ξέρω αν απλά δεν εχω πάρει την τελευταία 11.4 η όντως το επηρεάζει το ότι ειναι αμερικάνικο
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 12 λεπτά πριν, ramarg είπε Γιατί δεν μπορείς. Βάλε την Public Beta εγώ αυτό έκανα χθες βράδυ. Άργησε λίγο να εγκατασταθεί αλλά οκ. Ξεκάθαρα κάτι πήγε λάθος με σένα, μιας και το δικό μου ενεργοποιήθηκε αμέσως (περίπου 1 λεπτό μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας μέσα στο AppleWatch app).. Όσοι το πέρασαν χθες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις (μετρημένοι άνθρωποι) ήταν ξεκάθαρα θαμώνες του Thread και η πρώτη αίτηση πελάτη πρέπει να ήταν σίγουρα η δική σου.! 😂 Η ουσία είναι πως τσάμπα έφαγα τόσες ώρες σήμερα και έκανα reset και στο ρολόι και στο τηλέφωνο. Και η ένδειξη "waiting" στο cellular του ρολογιού παραμένει... Ψάχνουν τρόπο να διαγράψουν τα πάντα από το profile μου ώστε να ξεκινήσω τη διαδικασία από την αρχή μιας και κάπου στο σύστημά τους φαίνεται μη ολοκληρωμένο το αρχικό μου αίτημα... 1
kostis_jp Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα! Εγώ να ρωτήσω επειδή δεν έχω διαβάσει τους όρους....αναφέρετε ότι μετά το δωρεάν 3μηνο θα διακόψετε την υπηρεσία, υπάρχει κάποιο penalty γι' αυτό ή όχι;
nikosgnr Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, kapsala είπε Για όσους εχουν Apple watch Ultra. Έβαλα προχτες την 11.4 beta WatshOs Version: 11.4 (22T250) αλλά στο Cellular βλέπω ακόμα αυτό: Και το κινητό φοράει την 11.4 RC. Το ρολόι ειναι αγορασμένο απο Αμερική, οπότε δεν ξέρω αν απλά δεν εχω πάρει την τελευταία 11.4 η όντως το επηρεάζει το ότι ειναι αμερικάνικο Δε θέλω να στο χαλάσω, αλλά τα ρολόγια απο Αμερική υποστηρίζουν διαφορετικές μπάντες. Επεξ/σία 1 Απριλίου από nikosgnr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα