KoMM Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 1 ώρα πριν, scorpio3 είπε Καλημέρα στην παρέα είμαι στην διαδικασία να μεταβώ από Cosmote Neo σε Cosmote Gigamax Unlimited.Μίλησα προηγουμένως με μια υπάλληλο για multisim σε Apple Watch Ultra 2 κ μου επιβεβαίωσε ότι η η τιμή για την ενεργοποίησης της είναι μια φορά στα 5,90 κ όχι κάθε μήνα επιπλέον ποσό για multisim δε γινεται σε cosmote neo ? επισης το gigamax unlimited εμπιπτει στην κατηγορια 25ε/μήνα ;
arxontas2323 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 36 λεπτά πριν, billdanos είπε Βραχυκύκλωσα την Cosmote… Δεν αφαιρείται καν από τις ρυθμίσεις το cellular plan που δεν έχει ολοκληρωθεί… Το κοιτάζουν… Φωνάζω παπά για να ξορκίσω αυτόν που με γκαντέμιασε (σε βλέπω που γελάς άτιμε!) 😛 ελπιζω μονο να μην πεσεις σε συστημικο λαθος...οποιος εχει πεσει καταλαβαινει τι εννοω...
GreTsi31 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Καλημέρα και καλο cellular μήνα!!!! να σας ρωτήσω κάτι γιατί υπάρχει μεγάλη διαφορά στις τιμές των ρολογιών στο istorm και στα άλλα κατάστημα ;;; Γιατί το series 10 αναφέρομαι
Giatros28 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Καλημέρα σε ολους , αφού τελειώσετε όλοι με τις ρυθμίσεις (που θα αργήσει μάλλον αυτό 😂 )θέλω ένα review για διάρκεια μπαταρίας σε watch 10 lte και σε ultra με ομιλία και data , για να αποφασίσουμε και εμείς ποιο θα πάρουμε Σκέφτομαι για αλλαγή Garmin σε Apple Watch για ελευθερία από το κινητό επιτέλους σε αθλητικές δραστηριοτητες . Είμαι πιο πολύ σε watch 10 λόγω μεγέθους , αλλά θέλω να μην με αγχώνει η μπαταρία αν βρίσκομαι στο βουνό χωρίς κινητό . Περιμένω το review με ανυπομονησία 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 6 λεπτά πριν, Giatros28 είπε Καλημέρα σε ολους , αφού τελειώσετε όλοι με τις ρυθμίσεις (που θα αργήσει μάλλον αυτό 😂 )θέλω ένα review για διάρκεια μπαταρίας σε watch 10 lte και σε ultra με ομιλία και data , για να αποφασίσουμε και εμείς ποιο θα πάρουμε Σκέφτομαι για αλλαγή Garmin σε Apple Watch για ελευθερία από το κινητό επιτέλους σε αθλητικές δραστηριοτητες . Είμαι πιο πολύ σε watch 10 λόγω μεγέθους , αλλά θέλω να μην με αγχώνει η μπαταρία αν βρίσκομαι στο βουνό χωρίς κινητό . Περιμένω το review με ανυπομονησία Αν και δεν υπάρχει σταθερός κανόνας σχετικά με την αυτονομία (παίζει ρόλο και η κάλυψη στην περιοχή που θα είσαι, άλλες χρήσεις που κάνεις ταυτόχρονα στο ρολόι, κλπ), υπολόγισε πως χονδρικά η αυτονομία της συσκευής θα πέσει στο μισό αν είσαι σε συνεχόμενο LTE mode (οι αναφορές μιλάνε για 10% περίπου κατανάλωση ενέργειας την ώρα). Για πιο normal χρήσεις όπου θα συνδέεσαι περιστασιακά με το δίκτυο κινητής όταν απομακρύνεσαι από το τηλέφωνο, δε νομίζω να υπάρξουν σημαντικές αποκλίσεις. 2
d_gkal Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Σε καρτοκινητα (what's up) μπορεί να χρησιμοποιηθεί με multi sim;
gidi Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 8 λεπτά πριν, Giatros28 είπε Καλημέρα σε ολους , αφού τελειώσετε όλοι με τις ρυθμίσεις (που θα αργήσει μάλλον αυτό 😂 )θέλω ένα review για διάρκεια μπαταρίας σε watch 10 lte και σε ultra με ομιλία και data , για να αποφασίσουμε και εμείς ποιο θα πάρουμε Σκέφτομαι για αλλαγή Garmin σε Apple Watch για ελευθερία από το κινητό επιτέλους σε αθλητικές δραστηριοτητες . Είμαι πιο πολύ σε watch 10 λόγω μεγέθους , αλλά θέλω να μην με αγχώνει η μπαταρία αν βρίσκομαι στο βουνό χωρίς κινητό . Περιμένω το review με ανυπομονησία Θα έλεγα πως αν σκοπεύεις να το χρησιμοποιείς αποκλειστικά με LTE για π.χ. 5 - 6 ώρες την ημέρα, το ultra είναι μονόδρομος. Ελπίζω να διαψευστώ. 2
panos- Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 3 λεπτά πριν, d_gkal είπε Σε καρτοκινητα (what's up) μπορεί να χρησιμοποιηθεί με multi sim; Όχι, ούτε καρτοκινητά, ούτε Neo, ούτε καρτοσυμβόλαια. Μόνο συμβόλαια. 2 1
siel Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 2 λεπτά πριν, panos- είπε Όχι, ούτε καρτοκινητά, ούτε Neo, ούτε καρτοσυμβόλαια. Μόνο συμβόλαια. Σε εταιρικά συμβόλαια;
enlightened Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, siel said: Σε εταιρικά συμβόλαια; Η υπηρεσία COSMOTE MULTISIM, μπορεί να ενεργοποιηθεί σε όλα τα Προγράμματα Συμβολαίου (Οικιακά και Εταιρικά) με ενσωματωμένο όγκο δεδομένων. Δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί σε συνδέσεις Καρτοκινητής/Καρτοσυμβολαίου/Cost Control. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/multisim_new.html Επεξ/σία 1 Απριλίου από enlightened 1
Dinos1973 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 1 hour ago, billdanos said: Βραχυκύκλωσα την Cosmote… Δεν αφαιρείται καν από τις ρυθμίσεις το cellular plan που δεν έχει ολοκληρωθεί… Το κοιτάζουν… Φωνάζω παπά για να ξορκίσω αυτόν που με γκαντέμιασε (σε βλέπω που γελάς άτιμε!) 😛 με κακολογησες πρωι πρωι......
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 4 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε με κακολογησες πρωι πρωι...... Κάτσε, ακόμη δεν έκανα quote σε όλα σου τα μηνύματα... 😛 3
hab Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 3 ώρες πριν, gidi είπε Η ουσία παραμένει ότι εφόσον η Apple πήρε πίσω την αναβάθμιση για το ρολόι, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε... Ρε τι πάθαμε με το update!!! Περιμένουμε τόσα χρόνια και τώρα που είμαστε έτοιμοι κολλήσαμε!! Δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα