Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ουσία παραμένει ότι εφόσον η Apple πήρε πίσω την αναβάθμιση για το ρολόι, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε...

• Super Moderators
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, gidi είπε

Η ουσία παραμένει ότι εφόσον η Apple πήρε πίσω την αναβάθμιση για το ρολόι, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε...

Ε σιγά το θέμα. Θα επανέλθει, συνήθως όλα αυτά δεν κρατάνε πολύ, 1-2 ημέρες. 

Επίσης δώστε λίγο χρόνο και στους ανθρώπους στο call center της Cosmote μιας και όπως είναι αναμενόμενο στην αρχή κάθε νέας υπηρεσίας χρειάζεται χρόνος για να «εκπαιδευτούν».

Κάλεσα πριν λίγο για να ρωτήσω αν πρέπει να κάνω κάτι άλλο εγώ πέρα από τα χθεσινά βήματα και ο πρώτος με πλάσαρε σε μια άλλη και μετά έπεσα σε άνθρωπο …ρομπότ που μου έλεγε συνεχώς τη φράση «περιμένετε να ενεργοποιηθεί»…

Δηλαδή; Θα λάβω κάποιο άλλο μήνυμα; «Περιμένετε να ενεργοποιηθεί»…

Θα χρειαστείτε μήπως το EID του ρολογιού;

«Περιμένετε να ενεργοποιηθεί»…

Θα λάβω κάποιο μήνυμα στο ρολόι;

«Περιμένετε να ενεργοποιηθεί»… 😛 

• Haha 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, gidi είπε

Μια χαρά δούλεψε η αναβάθμιση  και η ενεργοποίηση έγινε σε λιγότερο από ένα λεπτό, από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η διαδικασία.Ηρθε και μειλ (στα ανεπιθύμητα) με το καλωσόρισμα και τις υποτιθέμενες οδηγίες.

Άντε καλορίζικο βρε.  Σε λίγες μέρες θα σας πω αν δουλεύει η περιαγωγή.

COSMOTE MULTISIM
Καλωσόρισες στην υπηρεσία MultiSIM που σου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς τον αριθμό της κύριας σύνδεσής σου ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα!
Για την ενεργοποίηση* της MultiSIM κάρτας, πάτησε το link που αντιστοιχεί στην κάθε κάρτα
................
.................
*Στις ήδη ενεργοποιημένες κάρτες MultiSIM, όπως και στις MultiSIM κάρτες σε Apple Watch συσκευές, δεν απαιτείται καμία ενέργεια ενεργοποίησης.
IMG_2999CEA1F1E4-1.jpeg.19f1034de6125fca2c522e30efe66e93.jpeg
IMG_2AAF527591A5-1.jpeg.136f76566f8d9478b5a6389cd5458c60.jpeg
IMG_638D8F80727F-1.jpeg.93afad46a60da366799af913523b3b5d.jpeg

Επεξ/σία από bigballon
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, bigballon είπε

Μια χαρά δούλεψε η αναβάθμιση  και η ενεργοποίηση έγινε σε λιγότερο από ένα λεπτό, από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η διαδικασία.Ηρθε και μειλ (στα ανεπιθύμητα) με το καλωσόρισμα και τις υποτιθέμενες οδηγίες.

Άντε καλορίζικο βρε.  Σε λίγες μέρες θα σας πω αν δουλεύει η περιαγωγή.

COSMOTE MULTISIM
Καλωσόρισες στην υπηρεσία MultiSIM που σου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς τον αριθμό της κύριας σύνδεσής σου ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα!
Για την ενεργοποίηση* της MultiSIM κάρτας, πάτησε το link που αντιστοιχεί στην κάθε κάρτα
................
.................
*Στις ήδη ενεργοποιημένες κάρτες MultiSIM, όπως και στις MultiSIM κάρτες σε Apple Watch συσκευές, δεν απαιτείται καμία ενέργεια ενεργοποίησης.
IMG_2999CEA1F1E4-1.jpeg.19f1034de6125fca2c522e30efe66e93.jpeg
IMG_2AAF527591A5-1.jpeg.136f76566f8d9478b5a6389cd5458c60.jpeg
IMG_638D8F80727F-1.jpeg.93afad46a60da366799af913523b3b5d.jpeg

Σε μένα ήρθε αυτό το email χθες το βράδυ και πρακτικά λέει πως δεν απαιτείται κάποια άλλη ενέργεια. Παρόλα αυτά έχω ακόμη ένδειξη “waiting” στην ενεργοποίηση. 

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, billdanos είπε

Σε μένα ήρθε αυτό το email χθες το βράδυ και πρακτικά λέει πως δεν απαιτείται κάποια άλλη ενέργεια. Παρόλα αυτά έχω ακόμη ένδειξη “waiting” στην ενεργοποίηση. 

Ενεργοποιήθηκε σχεδόν άμεσα μετά τις διαδικασίες επαλήθευσης, στείλανε και το τελευταίο sms. Κάνει κλήσεις δέχεται κλήσεις στριμάρει μουσική στα ακουστικά με κινητό εντελώς κλειστό.....

H YΠHPEΣIA MultiSIM ENEPΓOΠOIHΘHKE ΓIA TO XXXXXXXXX  KAI AΠO THN KAPTA eSIM XXXXXXXXXXXXXXX  multiSIM Green. ΓIA NA EΓKATAΣTHΣETE THN eSIM ΣTH ΣYΣKEYH ΣAΣ, AKOΛOYΘHΣTE TIΣ OΔHΓIEΣ EΓKATAΣTAΣHΣ ΠOY ΘA BPEITE EITE ΣTHN EΠIΣTOΛH ΠOY ΠHPATE AΠO TO KATAΣTHMA, EITE ΣTO ENHMEPΩTIKO EMAIL ΠOY ΛABATE.

Δημοσ.

Καλημέρα. Άρα δε χρειάζεται ούτε επίσκεψη σε κατάστημα ούτε επικοινωνία με το support, σωστά;

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα είμαι στην διαδικασία να μεταβώ από Cosmote Neo σε Cosmote Gigamax Unlimited.Μίλησα προηγουμένως με μια υπάλληλο για multisim σε Apple Watch Ultra 2  κ μου επιβεβαίωσε ότι η η τιμή για την ενεργοποίησης της είναι μια φορά στα 5,90 κ όχι κάθε μήνα επιπλέον ποσό για multisim 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5 λεπτά πριν, gidi είπε

Καλημέρα. Άρα δε χρειάζεται ούτε επίσκεψη σε κατάστημα ούτε επικοινωνία με το support, σωστά;

Τίποτε απολύτως. Όλα γίνονται μέσα από την εφαρμογή αρκεί να έχεις λογαριασμό στην κοσμοτε. Θα γίνουν επαληθεύσεις λογαριασμό και μειλ και sms, άλλα όλα έχουν μια σειρά και είναι αυτόματα και άμεσα. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, η ενεργοποίηση γίνετε σε λιγότερο από λεπτό.

Καλή αρχή.

Επεξ/σία από bigballon
  • Like 1
Δημοσ.

Ίσως επειδή περιμένω επτάμισι χρόνια για αυτή την υπηρεσία να είναι κάπως δικαιολογημένο εξαντλημένη υπομονή μου. Και έκατσε κ και το τρελό να πάρει πίσω την έκδοση για το ρολόι ή Apple...

Εννοείται ότι, επειδή είμαι σε unlimited, αν παρ' ελπίδα κρατηθεί αυτή η παρανοϊκή τιμολόγηση, παρότι ήθελα την υπηρεσία τόσα χρόνια Θα την διακόψω μετά την δωρεάν δοκιμαστική περίοδο.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, scorpio3 είπε

Καλημέρα στην παρέα είμαι στην διαδικασία να μεταβώ από Cosmote Neo σε Cosmote Gigamax Unlimited.Μίλησα προηγουμένως με μια υπάλληλο για multisim σε Apple Watch Ultra 2  κ μου επιβεβαίωσε ότι η η τιμή για την ενεργοποίησης της είναι μια φορά στα 5,90 κ όχι κάθε μήνα επιπλέον ποσό για multisim 

Η ενεργοποίηση είναι δωρεάν,  το μηνιαίο πάγιο, μένει ακόμα να καθοριστεί επίσημα.

1 λεπτό πριν, gidi είπε

Ίσως επειδή περιμένω επτάμισι χρόνια για αυτή την υπηρεσία να είναι κάπως δικαιολογημένο εξαντλημένη υπομονή μου. Και έκατσε κ και το τρελό να πάρει πίσω την έκδοση για το ρολόι ή Apple...

Εννοείται ότι, επειδή είμαι σε unlimited, αν παρ' ελπίδα κρατηθεί αυτή η παρανοϊκή τιμολόγηση, παρότι ήθελα την υπηρεσία τόσα χρόνια Θα την διακόψω μετά την δωρεάν δοκιμαστική περίοδο.

Δεν θα είσαι ο μόνος, δεν αξίζει για πάνω από 5 εύρω τον μήνα. Γνώμη μου πάντα.

Δημοσ.

Προσωπικά, θα έδινα μέχρι και 10 € το μήνα με βαριά καρδιά γιατί όντως μου είναι χρήσιμη υπηρεσία. Ιδανικά 5 €.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, billdanos είπε

Σε εσένα μπορεί να παίζει ρόλο το πακέτο και στο κρατάει έτσι γιατί νομίζω γράφει για unlimited πακέτα και εσύ έχεις οικογενειακό αν κατάλαβα. Οπότε κάνε μια ερώτηση για σιγουριά.

Επεξ/σία από panosk111178
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, panosk111178 είπε

Σε εσένα μπορεί να παίζει ρόλο το πακέτο και στο κρατάει έτσι γιατί νομίζω γράφει για unlimited πακέτα και εσύ έχεις οικογενειακό αν κατάλαβα. Οπότε κάνε μια ερώτηση για σιγουριά.

Μιλάω με Cosmote. Δεν φταίει το πρόγραμμα μου αλλά κάτι χθες το βράδυ δεν πέρασε σωστά στο σύστημα τους. Το κοιτάνε και ίσως κάνουμε reset στη διαδικασία για να την ξεκινήσω από την αρχή. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/11/2024 στις 10:31 ΜΜ, georgepao300 είπε

με ενδαφερει η διαφανη με τα μαυρα γραμματα μπορω να διαθεσω 10 ευρω με δικα σου μεταφορικα μεσω box για λαρισα...1 ευρω ειναι τα μεταφορικα και 18 ευρω εχει να την αγορασεις απο το καταστημα.Αν σε ενφιαφερει μου λες να εισαι καλα.

16 λεπτά πριν, bigballon είπε

Η ενεργοποίηση είναι δωρεάν,  το μηνιαίο πάγιο, μένει ακόμα να καθοριστεί επίσημα.

Δεν θα είσαι ο μόνος, δεν αξίζει για πάνω από 5 εύρω τον μήνα. Γνώμη μου πάντα.

Μου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πληρώνεται μια φορά 5,90 και ότι δεν υπάρχει επιπλέον πάγιο….οτι να ναι 

• Super Moderators
Δημοσ.

Βραχυκύκλωσα την Cosmote… Δεν αφαιρείται καν από τις ρυθμίσεις το cellular plan που δεν έχει ολοκληρωθεί… Το κοιτάζουν… 

Φωνάζω παπά για να ξορκίσω αυτόν που με γκαντέμιασε (σε βλέπω που γελάς άτιμε!) 😛 

• Haha 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...