gidi Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Εγώ έχω συμβόλαιο Cosmote. 'Όταν κατέβει (σε κάνα δίωρο όπως το βλέπω γιατί σέρνεται) θα το δοκιμάσω. Εφόσν έγινε pull η αναβάθμιση, πάει καταστροφή - πάμε για αύριο και αν... Επεξ/σία 31 Μαρτίου από gidi
Sirokko Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Το βλέπω τ όνειρο….. Ξαφνικά η COSMOTE θα βρεθεί με κάποιο αριθμό νέων συμβολαίων…….και αντίστοιχα ο ίδιος αριθμός θα φύγει από τους άλλους παρόχους…. Σιγά και μην περιμένετε μετά από 7 χρόνια πότε θα ξυπνήσουν οι άλλοι . Εγώ πρώτος με Vodafone….ηδη από αύριο το πρωί …ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ….. 1
Stamatis Sarlis Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 3 μήνες δωρεάν και μετά 27.5€ το μήνα! Ελπίζω να το αλλάξουν… 2 1 1
gidi Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, Stamatis Sarlis είπε 3 μήνες δωρεάν και μετά 27.5€ το μήνα! Ελπίζω να το αλλάξουν… Πρόλαβες και έβαλες την 11.4 στο ρολόι; Πού είδες αυτή την τιμολόγηση;
Stamatis Sarlis Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Τη γράφει όταν συνδεθείς από το τηλέφωνο για να αποδεχθείς το πρόγραμμα. Εγώ έχω unlimited οπότε μπορεί για αυτό το λόγο να είναι αυτό το κόστος. Επεξ/σία 31 Μαρτίου από Stamatis Sarlis
michkal91 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Τι 27.5 το μήνα ρε παιδιά. 27 δίνω για όλο το unlimited 😂. Ας ελπίσουμε να αλλάξει
gidi Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, Stamatis Sarlis είπε Τη γράφει όταν συνδεθείς από το τηλέφωνο για να αποδεχθείς το πρόγραμμα. Εγώ έχω unlimited οπότε μπορεί για αυτό το λόγο να είναι αυτό το κόστος. Στο ρολόι έχεις τη beta 11.4;
Stamatis Sarlis Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, gidi είπε Στο ρολόι έχεις τη beta 11.4; Όχι την κανονική 11.4
gidi Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Ωραίος. Μάλλον τυχερός γιατί φαίνεται πως την έκαναν pull... 1
naeg15 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, Stamatis Sarlis said: Τη γράφει όταν συνδεθείς από το τηλέφωνο για να αποδεχθείς το πρόγραμμα. Εγώ έχω unlimited οπότε μπορεί για αυτό το λόγο να είναι αυτό το κόστος. δεν έχω καταλάβει , Το πρόγραμμα unlimited κανει 27 ευρω και απλα σου λεει οτι συνεχιζεις με αυτο το ποσό , η αλλα 27 ευρω + ? Επεξ/σία 31 Μαρτίου από naeg15
Stamatis Sarlis Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, naeg15 είπε δεν έχω καταλάβει , Το πρόγραμμα unlimited κανει 27 ευρω και απλα σου λεει οτι συνεχιζεις με αυτο το ποσό , η αλλα 27 ευρω + ? Άλλα 27.5€ επιπλέον
gidi Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, Stamatis Sarlis είπε Άλλα 27.5€ επιπλέον Τσάμπα πράμα. Λογικά όταν ανακοινωθεί επίσημα η υπηρεσία θα πρέπει να το διορθώσουν. 1
naeg15 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 1 minute ago, Stamatis Sarlis said: Άλλα 27.5€ επιπλέον 🤣🤣🤣 τελικα οντως το βλεπω για πρωταπριλιάτικο αστειο .... 1 2
aler45 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 1 minute ago, naeg15 said: 🤣🤣🤣 τελικα οντως το βλεπω για πρωταπριλιάτικο αστειο .... γι'αυτο το βγάλανε 3 μήνες δοκιμαστικά για να έχουν φτιάξει τις τιμές μέχρι τότε. 1
naeg15 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 2 minutes ago, aler45 said: γι'αυτο το βγάλανε 3 μήνες δοκιμαστικά για να έχουν φτιάξει τις τιμές μέχρι τότε. το ελπίζω διότι αν δεν αλλάξουν την τιμή θα πάει άπατο .. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα